arkadşlar sitkaya gidecek olan varmı???
arkadşlar sitkaya gidecek olan varmı???
Ben varım, self gidiyorum, ikinci gidişim olacak, Seafood Producers Cooperative'de mi çalışacaksın, baya bi risk var, şimdiden söyleyeyim.
risk var derken hangi açıdan kardeş?? ben işvernle mailleştm mesela.yani şirket kandrma konusnda risk olacğını snmıyrum.iş konusndamı diyrsun?ayrıca sezon nasl bu sene?ayın kaçnda gidyrsun sen?
Risk derken onu kastetmedim ben yanlış anlama, Jeff Pearson ile kontağa geçtiysen işin tamamdır,Jeff iyi adamdır, sağolsun bana da job offer gönderdi bu sezon. risk derken benim söylemek istediğim sezonun ne şekilde geçeceğiydi.
sözleşmemde supervisör olark tiffany davenport geçiyor.ben jeff e mail attım ama tiffany olark geldi bana mail.karşılamayı falan onlar yapıcklar.inş sezon iyi geöçer ya.
Tamam sorun değil, Tiffany ofis işlerine bakan hanımefendi, havaalanından da alacaklardır seni merak etme, biz geçen sene Juneau'dan feribotla gitmiştik Sitka'ya, ama bizi almaya kimse gelmemişti, çünkü hiç kimsenin haberi yoktu.
hmm güzel o zamn ben habr verdim onlarda zaten merk etme dediler.bize uçk iniş tarihi verp seni alırız dediler
hadi inş sezonda iyi geçer ya
astalavista face yada mail adresin varsa haberleşmek için yazabilrmisn
astalavista burdan giderken herhagi özel bir iş elbisesini falan gtrmemize gerk varmı?fabrika veriyr dimi yağmurluk falan??
fabrika bot vermiyor maalesef, o yüzden giderken su geçirmeyen bot alırsan iyi olur, bu arada bunkhouseda internet var , eğer bilgisayarın falan da getir derim canın sıkılmaz ama ordan almaya niyetliysen birkaç gün sabret para kazanınca alırsın.
botlar orda vergileri ile beraber 25 dolar, o yüzden eğer alabiliyorsan burdan daha ucuza alabirlirsin, bot dediğim de bildiğin klasik siyah su geçirmez bot işte.
hmm anladım.o zamn bi bot almak iyi olur.pc burdan götürmeyecm ya en iyisi dedğin gibi birkaç güb bekleyecem.
bişey daha soracağım.ben uçakla seattle dan alaskaya gideceğim de şimdi sitkaya gitmek için hangi havaalanına keseceğim??yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar özellkle makro yada astalavista tecrübelerinizi bekliyorum
makro cevap bekliyorum:)
arkadaşlar sitkaya son bir kaç yıldır giden arkadaşlar sezonların gidişi hakkında bilgi verebilir mi acaba. ortalama kaç kazanıldığı, sezonun yoğunluk tarihleri, başlangıç tarihi vesaire hakkında.. şimdiden teşekkürler
Sıtka Alaska'nın en guney sehirlerinden birisi. Sezon 15 temmuz gibi acılmaya baslar sıtkada fazla kazanılmayacagını bilmem gerek.
arkadaşlar sitka ya gitmişsiniz. umarım istediğiniz gibi geçmiştir sezon. fakat gene de biraz anlatırmısınız. ne kadar kazanılır, hava nasıldır. sitka-seatle biletini nasıl alınır. sezon nasıl geçti. biraz bilgilendire bilir misiniz . şimdiden teşekkürler
SITKA ya gitme. baska fabrika sec
Muhtemelen Seafood Producers Cooperative'e gitmeyi düşünüyorsundur. Ben senin yerinde olsam oraya gitmem. Şans işi geçen sene Chum hiç yoktu o yüzden hiçbir şey kazanamadık. Bence şansını başka bir yerde dene. Gerçi ben oraya iki, kere gittim, ikisi de çok kötüydü, belki bu sene iyi olur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks