destiny:
çalıştıtıgm yerden nefret ediyorum menager in menageri çok salak oldugu için her gün agız kokusunu çekiyorum gerizekalının önde gideni nsl bir cehenneme geldik.Ama seneye bi daha giderim pişman değilim.bir sürü türk var burda egleniyoruz azra hala ridelara binemedi

yanımda azra olmadıkça mutluyum(turtle suzzy)
lostcat:
önceden cedar mı vardı ?bence artık olmasada olur kesinlikle artık ırkçı oldum.Yanımda azra oldugu sürece mutluyum(turtle suzzy).Siz siz olun eger sizi soak city de özellikle rapid waves de çalıştırcaklarsaaa türkiyeye biletinizi hemen ayırtın:P
TURTLE SUZZY(AZRA

)
Ben bu grubun pollyannası yım evertyhng gonna be alright yanii gelince bişler kötü mü gitti küfür edin ama pişman olmayınn ben pişman diilim bir sürü şey kötü bir team liderim varr hayatımı burnumdan getirdi allah onu kahretsinn inşallah melihh sakın bedduualarımdan dolayı skaın bu yazıları silmee bunalr altın degerinde ride olun sweep olun en kötü bulaşıkçı olun food olmayın hele elephant ear yapmayın yemeyin yiyenden nefret edinn 16 dolarlık yurtta kaldın türklerden uzaklaşmayın çok para harcamayın paranıız yokken sony pc alıp türkler arasında acınacak duruma düşüp herkes size fakir evi gibi koli koli makarna getirmesin paranızı kaybetmeyin sevgliniz varsa tr de yabancı sevgli yapmayın yapanla konuşmayın

eger formanız yoksa türk kodakçılara poz verin. Yanınıza çok kıyafet getirmeyin çorba getirin konserve barbbunya getircekseniz arkadaşlarınızdan gizli yiyin tost yapınnn bedava peynirle olunca daha tatlı olurr arkadaşlarınızı kırmayın dedikodu yapmayın

1 den sonra sahile inmeyin soak city de çalışmayın süpervisorunuzu sevmeyin yerfıstıklı şokella almayınn 191 numaralı odada kalmayın

yatagınız sallanırsa korkmayın dragstere binmeyinn ridelere binmiyorsunuz dieee bütün insanların dalgası olursanız aldırmayınn bol bol yanın soak cityde amerikan eagle da arka tarafta ucuz ürünler var onlardan alın ön taraftakiler pahalı almayın otobus saatlerine dikkat edin taksiye en fazlaa 3 dolar verinn demonun numarasını bulunn 10 numara adamdır 2 dolara götürür 1 dolara getirir mc donaldsta 12 den sonra gitmeyin 1 dolara çizburger yiyin o gölün kenarındaki masaya arkadaşınızla gidip muhabbet edip hamburger yiyin arabası olan bir arkadaş bulun

benim var

gerçi arabası olmadan öncede vardıdaaa .sevgliniz yoksaa kızlar taş gibi burası cennet gibi ben pişman değilim ama seneye gelmem bide chicagoya gelmeyin eger raptor die bir adam gelip chicagodan gelin derseee turtle suzzy bize clevelanddan gelin dedi diyinn beni dinleyin bu bölüme destiny ve lostcat katılıyorr seneye yardımaa ihtiyacınız olursa para karşılığı rehberlik yaparım

şu anda günlerden ctesi haftaya cuma alıcam paramı ve sadece 8 dolarım var eger hayatta kalırsam cuma günü tekrar yazarım

survivor azraaa
Bookmarks