bugün aldım bileti 20 haziran gidiş 11 ekim dönüş istanbul new york... gidişde dönüşde aktarmasız da havayolları... 6 taksit....
nasıl sizce uygunmu bu fiyat.. da hava yolları iyimidir....
bugün aldım bileti 20 haziran gidiş 11 ekim dönüş istanbul new york... gidişde dönüşde aktarmasız da havayolları... 6 taksit....
nasıl sizce uygunmu bu fiyat.. da hava yolları iyimidir....
575€ alan arkadaşlarım var New York'a. Del'ta havayolları iyidir iyi. Ben de Del'ta ile gidiyorum.
Konu Sheckhin tarafından (23-05-2008 Saat 10:03 PM ) değiştirilmiştir.
ya bu fıyatlar bayagı ıyımıs acaba alaska fıyatları ne kadar bılen varmı? eger bılgınız varsa yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler
arkadaş bileti nerden aldığını söyleyebilirmisin bence fiyat gayet iyi? ben daha bilet almadım eğer uygun ise bende almak isterim . acentenin adı ne?
dostum ekobilet ten sürekli bakıodum.. zaten orası borsa gibi bi ucuz bilet çıkıo bi pahalı... baktım aktarmasız gidiş dönüş fiyatta uygun geldi.. hemen koşarak aldık 3 arkadaş.... eko bilet trek turizme baglı bakırköy şubesinden aldık... peşinede 25 euro indirim daha yapıolar...
Arkadaşlar yazdığımız fiyatlara aldanmayın ama. Şöyle ki bilet fiyatları bazen saatlik olarak bile oynama yapabiliyorlar ve uçaktaki doluluk oranı da çok önemli. O yüzden 700€'ya bilet almış birinden 2-3 gün sonra tekrar 700€ civarı bulmak zor olabilir. Biraz kumar misali, daha ucuza da bulabilirsiniz, daha pahalıya da. O yüzden iyi araştırın derim.
Kolay gelsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks