merhaba arkadaşlar...
bu yaz kings dominiona gideceklerle tanışalım.....
merhaba arkadaşlar...
bu yaz kings dominiona gideceklerle tanışalım.....
mrb mesut ben de inşaallah gidiyorum.işimi falan ayarladım.games operator olarak calışacam(ride degl)16 haziran da gidiyrm.
bende ride opertaor olcam...İnşallah ingilizcemi geliştirebilirim...yaw senin isim neydi???msn falan varmı???
umarım geliştireblrsn ingilizceni.bu arada sen hangi unv hangi bolumdesin?
Konu joe tarafından (15-05-2007 Saat 10:34 PM ) değiştirilmiştir.
erciyeste,makina müh.te
sen?
isim neydi bu arada ?söylememişsin....
bileti ne yaptın?kaça aldın?
ayın kaçında gidiyosun?aktarma falan varmı?
walla ben bileti 16 haziran aldm.600 euroya.ama 20 gun falan oldu yani,aktarmalı olucak.sen 610 a yettravelden almşsn sanrm,gecen bir yerde yazmştn okudum.neyse hayrlı olsun ikimize de...
Merhaba ben de King's Dominion'dayım. Ride operator olucam. King's Dominion'la ilgili bulduğum bir kaç sitenin adresini vereyim.
Rus WAT katılımcısı Alex'in açtığı fotoğraf paylaşım sitesi... Richmond, King's Dominion ve gezdiği yerlerden fotoğraflar göndermiş.
Resmî olmayan King's Dominion Rehberi
Türk WAT katılımcısının açtığı PKD fotoğraf ve video paylaşım sitesi...
sağolasın mjtürk...
arkadaşlar oryantasyona nerede katılacaksınız???ben ankarada katılıcam...ankarada katılıyosanız gitmeden önce bi tanışalım...
mesut ben de ankarada olacam.orda tanışalım,goruşelim...
ok...orada nasıl bulucaz birbirimiz???
bide sen hangi şirketle gidiyodun????
selamlar,
biz de 4 arkadaş bu sene kings dominiondayız! iii şeyler duyuyorum inş guzel olucak her şey
ben istanbul universitesi ing mutercim tercumanlık 3.sınıf food host olarak çalışıcam
umarım cok eğleniriiz
Bahar HOCAOĞLU
-
-
-
Daha fazla Kings Dominion Fotoğrafı için tıklayınız !!!
-
-
Fotoğrafların kaynağını bulduğu için @MaJ ' e teşekkürler
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hiç sorma cok pahalı benim bulmaya calıstıklarım! 1000euro genelde..
şirket ayarlıcak bişiler ama bakalım. daha ogrenci pasaportu için belgeleri bekliorum!
bu arada ben ve 3 arkadasım 27 28 hazıranda gidicez inşallah. buluşuruz orda..
jobfairim istanbulda haftaya belki ordada gorusebiliriz.
Bahar HOCAOĞLU
ya olur mu yaa nasıl 100o euro olur ya?internette bile en fazla 800 euro.hem şu sıralar biraz erken bence.hemen alma,biraz arastır sonra al.benm aldgm yerin adı ''yettravel''.burası iyi fiyat veriyr.ama bakarsın artık neresi en ucuzsa ordan al.ama şu sıralar biraz erken habern olsun.mayıs gbi al.bu arada ben bi ihtimal gidecem Kings dominion'a.yani henuz belli değil...baska sorun olursa beklerim..
Merhaba arkadaşlar bende kings dominion'a gidiyorum 9 haziranda ucuyorum istanbuldan... ride host olucam. bir tek gun saymak kaldı artık vize bilet hepsi halloldu allaha şükür darısı sizin başınıza...
Bu arada bu konunun tarihine bi bakınca maziden bi konu seçip yazdıgımı anladım ama olsun umarım vardır birileri
Konu kayhan86 tarafından (08-05-2009 Saat 06:46 PM ) değiştirilmiştir.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
merhaba arkdsalar bn yurt dısında ogrencı oldgum ıcın forumları yenı yenı dolu dolu takıp edeblorum defalraca yazılarınızı arkdsaların degerlendrmelerını okdum bnmde 17 hazrn vıze gorusmem var eger alablrsem ıns. 20 snde veya en gec 23 unde oradyım benm ısımde game host ama operator olup olmadıgımı bılmıorum bıraz blgı ekslklıgım vr acıkcası..ıns. oralrda tanısmk uzeere once gden arkdslara ıyı sanslar bızede gelblrsek yardmcı olursnz artık..ıyı wat lar..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks