arkadaşlar 25 yaşını problem etmeyen herhangi bi araba kiralama şirketi bilen var mı los angeles tarafında 1 haftalık araba kiralıycaz fakat fiyat 2 katına çıkıyo.
arkadaşlar 25 yaşını problem etmeyen herhangi bi araba kiralama şirketi bilen var mı los angeles tarafında 1 haftalık araba kiralıycaz fakat fiyat 2 katına çıkıyo.
oyle bir ihatimal yok 25 yas alti firmaya gore degisir ancak 15-25 dolar gunluk ekstra ucret alinir..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
http://www.hotwire.com/pop-up/terms-popup.jsp#tab2
Burada 25 yaş altındakilerin hotwiredan araba kiralayamacağı yazıyor. Ekstra ücretten bahsetmemiş ama hiç mi kiralayamıyoruz 25 yaş altındaysak bu siteden? bilgisi olanlar paylaşabilir mi
geçen sene 5 kere araba kiralık enterprize şirketinden 25 yaş altındayız bi sorun olmadı .
2. şöför olayı saçmalık hırsızlık sadece
ama 25yaş altı için 13-15dolar ekliyolar günlük
ikinci sofor olayi su sekilde oluyor eger ki baskasi araba kullanirken kaza olusursa biri gelip de carpabilir size durduk yere , bu durumda sigorta islemiyor hem ceza yiyorsunuz hem de arabanin tum marafini oduyorsunuz.. riske girmeye degmez.. gunluk 10-15 dolar ikinci sofor parasi eger uzun yol yapilmiyorsa ona da gerek yok zaten.. uzun yoldan kastim 5 + saat yolculuk.
türk ehliyetine ekstra birşey çıkarmıyorlar. sadece yaş'a çıkartıyorlar. birde 2. şöför olayına gerek yok bence, anca kaza olucak, ceza yiyicen durumlarında gerekli oluyor. 1-2 haftalık travel yapıcaksan 200 dolardan olmaya gerek yok derim. ama kullanırken de ona göre kullanın.
yok problem olmaz ben de martta çıkarmıştım ehliyetimi haziranda da amerikadaydım sorun olmaz yani
enterprisedan iki günlük araba kiraladım. internetten rezervasyonda 150 dolar görünen fiyat aracı almaya gittiğimde 237 dolar oldu. Nedenini sorduğumda vatandaş olmadığım için 87 dolar ekstra, tek seferlik ücret ödediğim söylendi. Faturamda da durum aynı şekilde. 25 yaş altı olduğum için 20 dolar ödedim iki gün için.
vatandas olmadigi icin kimse para odemedi bugune kadar cok sacma bir uygulama ben de enterprise dan kiralamistim oyle bir para vermedim.. sen enterprise in sitesinden kurallara bi bak eger oyle bir uyari yoksa enterprise a bir mail at sikayet et.. kurallarda yazmayan bir ucreti benden kestiniz diye..
Bende ödemedim vatandaş olmadığım için , yani saçma bişey yapmışlar !! bencede şikayet et enterprize ı geri al paranı
aynı şeyi bana da yaptı enterprise. 5 gunluk arac icin 150 dolar fiyat verdi internet sitesi, kiralamaya gidince o fiyata sigorta dahil degil bi de vatandas degilsiniz geyigine 280 dolara cıkardılar fiyatı
internetten rezerve yaptım 150 dolardı fiyat 2 günlük 25 yaş altı vs herşeyi işaretleyerek. Aracı almaya gittim 237 dolar ödedim. Sorduğumda da vatandaş olmadığınız için bu parayı alıyoruz dedi bana. Seve seve verdim parayı o anda. Ama avise bakıyorum şuanda 7 günlük üst sınıf araç herşey dahil 700 dolara geliyor. Vatandaşlık olayında kazıkmıyedimyani? Hep amerikanın oyunu bunlar arkadaş
sinan kardeşim enterprise çingenelik yöntemiyle para kazanan bi şirket orayı tercih etmeyin, ucuza gelir sanıyorsun ama astarı yüzünden pahalıya patlıyor, uğraşamayacağını bildiklerine geçiriyorlar hep.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks