slm arkadaşlar
11 mayısta istinyede vize görüşmem var.
Kartaldan konsolosluga nasıl gidebilirim fikri olan varmı
simdiden tesekkurler
slm arkadaşlar
11 mayısta istinyede vize görüşmem var.
Kartaldan konsolosluga nasıl gidebilirim fikri olan varmı
simdiden tesekkurler
NASIL GİDERİM?
Kartalın tam olarak neresindeysen Taksime otobüs bakabilirsin.Taksimden İstinye'ye iettyle gecmen en fazla 20 dk alır.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Istasyona yakınsan trenle sogutlucesme metrobus oradan mecıdıyekoy sonra da dırek mecıdıyekoyden ıstınye dereıcı
Yada vapura ulasım kolaysa kadıkoy besıktas oradan besıktas duragından 20a 22 ve 40t ile istinye dereici
Ya da 112 ile taksim sonra da taksimden istinye dereici direk.
Ortalama saat vereyim mi bide.
tesekurler arkadaslar
en iyisi metrobus mecidiyekoy ordan ıstınye gıbı gorunuyo sabah 8 de orda olmam lazım onun ıcın endıselıyım bıraz.
birde ortalamam 1.91 ingilizcem cok iyi daha oncede vize almıstım 2 sene once sizce ortalamam sorun olurmu vize almama.
ortadaki kel suratsız adama denk gelirsen ilk baktığı şey ortalama. söyliyim ama daha önce vize almış olmanın ve ingilizcenin iyi olmasının vize almanda bir sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum. ben ilk vizemi 1.91 ortalama ile almıştım. ama 2. hakkımda. ilk görüşmede 1.82 idi ortalamam finallerden sonra bir daha görüşmeye gitmiştim ondan sonra vize verdiler 1.91 le.
tamam gotururum onudaeski pasaportunuda götürmeyi unutma duruyorsa hala vize basılı işe eğer.
tesekkurler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks