arkadaslar chula vista resort hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilir mi fuardaki islerden birisi bu da ve wisconsin genel olarak nasil bizim dogu karadenize benziyor mu?bilen arkadaslardan yardim bekliyorum ozellikle chula vista hakkinda
arkadaslar chula vista resort hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilir mi fuardaki islerden birisi bu da ve wisconsin genel olarak nasil bizim dogu karadenize benziyor mu?bilen arkadaslardan yardim bekliyorum ozellikle chula vista hakkinda
haydi arkadaslar kimse yok mu bilen?
Chula Vista, merkez bir konumu olan Wisconsin Dells'e bayagiiii uzaklikta kendi halinde bir eglence parki. Orada calisan arkadaslar diger parklarda calisan Turkleri gorduklerinde, daha onceden sanki orada bir tek kendilerinin oldugu dusunuyormus gibi bir sok gecirirler. Soyleki uzakligindan dolayi pek bir yakin degildir cevre parklara ve ancak 1 ay sonra acilip Dells'i kesfederler. Wisconsin anca yagmurlariyla karadenizimize benzeyebilir. agustos genelde firtina sezonudur. Yagmurlu gunleri boldur. Ciftlikler coktur Wisconsin'de. Degisik turde bircok lezzetli peynirleri vardir. Amerikanin Dairyland'i olarak gecer sayet. Dogayla ici ice yasamayi seven herkesin sevecegini dusundugum, pahali, tehlikeli, bircok guneybati eyaletinden ya da new york gibi yerlerden cok daha sevecen ve yasanasidir.
Arkadaşlar burda çalışmış olan kişi bize tecrübelerini anlatabilir mi?
Ben housekeeper olarak çalışmayı düşünüyorum da?
Birde konaklaması nerde acaba?
Şehir içinde olcak hali yok herhalde çünkü şehre baya bi uzak.
bende cankurtaranlık yapıcam orda bilgi alırsan paylaşırmısın?
mustafa ne merak ediyosan yardim ediym gecen yaz chuladaydim,bu yazda orda olucam heralde
bu yaz chula vistadayım orada olan var mı yalnız geliyorum da
onur nezaman gidiorsunn bu sene..haziran 5 ten sonra ordayim..konusalim derim..
Chula Vista J1 lara en rezil davranan yerlerden biridir sakin bulasmayin bu bir,,
bilmiyorum her sirketi tabi ki ancak ATLAS rezalet bir sirkettir sadece paraniza bakar paranizi aldi mi sizle isi biter o kadar sansiniz varsa sakin ATLAS i secmeyin Dells cok guzel kucuk bir sehirdir su parklari cok guzeldir gitmek isterseniz tavsiye ederim ama isinizi iyi secin Mt. Olympus en iyi yer kanimca ya da Noah's Ark olabilir ama asla asla Chula Vista 'ya gitmeyin Chula'dan da ATLAS'tan da uzak durun
bu yaz oraya gidecektik sponsor istemedi bizi iyiki olmamış o zaman
Arkadaşlar chula vista hakkinda yeni gorusleriniz var mi , su an is boşta seçmeli miyim sizce?.Gidenler yorum yaparsa sevinirim
Merhabalar,
Work And Travel 2015 yazı için başvurua bulundum, Wisconsin'deki Chula Vista Resortde LifeGuard olarak çalışmak üzere,skype üzerinden mülakat tarzında görüşme yaptım. Chula Vista Resort Hakkında bilgi sağlayabilecek arkadaşlar varsa, iletişime geçmek isterim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks