önceki yıllarda tip verilen işlerde çalışan varmı?işin niteliği ve kazandığınız tipi yazarsanız bizde ona göre değerlendirme yapabiliriz.bu konu hakkında bilgi edinenlerde yazarsa güzel olur.
önceki yıllarda tip verilen işlerde çalışan varmı?işin niteliği ve kazandığınız tipi yazarsanız bizde ona göre değerlendirme yapabiliriz.bu konu hakkında bilgi edinenlerde yazarsa güzel olur.
en saglm tip barda vardır.gecede 200-250 dolar.ben delivery guy oldum.pizza dagıtıodum.ortalama 70 dolar tipim vardı gunluk.135 doları da gormuslugum var ayrıca bellboy,valet parking,waiter vs. cok tipli iş vardır usa da.insanlar sever tip vermeyi.hesabın % 10- 15 i kadar tip vermek kural gibidir!
çok iyi tip toplamışsın,umarım tip havuzu falan yoktuaçıkçası bir barmen olarak ne kadar çok istiyorum var işi bilemezsinama şirketimde bartender pozisyonları adalarda ve new york un ücra country clublarında var bu yüzden hevesim kursağımda kaldı.
pizza işide sadece maker olarak var yoksa seninki gibi delivery olsa onada sıcak bakardım,eğlenceli olmalı eğer altında bir motor varsa
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks