1 nisan'dan itibaren THY öğrenci bileti 100 Euro cezalı değişim sağlayacak. Yani eskiden dönüşte tarih değişikliği ücretsizken artık ücretli olmuş bugün bilet acentasından aldım haberi. 1 nisan şakası değildir
1 nisan'dan itibaren THY öğrenci bileti 100 Euro cezalı değişim sağlayacak. Yani eskiden dönüşte tarih değişikliği ücretsizken artık ücretli olmuş bugün bilet acentasından aldım haberi. 1 nisan şakası değildir
bileti eger önceden aldıysak bizi de etkiler mi bu
baska fırmalar kazansın dıye mı yapıyor bu salak fırma ne edıyor,bu kadar ögrencı var sen neden degıstırırsın,kendı halkın neden gıbı yabancıdan alsın bıleti,yap ucuz yap herkesle aynı sartı senden alalım,ama nerede,bu salaklar napıyor anlam veremedım.
valla iyiki bileti önceden almışız ya vergisi de artmış sanırım.
Ben Trek Turizm'i aradım 50 euro cezalı tarih değişimi yapılıyormuş.Bana öyle söylediler.Valla bavul hakkını da 1'e indirmeden almak lazım biletleri.
bavul hakkı zaten 1 dostum,2 bavul 1 e dustu 28 mart tarıhlıden sonra ,KLM ni sitede detaylı acıklaması var
Şu anda THY 2 bavul hakkı tanıyan tek şirket.Az önce rezervasyon yaptırdım.2 bavul hakkım var gözüküyor.
bu ne ya maşallah her şeyi indirgemiş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks