arkadaşlar bu yıl ilk kez WAT a katılacagım we virginia sunset pools da cankurtaranlık işini seçmeyi düşünüyorum. bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sewinirim
arkadaşlar bu yıl ilk kez WAT a katılacagım we virginia sunset pools da cankurtaranlık işini seçmeyi düşünüyorum. bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sewinirim
Konu demirci0027 tarafından (26-09-2009 Saat 01:12 AM ) değiştirilmiştir.
bende virginia alexandria gidiyorum sunsetpools.ne zaman gideceksin sen?
13 haziranda gidiyorum.sen ne zaman ?
lütfen çok önemli sorularınız olmadıkça pm atmayın.
http://img60.imageshack.us/img60/1031/dscn5152vs4.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/540/dscn5305eb0.jpg
ben 1 haziranda gidiyorum. vize görüşmen oldumu?
8 mayısta vize görüşmem. sen naptın
öncelikle herkese slmlar...Bnde virginia alexandria gidiyorum sunsetpools. gerçi işlemlere yenı başlıyıcam umarım yetişirim...
yetiştirirsin ya bı sorun olmaz
Konu demirci0027 tarafından (27-03-2010 Saat 08:42 PM ) değiştirilmiştir.
daha önce sunset pools da bulunmuş birileri var mı? acil bilgi almam lazım tecrübeli birilerinden
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
ben ds2019 yolladım konsolosluğa gelmesini bekliyorum.ben campüsle gidiyorum sizin şirket hangisi?uçak biletim ayırtıldı 2 haziranda.
ya bu sunset pools saatlik az vermiyomu biraz? ayrıca washington da fiyatlar pahalı olabilir. bir de otelde cankurtaranlık yaparak dil hiç gelişmez bence.eğlence parklarında en azından ortam canlı olur ama otellerde çok sakin bi ortam olur bence
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
benimkide tamamdır (: gidiyorum 13 hazıranda :P
ben seni msn de ekledim kabul et ordan konuşalım ok
Benim de vize görüşmem tamamlandı bugun aldım vizeyi artık bi tek uçak biletine kaldı iş gidiş tarihim 25 haziran...
beyler ben yarın sabah 9da biniyorum uçağa.orda görüşmek üzere...
bu sunset pools sadece turkleri mi alıo ya hehe bizde geliorz işalla 28 haziran civarında:P
umarim iyi bir yaz gecirirsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks