Merhaba arkadaşlar 1 aydır Pensacola dayım ve ağustos sonuna kadar burda olacağım.. Pensacola ya da yakın şehirlerde yaşayan arkadaşlar irtibat kurarsa sevinirim..
Merhaba arkadaşlar 1 aydır Pensacola dayım ve ağustos sonuna kadar burda olacağım.. Pensacola ya da yakın şehirlerde yaşayan arkadaşlar irtibat kurarsa sevinirim..
bir arap arkadaşla beraber kalıyorum kendisi gezmeyi sevmiyor.. haftasonları kiralık arabamla diğer şehirlere gitmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir..
bizde 2türk arkadaş pensacoladayız.. haberleşelim sana özelden telefon numaramı atıyorum ara beni..
gulf shorestayız burda 5 türküz daha da varmış ama tanışamadık haberleşelim çok iyi olur
bizde pensacoladayız 2 türk wendys te çalısıoz..irtibata gecelim marcus pointte oturuoz siz nerede kalıonuz
biz 5imizde oyster house da çalışıyoruz
cumartesi aksam basliyo is saatimiz ancak 12 ile 3 arasi orada olabiliriz bizim telefonumuz yok biyer solersen 12 gibi orada oluruz
olur farketmez yer ve saat yazarsan bizim için daha rahat olurr cumartesi bize 12-3 arası uygun
hayırlı cumalar cumartesi günü pensacola beach'de herkesin görebilecegi bir dönme dolap var cumartesi saat 11 de orada bulusalım mı? arabası olmayan 3 kisiyi istedikleri yerden alabilirim.ancak 4 te işim baslıyor 3-3.30 gibi geri dönmem gerekiyor.isteyenler özelden mail adresi telefon numarası atabilirler.benim telefon numaram yok ancak voipten sizi arayabilirim..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks