Wat 2009 alaska kodiaka gidecek olan varmı?
Wat 2009 alaska kodiaka gidecek olan varmı?
ben armada grandee ile kodiaka gidecem de armada nın öğrenci panelimde island seafoods adlı şirkette çalışacağım yazılı bu forumda bu şirketi araştırdım bu şirketle giden yok herhalde bana bu şirket hakkında bilgi verir misiniz?
Ben hatirliyorum olmasi lazim di giden arkadas . Buraya bak .
http://www.turkishwat.net/search.php?searchid=73414
Kodiak 'tan sonra guneye inme sansin da var ... Naknek , Dillingham ve Kodiak iyidir Alaska 'nin kuzey bolgesinde .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
mrb joe
yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
evet harran üniversitesi ziraat fakültesinde okuyorum.arkadaşınla konuşmak isterdim.bu arada bugun harçsız pasaport başvurum rektörlük tarafından reddedildi.yarın ek 175 tl verip pasaport çıkartacam.
gecen sene bi arkadas gitti hiç memn un kalmammıstı
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
KOdiak a gidiyorsan yeme içme ve konaklamayı cok iyi düşün (: kodiak da yeme içme verilmez konaklama da cogu fabrika saglamaz kendin bulmak zorundasındır.... Gelişmiş en büyük adasıdır walmart ve safeway adlı 2 tane büyük alışveriş merkezi var ... Doğa olarak muhteşem güzelliği vardır (: nerden biliyorsun diyecen bende ordaydım (:
seattle da stop-over gerek yoktu 7 saatlik beklememiz vardı kendiliğinden (:
bawyer:
burdan kodiak a direk gidemezsin zaten (: büyük ihtimal burdan new york ordan da ya seattle ya da onun civarlarında bi yerde duraklamadan sonra Anchorage a gidersin. Anchorage dan ister feribotla ister kücük teyyare cinsi ucaklarla kodiak a geçersin... Tavsiyem feribot olur cok rahat 13 saat filan sürüyor ama o kadar ucak yolculuğundan sonra böyle bir şey iyi geliyor hani (: ferbiota binmen için anchorage dan Homer a gitmen gerekir onun içinde otobüs var. yani anchorage dan homer a ordan feribotla kodiak a gitmek 150 dolar filan mal olur. eğer Anchorage dan kodiak a ucak biletini önceden alırsan 100 dolara da alabilirsin 300 dolara da bu biraz şans ama feribotu tercih ederim. hem homer a kadar o güzel manzaraları görürsün hem bi feribot keyfi yaşarsın (:
Kodiak a gideceksen dediğim gibi yeme içmeyi çok iyi düşün. benim tavsiyem burdan valize hazır çorba ve makarna doldur. makarna orda pahalı sayılır tr ye göre. Hazır bardaklık corbalardan stok yap 100 lerce götür (: biz genelde hazır paket yemek alip mikrodalga da yapardık orda. Banquet filan vardı yada noodle denen tatsız tutsuz 25 centllik makarnalar tabi yiyebilirsen onları. Banquet denen şeyler güzeldi 1.25 dolar filan indirimli günü yakalarsan. Kodiak da fabrikalar konaklama saglamaz ama international seafoods yani ISA in kendine özel yurdumcu bir lodge u var. odalar 2-3 kişilik ortak wc banyo filan. dandik bi yer ama işini görür mutfagı filan ortak hep. fabrikaya 15 dk yaya uzaklıkta. Diğer fabrikalar konaklama saglamıyor diye bliyorum sen ev bulmak zorundasın orda. Bunları göz önüne al öyle git kodiak a... ama gerçekten dünyada görülmesi gereken bir yer diye düşünüyorum. İnsan ne hasta olur ne de yaşlanır orda ya. Cennetten bir parça (:
quemmaa yardımların için teşekkür toplam gidiş-dönüş feribot uçak dahil 1100$ tutar mı bide ben armadayla gidecem sen island seafoods adlı bir fabrika duydun mu kodiakta
island seafood kodiakta bizim calistigimiz fabrikanin(ISA)nin yanindaydi ama calisma sartlari hakkinda pek bi bilgim yok ama kucuk bir fabrika
@ quemma(gokcan) ben mete tanidinmi kaanin oda arkadasibu sende geliyomusun alaskaya, bizim tayfa orda olcak yine kib hadi
ooo mete naber (: nasıl tanımam seni bu sene de gidecem sanırım alaska ya self olarak ayarlamaya calısıyorum peter pan king cove'u. eğer self olmazsa, las vegas filanm düşünüyorum içeri kısımları (: bu kez gitme amacım sadece california yı gezmek oldugu için ya alaska para kazanip gezecem yada yakınlarına gidip 3 kuruş para ile dolaşacam hayırlısı (:
Island Seafoods
Kodiak AK
317 Shelikof Ave Kodiak,Alaska
bnm calışcagım yer
tesekkurler dostum eyw. ısland seafood ta calışacak arkadaslar aynı firmayla gidiyoruz heralde. haberleşmekte fayda var özelden msn adreslerinizi atarsanız sevinirim. bnm işe baslama tarihi 10 haziran
buda calışacagımız fabrika meslektaşlar
http://www.islandseafoods.com
wala süper bi yere baya lüks, resimlere bakılırsa....
slm fenerli47 sen de mi island seafoodsa gideceksin armada grandee ile mi gideceksin ve ben mardinliyim nickinden de anlaşılacağı gibi sen de mi mardinlisin???
evet dostum hepsi aynı bnm özele msn adresini yolla ordan tanışalım..
Western Alaska Fisheries İnc. 10 Haziran
Ocean Beauty de çalışacağım. 28 haziranda yola çıkacağım. bilgi paylaşımı için özel mesaj atan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
kardeş bnde orYA gitcem bana da yardımcı olabilirseniz?
geçen sene ısland yada oceansy yle giden arkadaşlar yardımcı olabilir mi nasıldı fabrika herşeyiyle bilgi verebilirseniz sevinirim
Mümkün mü ya Kodiak zaten güneyde daha ne kadar inecek
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks