airbus a380-800 arkadaşlar bu model hakkında bilgisi olan var mı gerçekten iki katlı mı koltuk seçicem ama anlayamadım bunun yerleşimini bu uçaktan inene kadar diğer uçağı kaçırıcam sizce çıkışa en yakın yeri mi seçmeli
airbus a380-800 arkadaşlar bu model hakkında bilgisi olan var mı gerçekten iki katlı mı koltuk seçicem ama anlayamadım bunun yerleşimini bu uçaktan inene kadar diğer uçağı kaçırıcam sizce çıkışa en yakın yeri mi seçmeli
iki katli bu ucaklar ancak ust kat first class ve business class icin , yani sen alt katta olacaksin. Aktarma suren azsa olabildigince on siradan koltuk sec.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sagolun arkadaşlar cevap için bu uçak airfrance a aitmiş ve ben havayolları şirketlerine bakmadan bilet almış birisi olarak airfrance la alakalı yorumları okudum ve içimde bir korku bagajlar kaybolacak diye bu bagajların kaybolmaması için napmalı yani üstüne yazmalı mı koca koca nereye gidecek aktarmasını vs yazmalı mı yani bagaj kaybolmasın diye ne yapmalı yada ben bu soruyu bagajla alakalı topic e açmalı mıyım kafamda deli sorular cevapları bekliyorum saygılar
bagaj kaybolmasi seninle alakali degil , O havaalaninin calisanlariyla alakali. Bizde de Turkish Gorud Service filan yazar bazilarinin ustunde. Onlar bavullari alir , aktarma varsa aktarilacak ucaga , yoksa bagage claim e yollar. Ancak iste bazilarinin bagaji dunyayi dolasarak birkac gun sonra ulasacagi yere ulasiyor Bu arada sirt cantaniza birkac gun sizi idare edecek seyleri koyun , eger sorun olursa onlari giyersiniz. Arkadasimin bavulu kaybolmustu , 4 gun sonra geldi. Havayolu firmasi ona 5 adet business class ucak bileti hediye etmisti , ozur niyetine. Travel da bu biletleri kullanip gezmisti
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
imkanım olsa yanıma alırım koca bavulu benim de en çok düşündüğüm şeylerden biri bu kaybolma olayı gerçi 5 bilet karşılığında 5 gün uzak kalsam hayır demem kaybolmasından ziyade böyle davranılması da pek doğru değil gibi, böyle şeyler izledikce tedirgin oluyor insan youtube.com/watch?v=gOOmKoAzrvo
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks