arkadaşlar burdan nargile goturmek istiyorum ama herhangi bir sorun teşkil edermi havaalanında giriş çıkışlarda falan??bavuldan almasınlar hava alanından??goturmuş olan varmı hiç yada bi fikri olan??varsa sevinirim...
arkadaşlar burdan nargile goturmek istiyorum ama herhangi bir sorun teşkil edermi havaalanında giriş çıkışlarda falan??bavuldan almasınlar hava alanından??goturmuş olan varmı hiç yada bi fikri olan??varsa sevinirim...
oha bu da süpermiş
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
forumda arattırdım ama hangi boyutlarda goturebilriz bulamadım??orta boy nargile goturelebilir deniyor ama ben buyuk boy goturmek istiyorum..acaba goturebilirmiim??acilll yardımlarınızıı bekliyorumm cunku ona gore alcam..bilen varsa paylaşsın lutfen
kimsenin aklına gelmedimii yaa nargile goturmek??bi bilgisi olan yokmu hiç koskoca forumda:Syada geldide goturmedimi??)
Ben ortlama şu boyda aldım bir tane..
3 paket tütün, 1 kilo kömür ile birlikte set halinde aldım..Bir sorun çıkacağını sanmıyorum..
resme bakılcak olursa orta boy goturmuşun...ben buyuk goturcem inşallah havaalanında el koymazlar...peki el koyma gibi bi yetkileri varmı??hadi koydular dielim bunun açıklaması ne olabilirki?
Geçen sene götüren arkadaşlar vardı . Bence orada bırakmayacaksanız eğer büyük boy götürmeniz fazlalık olur . Orta boy nargile ideal bence . Tütünleri poşetin içine koyarak götürmeyin , direkt olarak aldığınız pakette olsun , mümkünse üstünde ingilizcesi yazsın ki sorun yaşamayasınız . Eğer sorarlarsa da çok seviyorum hergün içerim dersiniz , tütününün çok zararlı olmadığını paketinin üstünde gerekli açıklamalarının olduğunu söylersiniz .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Benim arkadaslarim getirmisti hemde 2 tane hic bi sorun olmadi.
ben kendim nargileyi parcalara bolerek torbalara sararak tutunleri ve komurleriyle birlikte yanimda goturdum hic bisi olmadi.
goturdugun boyut ne kadardı glycoll??? buyuk boymu goturdun yoksa orta boy mu?
haha süper ya bendemi götürsem
abi süpersiniz yawww...ne diim ben içmiyorum ama yarasınnnnnn...
bence boş ağırlıktan başka bir şey değil... tiryakileri için nasıldır bilemem tabii ki...
wala helal olsun yaa.
if you`re good at something , never do it for free.
3 ay içmeyiverin yahu. Gelince daha bir özlemle sarılırsınız hem. Farklı tatlar deneyin orada. hehe
Ben de götürüyorum kozmetik çantası gibi bişeyin içinde set halinde portatif bir nargile hem de 20 liraya aldım bugün Dönüşte de işverene bırakacağım...
bencede süper bir fikir ama bir türlü anlayamıyorum abi bu gümrükçüler ne bok yiyor valiz hazırlama aşamasında biton uyarı var ama bakıyorum millet giderken gelirken ne varsa toplayıp gidiyorlar ne varsa toplayıp geliyorlar ben acayip tırsıyorum bu gümrük işinden yani elinden alırlar sorun çıkar bilmem ne siz nasıl kıvırıyorsunuz bu kadar ?
valla bende aldım söyle süslü bi nargile supervisorüme hediye olarak...
walla bizde geçen arkilerle muhabbetini yaptık götürsekmi diye falan vazgeçmiştik ama şimdi düşündümde akşamları virginia beach e karşı ne tüttürülür şimdi o nargile bide çay of of
Don't Give up
Amerika da sigara çok pahalı bende orta boy götürcem kardes orda dertlendikçe içeriz napalım artık memleket hasreti olcak ben bir seneliğine gidicem o yüzden 3 ay olsa zahmete değmezdi bence
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks