Merhaba arkadaşlar bugün vize görüşmesine gittim ve 2 dakika içinde 1.62 ortalamayla vizemi aldım bahanemi de uydurdum yeşil kağıdı verdi.Fakat yinede içimde bir şüphe yok değil DSleri gönderdikten sonra anlayacağız.Büyük bir stresten kurtuldum.
Merhaba arkadaşlar bugün vize görüşmesine gittim ve 2 dakika içinde 1.62 ortalamayla vizemi aldım bahanemi de uydurdum yeşil kağıdı verdi.Fakat yinede içimde bir şüphe yok değil DSleri gönderdikten sonra anlayacağız.Büyük bir stresten kurtuldum.
bahane derken =)
hayırlı olsun ne denebilir )
ya zor mu bu vize görüşmesi bizde 17 sinde gidiyoruzz
ewet yaaa bahane dereken neyı kasdettın arkadasım???:d
ya yesıl kagıdın vıze olmadıgını amerıkan konsoloslugu bıle resmı olarak duyurdu o yazı forumda bıle var..0*80 ortalaması olan adama bıle verdıler herkese verdıler yesıl kagıdı..yesıl kagıt yesıl kagıt dıye tutturmus herkes kımse o kagıdı alınca heves etmesın hemen hersey dslerı gonderdıkten sonra bellı olcak..cok abest kafadan red yıcek durumu olmayan herkese verılır yesıl kagıt zaten bır anlamıda yoktur yanı ustunde belgeler vardır eksık olanları ısaretler sana verır okadar
abı ortalamadan kımse red yemıyor ds olmadan..once guvenlık onlemlerıne gore bakıyorlar cok sorunlu degılsen ds gelene kadar ıslem yapmıyorlar..ben alamazsın demıorum ıns hepımızı vıze alırız ama yesıl kagıdın bunla bır alakası yok..tamamen watcıların cıkardıgı uydurma bır tesellı..yanı ds gelsın ozamn bellı olcak hersey.
ya sir benim ortalamam 1.75 ing iyi ama!ne gibi bi mazeret söledin de aldın vizeyi yardım edebilirmisin?
benim not ortalamam da 1,63 ...23 haziran görüşme tarihim,pek umudum yok sen umutlandırdın beni hayırlısı olsun bakalım ben napıcam
Konu Crocusy tarafından (28-05-2008 Saat 12:14 AM ) değiştirilmiştir.
Bazı arkadaşlar vizeden red yediğimi sanırım hala bilmiyorlar.Evet arkadaşlar bugün forumda da konu açıp belirttiğim gibi vizeden red aldığımı öğrendim.Yani size şunu söyleyeyim yeşil kağıtın bir çöp kadar bile önemi yok.Herşey not ortalamasına bağlı notunuz 2nin üstündeyse sorun yok ama altındaysa vizeden red yeme ihtimali yüksek.
Arkadaşım vize randevusunu ne zaman aldın acaba?Ben bugün sordum bana en erken 27 hazirana randevu alabileceklerini söylediler sen ne zaman almıştın randevunu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks