Yeni bir bilgi var mı geçen sene gidenlerden? Yada tam olarak nereden gideceğim.New york'ta neler yapmam gerekiyor?
Yeni bir bilgi var mı geçen sene gidenlerden? Yada tam olarak nereden gideceğim.New york'ta neler yapmam gerekiyor?
ulaşım bölümünde çok detaylı olarak anlatılmış olması lazım oraya bi bak istersen
Howard beach subway station'a otobüs yada air-train ile gidiyorsunuz.Oradan Port Authority bus terminal'e geçmeniz gerekiyor.Platform A'ya yürüyorsunuz.42st durağı( 34th street'den sonra) ineceksiniz.Port Authority'e 300m yürüyeceksiniz.Buradan NJ transit ile Atlantic city'e gidiceksiniz.Oradan da 552 no'lu otobüse binip Wildwood'a ulaşıcaksınız.
sanırım bu en ayrıntılı anlatım, ben de bu yaz ordayım ve otobüs terminaline gittiğimde sora sora bulabiliceğimi düşünüyorum.
NY'nin neresinden?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
JFK'den metro ile Port Authority'e gidiyorsun. Port Authority'e gittiğinde, NJ Transit veya Greyhound'tan bilet alıp, Atlantic City'e gidiyorsun. NJ Transit'in linki; New Jersey Transit
Yanlış hatırlamıyorsam 319 nolu otobüstü.
Sonra Atlantic City'den Wildwood'a 552 nolu otobüs ile geçiyorsun. Bu otobüs numaraları NJTransit için geçerli.
çok sağolun. Bende cape may tarafları için bakayım demiştim ama new york tan seçmemiz gereken yeri bilmediğimiz için pek sefer bulamıyoruz genelde.
Bu arada amtrak ile önce phl sonra atlantic city yapmak sanırım daha zor olur değil mi ?
Birde yanımda sevgilimde olacak hani tek başıma olsam umursamam ama konforlu ve rahat olması seçme sebebi olabilir o açıdan merak ediyorum nasıl olduklarını
Konu kskcarsi tarafından (24-12-2012 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks