Menu
  • 138 Görüntülenme
  • 1 Cevaplar

  1. #1
    Avatar Resmi
    Dexter61
    Hayalperest Watçı
    Mesaj
    11
    Konu
    8
    Üye Avatarı

    Mesaj:11

    Konu:8

    Beğeni:0

    Arkadaşlar şuan work and travel yapıyorum. Wat bittikten sonra dil okuluyla uzatıp kalmayı düşünüyorum belli bir süre daha. Bu sürede uber yapabilir miyim yasal olarak? İnternetten araştırdığım kadarıyla uber sadece ssn istiyor.
  2. #2
    Avatar Resmi
    MusTy57
    Hayalperest Watçı
    Mesaj
    1
    Konu
    0
    Üye Avatarı

    Mesaj:1

    Konu:0

    Beğeni:0

    J1 den F1 e gecmeniz icin minimum 10 13 ay civari bekleyip B2 ye donmeniz sonrasinda F1 e gecis yapmaniz mumkun olacaktir. Uber konusunda bir fikrim yok. Bilgilendirmek istedim.
Etiketler
Konuyu Görüntüleyenler

Benzer Konular