arkadaşlar bu yaz washington dc de Sunset Pool Management işinde çalışıcak arkadaşlar varmı varsa bana hemen ulaşsın lütfen...
arkadaşlar bu yaz washington dc de Sunset Pool Management işinde çalışıcak arkadaşlar varmı varsa bana hemen ulaşsın lütfen...
ben gidiyorum
Merak ediyorum Pool Management hakkında ayrıntılı bilginiz var mı?
bnde pool management a gıdıcem ama bnmde pek bılgım yok:/
ne havuz temizlemesi life guard life guard
Selam Arkadaşım ben de Alexandira'da Cankurtaran olacağım kısmetse. Alexandria DC'e 20 dakika uzaklıkta metro ile.Yurtdışından şirketten eğitmenler geldi. 2 Gündür Cankurtaranlık Eğitimi alıyorum istanbulda (Dersler ve Sınavlar ingilizce doğal olarak Red-Cross(Kızıl-Haç) onaylı). Yarın son gün ve yarın son eğitim ve sınavlarım var. Cankurtaranlık işinde sadece cankurtaranlık değil pool management (havuz kontrolü - ph kontrolü temizlik vs işlerde oluyor), ayrıca tuvaletler ve duş kabinlerinin temizliğinden de sorumlusun. Yani ben sadece cankurtaranlık yapacağım diye düşünme sonra hayal kırıklığına uğramazsın.
Ayrıca oraya gittiğinde 3 günün eğitimle geçecek. Ve 250+ $ eğitim ücretini çoğu firma karşılamaz. Eğer Cankurtaranlık ile ilgili daha fazla sorun varsa bana sorabilirsin.
merhaba solakbeyi bende dc de winkler pools da calısacagım da egitimleri biraz anltırmısın ne tur seyler oluyor.
Yazılı sınaw falan yapılacak mı varsa yazılı ingilizce biraz zor olur not falan bisey veriyolar mı ben daha once cıkmıs soruları bulup calısıyorlarmıs diye duydum ama gerceklik payı ne bilmiyorum
Walla bizimde ucak 17 sinde sabah saat 8 50 british ile gidioz sen hangi firmaylA gidion belkide aynı ucaktı oluruz
kanka msn vericem ama ozel mesaj yeri acılmıyo hata verio ordan konusam daha rahat olur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks