E.d.u.r.e.h.b.e.r.e e-mail attım.Birkaç soru sordum.Cewap gödnerdiler.Sizinle paylaşmak istedim.Belki işinize yarar
1-Camp yerlerini kendimiz seçebiliyor muyuz.
Malesef, CampUSA programinda gitmek istedigin yeri kendin belirleyemezsin;cunku mulakatlar yapilip mulakat notlari sisteme girildikten sonra kampdirektorleri sisteme girer, adaylari inceler ve uygun olanlari kendilerisecerler. Bu asamada bizim herhangi bir yonlendirmemiz olamaz.
2-Örneğin ben temizlik yapmam.Böyle bir tercihim olabilirmi.
CampUSA katilacak ogrencilerin kamp icinde hangi asamada gorev alacaklarinibelirleme sansi var. Mesela, kantin, mutfak ve tamirat alanlarisecildiginde, bu alanlarda is verilecektir; ama su da unutulmamali, generalstaff olarak giden tum katilimcilar, az ya da cok temizlik yaparlar.Temizlik konusunda bir alerji soz konusu ise mulakatta bunu belirtmengerekiyor. Fakat bunun, senin yerlesim hızına etki edecegini de akildancikartmamak gerek. Aday ne kadar esnek olursa yerlesimi o kadar hızlı vesorunsuz olur.
3-Camp konusunda en az dört tercih yapmak gerkiyor demişsiniz.Ama ben sadeceiki campı tercih etmek istiyorum.Diğerleri ilgimi çekmiyor.Neden istemediğimyere gidip tatilimi berbat edeyim.4 tercih yapmak zorundamıyız.
Diger tercihleri yapiyor olman demek tatilini berbat ediyor olacaginanlamina gelmez elbette. Hic bilmedigin bir ulke ve program turu konusundabu sekilde onyargili olmak pek dogru degil. Her secenegin kendine goreavantajlari ve dezavantajlari var. Bunlar uzerinden durmakta fayda var.Netice itibariyle, minimum 4 tercih yapmak durumundasin.
4-Ayrıca bazı campların süresi 1-2 hafta sürer diyor.Bu sadece katılımcılariçin geçerli değilmi.Yani biz gidince işsiz falan kalmayız
Evet, guzel yakalamissin. Bu sure sadece kampa "camper" olarak katilan 9-16yas arasindakiler icin gecerli. Kamplarda işsiz ya da evsiz kalmak gibi birdurum soz konusu degil, kamp kurallarina uygun hareket edip kendiniattirmadigin surece

Gorusmek uzere,
Bookmarks