şimdi ben gelecek 2013 haziranda bozeman montanaya gideceğim
uçak biletleri atatürk havalimanından 1100-2000 dolar arası bu aralıktan mı alacağım ve taksit oluyor mu bu orbitzden filan
teşekkür ederim.
şimdi ben gelecek 2013 haziranda bozeman montanaya gideceğim
uçak biletleri atatürk havalimanından 1100-2000 dolar arası bu aralıktan mı alacağım ve taksit oluyor mu bu orbitzden filan
teşekkür ederim.
taksıt olmuyor hayır. Bilet araştırırken nyc ye gidiş dönüş bakmanı nyc den montana ya da ayrı bi bilet bakmanı öneririm bazen çok daha ucuza denk geliyorsun bu şekilde.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bilet alımı için erken.Nisan-Mayıs aylarında güzel kampanyalar oluyor.THY'den nonstop bulabilirsin JFK için gidiş dönüş.
Çok pahalı değil mi ya 1200 dolar :/
New york JFk ıcın al bileti suan 10 hazıran gidiş 5 ekim donuse THY, 1.114 lira fıyat verıyor.Bence cok uygun.
benim arkadaşım geçen sene 800 dolar gibi bi fiyata aldı şirket ucuz bilet buldu
Şu linke bi bak istersen alınmış bilet güzergahları ve fiyatları konuda mevcut karşılaştırma yaparsın..
http://www.turkishwat.net/tw-ucuz-bi...ar-2012-a.html
Merhabalar
online bilet bazen pahalı oluyor ben biletimi acentadan uygun fiyata almıstım. Ama online alanlar www.kuponda.com ya da Grupon gibi sitelerden bazen uygun fiyata düşürebiliyorlar. Ama tavsiyem bilet için iyi araştırma yapmak bazen THY sayfasında 400 500 euro civarı biletler oluyor.
Gidenlere tekrar şans diliyorum. Pişman olmazsınız
Subat 1 için banada Newyork dan Ankaraya lazım ama ucuz bılet bulamadım henuz THY acayip yüksek diger hava yollari tek bavul alıyor bende 2 bavul var napıcam bılmıyorum.
Bilet alımı için çok erken , bir iki ay daha beklemelisin , daha sonra 700 dolara kadar bilet bulabilirsin . Sakın 1200 dolar verme bilete
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks