hayde Akdenizli arkadaslar Burdayıs Gelin Wata emin olun amerika antalyadan daha ucuzdur
hayde Akdenizli arkadaslar Burdayıs Gelin Wata emin olun amerika antalyadan daha ucuzdur
Konu Fiorex tarafından (17-01-2008 Saat 11:03 PM ) değiştirilmiştir.
İlk giden biziz herhalde koca okuldan..herkes denizde kız pesinde tabi napcak amerikada
bende varım , bende varım
benim cennet üniversitem burda 2. plana atılmış yaaaa
gittim; gezdim; gordum....
yalnız deilmişim buldum bir kişi selam dostum hangi bölümdesin
slmmmm
ben tıp fakültesi, tıp bölümünden en tıplıyım
hazırlıkta okuyorum.
şenlikleri çok sevdim bu arada aferin size
) hazırlıkmı hayatımda yapıp pişman oldugun en buyuk seylerden biri isteğe bağlı olmasına rağmen girdim ve bildiğim seyleride unuttum hergün lise gibi devam etme zorululugu ile ilk yılımda üniversiteden nefret ettiredi bni kalmamla birlikte 1.sınıfta üniversitenin ne oldugunu öğrenmiş oldum şenlikler bu sene gercekten güzel gecen sene bu kadar deildi
yoooo
ben hazırlıktan çok memnunum oh 3 ay tatil , çaılşmadan 80-90 civarı notlar, hergün gez toz....
seneye bunları mumla arayacağım
bu arada şenlikler bencede çok eğlenceli
yeni aldığım duyumlara göre bir akdenizli daha comotown'a gidiyormuş, kimsin sen???burdaysan çabuk yazıyorsunnn
kimsin sen cabuk yazıorsun dersen sen adama yazmaz tabi
süper süper) olbianın girişine masa koy kampanyana bizde katılalım)
ablamda akdenizde okuyan bi wat cı ama pek takılmıyo buralarao da bi cedar pointci
ya merhaba ben de bu sene gidicem ama harç muafiyetini onaylıyolar mı bizim ünversitede dün verdk ama belli değil
yapıyolardı az kalsın bu sneye kadar vermemişler hiç bizim fakültede bu sene de burun kıvıra kıvıra vermemiz gerkiyomuş yeni yasaya göre diye diye verdi sonunda eğitimdeyim ben bu arada
Eğitimin öğrenci işleri kıl, bana ertesi gün vermişlerdi
Konu diagram tarafından (11-01-2009 Saat 01:51 AM ) değiştirilmiştir.
iibfdeyim , walla bizim fakülte çok gıcıklık yapmadı ama aynı günde vermemişlerdi sanırım iki gün sonra almıştım...
aldım çok şükür belgeyi hatta bugün pasapotumuzu almya gidicez
hayırlı olsun bakalım daha ne belgelerle uğraşcan
anaaaammmm bn daha yeni gördüm sizi:P:P bende varım bende))))
bendeeee varımmmm bendeee.....
lfc ynwa sni nerden tanıorum seattle fatihi
ben de bu sene gitmei düşünüorum
2015 yılında akdeniz üniversitesinden gitmeye niyetli bir arkadaş yok mu ??
varsa mesajıma alıntı yapsın randevulaşalım tecrübelerimizi aktaralım arkdaşlar..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks