Herkese merhaba..
8 eylüldejfk dan türkiyeye dönüyorum..Manhattandan jfk ya alternatif gidiş yolları hakkında bana yardımcı olurmusunuz..Şehir merkezinden shuttle varmı ? varsa ne kadar ve nerden kalkıor ?
Yardımcı olursanız sevinirm
Herkese merhaba..
8 eylüldejfk dan türkiyeye dönüyorum..Manhattandan jfk ya alternatif gidiş yolları hakkında bana yardımcı olurmusunuz..Şehir merkezinden shuttle varmı ? varsa ne kadar ve nerden kalkıor ?
Yardımcı olursanız sevinirm
kaldigin hostele sorarsan onlar san ayardimci olur ayrica metro yu kullanabilirsin jfk ya birakio direk ordan air train le diledigin terminale gidiyorsun. son ihtimalde taksi 50-60 dolar civari tutuyor..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Cidden guzel bir fikir; kaldigin hostele sor Onlar daha iyi bilirler. Genelde buyuk yerlerde bu fikir ise yaramistir.
Peki.
Manhattanda hangi oteldesin, adresini verirsen net bir güzergah belirleyelim....fakat benim tercihim metro olacaktır.
Manahhatn merkezden JFK; 45 DOLAR tutuyormuş..
$44.00 - Taxi fare from MANHATTAN to JFK in New York
Ben olsamshuttle ile giderdim. 17$ mi neydi. Hostelinin kapisindan aliyorlar seni.
Sometimes memories can kill...
New York airport service die bi olay var; Port Authorityden Penn stationdan falan 20dk da bir kalkip jfk ye goturuor. Ben Port authority den binmistim, ucret 15 dolar, onceden rezerveye gerek yok, 1.30 saatte birakior,hatta tum terminalleri tek tek dolasiyor. Yanliz indikten sonra sofore tip birakman iyi olur Buyur bu da internet sitesi nyairportservice.com/.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks