ben bir sirkete kayit yaptirdim,eylul ayinda..parayi nakit odedim.vize gorusmesi dediler belgelerimi 3 gun icinde hazir ettim.isteyebilecekleri herseyi yaptim anlayacaginiz..
sole bir durum war ki is konusunda sirket beni oyaliyormus gibi geliyor.ne zaman is desem 'is hazir,is kolay' gibi bir tutum...ama ortada acik bi is falan yok...ne zaman msnden yazsam adamlara bi sekilde atlatiolar 'yilbasindan sora','10-15 gun sora' seklinde...butun kayit surecini ben kendim hallettim annem sirkete 1 kez geldi,babamsa hic..acaba yalniz oldugum hissine mi kapildilar.sora annem telefon etti isyerinden bnim moral bozuk tabi..anlattim durumu ver bi de ben arayim dedi annem.telefonda konustuktan sora bana dondu tekrar.yetkili demis ki 'biz sizin kiziniza ozel muamele yapioruz.bir golf kursundan teklif beklioruz 5 kiz ogrenci isteyecekler bu nezih is icin birini kiziniza dusunuyoruz.ona da soyledim neden daha ustelior.isveren erken baslayacaklara oncelik verecek,souk ulkelerden erken gidecek ogrencilerden sonra sira bize gelecek beklioruz.ben kiziniz icin bu isi dusunuorum yoksa siradan bir is de verebilirim..' vs vs gibisinden bi cikis yapmis.annem de neden sinirleniorsunuz deyince 'yok ne haddimize' demis.sizce nasil bir tavir takinmaliyim?adamlara parayi verdim ortada daha is yok.soylediklerinde durustler mi degiller mi gercekten dusunduruyor beni..
neyse ben bu eminsizlikten yola cıkarak dedim ki 'tamam o zaman.ben golf işini istemiorum.işte elimde liste şu işi begendim.ayarlayin'..tamam dediler.vize belgeleri dediler ben vize belgelerimi hazir edeli 2 hafta oluyor daha randevum alınmamıs durumda.diorlar ki daha cok az bi kısmı vizeye soktuk sira sana da gelecek.bana dior ki sen bizim 100. ogrencimizsin,2 gun sonra aynı şirtketten bi elemanla gorustugumde bana dior ki sen bizim ilk kaydimizsin bu yıl..ki muhtemelen ikincisi dogru kaydımı peşin parayla taaaaaaaa eylulde yaptirdim.randevular alindi dedi sana da bgn muhtemelen randevu tarihin gelir dedi.aradan 2 gun gecti randevu tarihin falan geldigi yok.aynı zamanda bana o gun yine dedi ki,(benim daha once lisetden secip gosterdiğim is uzerine) 'tamam ben senin yerlestirmeni yapiyorum bugun amerikada mesai baslayinca.' ertesi gun soruyorum yerlestirmede durum nedir?
dior ki ' dun ulasamadım bugun tekrar deneyecegim'..acıkcasi sirketin samimiyetinden kusku duyuyorum...biraz ustelemek yakalarına yapısmak icimden gelen ama aklımdan da 'ya adamlar samimiyse??' düsüncesini atamiorum.cunku adamlar gercekten samimilerse ve ben kotu bi tavir sergilemis olursam gercekten kotu hissederim..
sizce durum nedir? adamlar samimi midir? 2 hafta once tamamlanmis belgelere ragmen hala vize randevusu alinmamasi normal midir? yardim ederseniz cok ise yaricak..
Bookmarks