01*04*2011 tarihinden sonra THY öğrenci bileti dahil tarih değişikliğinde 100 euro ceza alacak bilet alacak arkadasların bunu gözönüne almasını rica ediyorum. Bilgi kesin bilgidir.
01*04*2011 tarihinden sonra THY öğrenci bileti dahil tarih değişikliğinde 100 euro ceza alacak bilet alacak arkadasların bunu gözönüne almasını rica ediyorum. Bilgi kesin bilgidir.
doğru bilgi..bugün thy'nın bi ofisine görüşmeye gittigimde ordaki görevlide dedi...
nasıl yani benim biletimin ucu açıktı. 7 eylüle almışlar bende önemsemedim.onu değiştirince 100 euro mu vericem? . önü açık denmişti bana
Özgür, dönüşü açık aldığımızda dönüş tarihini o zaman bi tarihe değiştirdiğimizdede ödeyecek miyiz bu rakamı
ben 1 nisandan önce aldım ucu açık diye benimki bedava o zaman oh be rahatladım sağolun
bende 1 nisandan önce öğrenci bileti aldm.yapıcağım tarih değişikliğinde ücret ödemicem dmi? bunu kesin bi öğreniyim de
31 martta almıstım ben
when life gives you lemons, make lemonade
evet arkadaşlar bilgi kesinlikle doğru bende 1nisan'dan sonra aldım alırken bahsettiler
sokmasınlar su uygulamayı öğrenci biletine yshu...
soyle bir durum var thy nin kendi sitesinden ben donus icin bilet aliyorum tek yon ve sitede aynen , bilet sekli flexible economy olarak geciyor ve aciklamalar kisminda da tarih ve rota degisikligi herhangi bir ucrete tabi degildir iade edilebilir yaziyor.. bunu gordukten sonra thy i aradim ve bana flexible bilet alindiginda tarih degisikligi ya da rota degisikliginde kesinlikle ceza odemesi olmadigi soylendi... ama ogrenci biletleri icin gecerli degil bu soyledigim. aldiginiz biletin sekli flexible ise gecerli..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks