arkadaşlar içinizde daha önce Clearwater'da herhangi bir işte çalışmış kişi var mı acaba? bölge hakkında bildiklerinizi yazarsanız sevinirim
arkadaşlar içinizde daha önce Clearwater'da herhangi bir işte çalışmış kişi var mı acaba? bölge hakkında bildiklerinizi yazarsanız sevinirim
bölge çok güzel , tampa şehrinin yarım saat meafesinde güzel sahil kasabası. Tampa küçümsenmeyecek büyüklükte bir şehir bunu belirteyim. Ayrıca Orlando ve Miami ye 3-4 saat mesafede olacaksın. Yazları biraz sıcak geçer buna hazırlıklı ol iş de surf style heralde
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bolgede cok watci olmaz , ama yinede senin calistigin yerde olacaktir. Ikinci is imkani fazla olur cunku sahil ksabalarinda yazin canlilik artar ve illaki bir is bulacagini dusunuyorum. Ben Tampaya gittim , senin bolgeni de gezim oldukca guzel olacagini dusunuyorum herseyin.
teşekkür ederim bölgeye wat amaçlı giden kişiler edindikleri tecrübeleri paylaşırlarsa çok sevinirim
bu konuyu güncele çekmek istiyorum yok mu giden duyan ziyeret eden çalışan tanıdığı olan vesaire
aynen clear water gezmeye değer mi ?
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
gerek yok acikcasi florida da orlando ve Miami cevresini gezmeniz yeterli olacaktir. Ancak sure ve para kisitlamaniz yoksa diger yerleri de gorebilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks