cok tesekkurler verdigin bilgiler icin peki 1 mart basvurmak icin son gun mu?
cok tesekkurler verdigin bilgiler icin peki 1 mart basvurmak icin son gun mu?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yapicamda tam olarak nasil yapacagimi bilmiyordum iste peki bildigin bir sirket var mi az komisyon alip isleri halledebilecek?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@azu
tax sirketleri aynen greencard sirketleri gibidirler.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
10 gün önce w2 formum geldi.dün taratıp tüm belgeleri taxback.com'a yolladım.kaydımı alıp başvurumu yaptıklarına dair mail geldi.355 dolar vergi ödemiştim.%8i 75 dolardan küçük olduğu için 75 dolar artı 15 dolarda bir şey için alacaklarmış.eğer yanlış anlamadıysam 265 dolar elime geçecekmiş.vergi dairesinin yoğunluğuna göre bana paranın gelmesi 10-12 haftayı bulabilirmiş.hadi hayırlısı.
irs ye ilk kayitlar ocagin 15inde basliyormus, bu yaziyi ilk okudugumda amerikali arkadasima sordum.araci sirketle basvurdugun icin de biraz gec gelecek.yani aslinda sen ocagin onbesinden sonra basvurmus oldun.ekimi unut yani![]()
Peki.
ewet ben kendi sirketime vermistim belgeleri bu ay da w2 geldi onu yolladim kendi sirketime yani ocakta basvurmus oluyor sirketim taxback kurumlarina yani simdi ne zaman gelir sizce mayisi gecer mi
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Arkadaşlar Merhaba,
beni ismi Rita olan Kaunas, Lithuania yaşayan biri faceden eklemiş, mesaj filan atıyo bana vergini bizden al işte şöyle olcak filan bu yetmedi bide arkadaşı eklemiş Jurga mı ne nedir bu yaw sanki milyon dolarlar vergi alacam altı üstü 400$ vergim var yaww
internet siteleride bu alan,bilen,gören,duyan, tanıyan var mı bu firmay![]()
![]()
Tax Refund - Tax Back - Tax Return | rttax.com
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
rrtax unlu bi firma, rus wat sitelerinde reklamlari var.
taxback benim cep numarami nasilsa bulmus, beni ariyorlar her gun, vergini bizimle geri al diye tutturmuslar![]()
Şirket Seçim Yönergesi
arkadaslar etsrefunds hakkinda bilgisi olan var mi?yüzde 6 kesinti+12 euro alıyorlarmıs mail attılar bana.fırmaların içinde en uygun olanı bu.daha önce bu firmayla çalışan oldu mu acaba?
ben daha hiçbişi yapmadım ne olacak acaba merak ediyorum)
parani amerikalilar yiyecek![]()
Peki.
ArkadaŞlar bu arada taxback İ hİÇÇÇÇÇÇÇ 99; tavsİye etmİyorum Çok uzun zamanda gerİ ÖdÜyo ve Çok kesİntİ yapıyo.ben İkİ yıl Önce baŞvurmuŞtum bİr kısmı geldİ ama paranın ÇoĞu bİr sonrakİ sene geldİ Şaka gİbİ.........parayı kullanıyorlar bÜyÜk İhtİmalle.ÇÜnkÜ bu yıl onların yaptıĞı İŞlemlerİ 20 dakİkada onlİne yaptım ve garantİ 2 hafta İÇİnde gelİyor param..
3 is'te calistim hic biri bu gune kadar w-2 gondermemis, acaba Massachusetts'de prosedur farkli'mi bilen var'mi?
Şirket Seçim Yönergesi
arkadaşlar tax konusunda yardımcı olabilirim.. 2 hafta kadar kısa bir sürede,, çok az bir kesintiyle,, paranızın tamamına yakınını almak istiyorsanız ayrıca firma seçimi yapmadan ne kadar geri iade alacağınızı öğrenmek istiyorsanız, özelden mail atın..
Turkishwat üzerinde msn paylaşımı yasaktır. Ayrıca öğrencilerin yararına olabilecek her türlü bilgi yada organizasyonun detayları site üzerine açık bir şekilde geçilmelidir..
www.turkishwat.net
pehh adi reklamlardan bi tane daha
NERDESİN EYYY TURKISHWAT![]()
bunları bu siteden uzaklaştırmadıkça rahat olmayacağız...
ORDU GÖREVE.............
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Bana da biri msnden dün yazmıştı.
Taxback'den iptal iste , biz sana 20 günde getireceğiz diye .
ustaxmıdır nedir benm şirket onla getirdi taxbeckleri 400 dolar gelmiş 377 dolar gecti bana. geldi yani havadan (:
gecen hafta geldi.
ekimde basvuru yaptım işte martta geldi 6 ay falan.. ama ben kesinti olmasın ama gec gelsin demiştimmm yani daha erken gelen arkadaslarım vardı ama 50 dolar falan kesmişler onlardan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks