Arkadaşlar Work and travel a katıldım 2 yıl once ve vıze bıtısınden 2 ay fazla kaldım amerıkada.sımdı ınternshıp e katılmak ıstıyorum vizede cok buyuk sıkıntı olurmu? bu konuda bılgısı olan arkadasların yarıdımını beklıorum
Arkadaşlar Work and travel a katıldım 2 yıl once ve vıze bıtısınden 2 ay fazla kaldım amerıkada.sımdı ınternshıp e katılmak ıstıyorum vizede cok buyuk sıkıntı olurmu? bu konuda bılgısı olan arkadasların yarıdımını beklıorum
kacaga dusmussun dogru anladiysam , bu da karsina cikacaktir bu kesin. Sonucu ne olur ona bisey demeyeyim. Sana bunu soracaklardir vize gorusmesinde , varsa mantikli zaruri bir neden sorun olmadan alabilirsin vizeyi.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
boyle bı durumda olup ta vıze alan varmı acaba ..bı de ben turk vatandası deılım
Hangi ulke vatandasi oldugun sorun degil. Onemli olan kurallara uymus olman ya da olmaman. Ben bir kisiyi duymustum ancak onun gec donmesinin nedenleri vardi. Hastane de yatmisti ve travel icin 15 gun daha kalip donmustu. Vize alirken sormuslardi o da belgeleriyle anlatmisti sorun olmamisti. ANcak alamayanlari da baya duydum.
acıkcası ben baya arastırdım biraz da sans işi cunku 180 gun limiti varmış yasalarda.ve ben 70 kaldıgım için şansım varmış.
resmi yasalardan emin degilim ama bana vizen gectigi anda kacaga dusuyorsun diyorlardi Amerikada. Tecrubeli kacaklar soyluyordu bunu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks