bu sene self kayıdımı yaptırdım fakat gecen seneki iş yerim karr değiştirmesi sonucunda işsizim iş arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar irtibada gecerse sevnrim
bu sene self kayıdımı yaptırdım fakat gecen seneki iş yerim karr değiştirmesi sonucunda işsizim iş arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar irtibada gecerse sevnrim
wat mat hikaye çok yalan var içinde çokkk!!!
edurehber'e sakın kayıt olmayın tamammen düzenbazlar....
şu anda pek şansın yok sanırsam..yaz ortalarında belki insanlar çalıştığı yerde eleman ihtiyacına göre yönlendirebilir...internet sitelerine bak ve işverenlerle irtibat kur..eğlence parklarıyla irtibat kur anlat durumunu..iyi şanslar..
bi site vardı adı tam aklımda değil günlük iş buluyordu sanırım bu mesajımı okuyan bilen biri mutlaka yazacaktır adını
genelde eğlence parkları sezon öncesinde yabancı öğrencileri wat şirketlerine yönlendiriler, daha ufak tefek yerlere bak..kalacak yer problem değil, tır odalarında yatarım dersen, ohioda bi iki tane şirket var..çok çalıştırırlar, az para verirler fakat gidip hiç iş bulamamaktan iyidir..
craiglist.com üzerinden üyelik al ve işlere bak yazdığın yazıda yasal olduğunu, SSN sahip olduğunu söyle geçen yıl nerede çalıştığını yaz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks