arkadaşlar bi duyum aldım ne kadar dogru bilmiyorum msn ordan buraya kullanılamıyomus skype daha rahat garanti diyolar gidipte bunlardan kullanan birisi var mı?
arkadaşlar bi duyum aldım ne kadar dogru bilmiyorum msn ordan buraya kullanılamıyomus skype daha rahat garanti diyolar gidipte bunlardan kullanan birisi var mı?
msnyi de skypeyi de kullanabilirsin. ikiside sıkıntı olmaz ama sesli ve görüntülü görüşmede şuan en iyisi skype
Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...
Bence skype yukletırsin hesabına 5-10 dolar bşey.Türkiyedeki sabit hatları fln rahatlıkla arayabilirsin biz kullanmıştık gayette ucuzdu
skyp candır tabi msn kullansanda bişey olmaz yanı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bende skype diyorum. .
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
o zaman forza skype dyoruz onu kullanayım
skype nasıl kullanılıyor tam olarak telden ya anlatırmısınız biraz
iphone veya android kullanıyosan uygulamasını indir. skype kontoru yukle. direk kullanmaya baslarsın arama yapmak için internet şart. onun dışında skype to skype görüşmek içinde kontor yuklemene gerek yok. direk görüntülü arama yapıp kullanabilirsinde tek ihtiyacın amerikada bir internet baglantısı. onun da olmadıgı pek yer yok zaten..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Hocam ben şimdi dünya telekom att hattı yerine skype kullansam daha mı hesaplı olur ki yada dünya telekom hattına ihtiyac mı var harbi orda derin bilgilerini bekliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks