Arkadaşlar geçen sene workandtravela katıldığım şirketteki danışmanım bu sene 10 kişi getirirsen bedava yapıcam senin programını dedi. Güvenilirlik ne durumda sizce? böyle bir şey yapan oldu mu daha önce?
Arkadaşlar geçen sene workandtravela katıldığım şirketteki danışmanım bu sene 10 kişi getirirsen bedava yapıcam senin programını dedi. Güvenilirlik ne durumda sizce? böyle bir şey yapan oldu mu daha önce?
bu soru aslinda biraz ayip kaciyor zaten sirketle programa katilmissin bi yamuklarini gormediysen zaten sorun yok demek veya sana karsi bi kusurlari olduysa en bastan laflarina guvenmeyeceksin yani bence her iki durumda da bu soruyu forumdan ziyade kendine sormalisin
biz buna temsilcilik diyoruz zaten bunu senin firman değil her firma yapıyor. Programa katılacaksan işte su kadar kişi getirirsen ucretsiz gidersin denir ya da getirdiğin kişi başına para alırsın. Ama bu durumda guvenirlik bakımından kendini değil getirdiğin kişileri dusunmelisin oncelikle.
Aynen makronun dediği gibi, çünkü senin şirkete yönlendirdiğin adamdan bi yerde sende sorumluluk hissediyorsun unutma bunu.
Senin şirketle yaşamış oldukların tabiki arkadaşlarını etkiler ve eğer iyi tecrübeler yaşamışsan arkadaşlarını yönlendirebilirsin.Ama yönlendirdiğin kişilerde @alicankidd'in de dediği gibi sorumluluk hissediyorsun.Benim arkadaşım benim tecrübelerime dayanarak benim şirketle gitti bu sene ve memnun kalmadı.Her ne kadar bir şey demese de ben bi sorumluluk hissettim.Kimseyi yönlendirmeden önce de bu olaylı düşün derim.
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks