Haziran 2009 dönemi için bilet bakıyorum.. Şu an için en uygun fiyatlar British airways de görünüyo.. sitede de bu havayolu ile ilgili bilgi bulamadım.. Bu şirketle giden varmı? Londra aktarmasında sorun yaşanır mı ?
Haziran 2009 dönemi için bilet bakıyorum.. Şu an için en uygun fiyatlar British airways de görünüyo.. sitede de bu havayolu ile ilgili bilgi bulamadım.. Bu şirketle giden varmı? Londra aktarmasında sorun yaşanır mı ?
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Forumları takip etmiyorsunuz herhalde. İngiltere aktarmasında havayolu şirketi değiştirilmediği sürece transit vize istenmiyor. Bende British Airways le gidiyorum şirketime rezervasyon yaptırdım. Washington D.C. €544.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Arkun 'un dedigi birde 24 saatten fazla kalmayacaksan transit vize gerekmiyor .
USA vizen oldugu icin senden vize istemiyorlar .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ok ben yazdığım zaman okumamıştım daha sonra okudum transit vize olayını.. Tşk ederim bilgiler içn
Electricity Paralyses..!
Değişim ücreti 100€. Kesinlikle alınmaz.
British Airwayas ile 9 haziran jfk ya 08:55 londra aktarmalı ucan var mı?????
brıtısh te 100 euro degıl 140 euro degısım ucretı alınır
ohh 140 euro çok fazlaymış ya
Electricity Paralyses..!
britishle uçan arkadaşlar ne yapın edin,tarih değiştirmeyin.
Değişim ve iptal ücreti 1oo avroFare conditions
Changes
Time/date changes permitted at any time before each flight departure for a change fee of €100 or an upgrade fee of €100 plus any difference in fare. Changes subject to availability
If you want to cancel your flight
If the booking is cancelled before your first flight, a cancellation fee of €100 applies
Arkadaşlar BA ile 14 haziranda londra aktarmalı bilet buldum izmirden newyorka. fiyatı 419 euro fakat izmirdeki acentayı aradıgımda aynı uçuşlarla verdikleri fiyat 546euro. yardımlarınızı bekliyorum nasıl yapıyım nerden alıyım bu bileti? internetten alırsam bileti sorun cıkarmı?
daha önceden ben dahil alan kişiler oldu, bi problem yaşamadık şu ana kadar, istersen expedia.com ve orbitz.com a da bak eğer bakmadıysan
BA`nin fiyatlari internetten alinca ucuz oluyor.Ben sirketini aramistim eger sirketten alirsam pahali olacagini soylemislerdi.
sanirim 545 euroydu bir bilet bulmustum fakat tarih degisikligi olursa 125 euro cezasi olacagini soylediler.ustelik bu ceza gidis ve donus tarihlerinin ikisinide degistirirseniz ayri ayri isteniyor.Ayrica tarih degisikiiginden sonra alacaginiz biletin fiyati pahalida olabilir bu durumda 125 euro+fiyat farkini vereceksiniz.
Transit vize olayi hala karisik sanirim.Bana verilen bilgide oncelikle 12 saatten fazla kalmayacaksan transit vize istemiyorlar dediler.sonra telefonla gorustu acenta ve kararini degistirdi ve 6 aydan fazla kalmayacaksan transit vize istemiyorlar dedi
Yani bileti alacaginiz kisiyide iyi secmeniz gerekiyor yanlis bilgi verip sizi magdur edebilir.AMAN DIKKAT
en ucuz fiyatlar benim bildiğim delta havayollarında. üstelik direk uçuşlar. british airways'i pahalı diye biliyordum ama yanlış mı biliyor muşum? :S
aynen dediğin gibioluyo watken birde değiştirdiğin biletle eski biletin arası fiyat farkı varsa oda cabası
eğer tarihler kesinse değiştirme yapmıyacaksanız bu biletler cok hesaplı ama bi terslik olsa dönüşü değiştirmek istesen 140€ ceza ve bilet farkını ödemen gerekiyor
aslında o durumda bile piyasadaki fiyatlara ulaşıyor galiba
yani risk almaya değebilir bence
Az önce british airwaysten aldım NYC-İST gidiş dönüş 500 $ dolar hee Euro deil
Thug 4 LIFE untill I die
Eyw kardeşim saol...ama bu namecheck kafamı bozuyor 6 hafta oldu hala cvp yok...
Thug 4 LIFE untill I die
capitalist nasıl 500 dolar dostum nasıl buluyosunuz bu biletleri ya
www.expedia.com a bakabilirsin hala mevcut, buarada işallah en kısa sürede sonuçlanır vizen, beklmekten başka care yok ..
kardeşim giriosun www.expedia.com JFK-İST british airwayste arat uçak biletini gir yaz kredi kartı numaranı complete de olay tamamdır...
Thug 4 LIFE untill I die
Eywallah kardeşim beklemekten başka çare yok...1000 $ ayırmıştım biletlere 500 $'a hallettik
Thug 4 LIFE untill I die
4 Temmuz gidiş 22 Eylül Dönüş 1067 dolar:S:S
kardeşim almadım ama fiyatlar böle sanırım benim gideceğim tarihte
O zaman bekle biraz daha alma düşer kesin daha yükselecek hali yok zaten bizde 4 gün önce alıyorduk 540 Euro en ucuzu oydu bi iki dün snra bi baktık british 500 $ yapmış Euroda deil...aldık hemen snra
Thug 4 LIFE untill I die
tmm dostum umarım dediğin gibi olur beklemeye devam teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks