umarım cabuk gelir dostum daha önceki msj ımda belirttiğim gibi gecikme durumunda hem işverenle ilgili bir sıkıntı yaşıcam hem de uçak bileti alamıyorum fiyatlar artıyo ve şu duurmda pasaportum gelicek ertesi gün ucucam o sekilde bilet almam gerekicek ve buda cok pahalı ya geliyo ister istemez .
Pasaportunuz elimize ulasmis olup, isleme alinmistir.
Pazartesi ulaştı ellerine pasaport, CEAC'ta hala admistrative process yazmasından dolayı soru sordum ne oldu vs diye, sorumun karşılığında bu maili aldım. Anlamı nedir? Ek süre vs olması durumu var mıdır?
Kardssm nereyi aradin istnbulmu ankarami bide hangi numarayi bizedde bilgi verirsen sevnrm
Arkdslar bnim ceac guncelenmis 6 haziran ile 7 yaziyodu suan 7 haziran ile 13 yaziyo ama isssud degil halen
Arkdslar bugun konsoloslugu aradim bnm durumum hakkinda bilgi almak icin ordaki bayan sorun yok dedi vize basilmasini bekliyoruz dedi 1 hafta icinde elinde olur dedi
Kkardesm konsoloslukdan aradilar 10 dk once bugun veya yarin pasaport yollancak size tek tavsiyem konsoloslugu ararin derdinizi anlatn yardmci oluyolar allah hepinizin yardmcisi olsun
Burdan kaya ve canakbay a cok tesekur edyorrm cok yardmci oldunuz sizin icin dua etcem allah yardmcnz olsun
Herkese iyi gunler,gecen sene 6 Haziran`da gitiim vize gorusmesine 17 temmuzda aciklandi ama ben cok gec oldugu icin gitmedim,bu senede 22 Nisanda gittim hala bekliyorum,gecenlerde konsoloslugu aradim derdimi anlattim ama hic yardimci olmadilar,stres icerisinde bekliyorum, ayrica bugun ilk defa CEAC da kontrol ettim durumumu bu yazi vardi ve guncelleme en son 8 mayista yapilmis ne olacak bilmiyorum bundan sonra hergun aricam artik konsoloslugu
Case Creation Date: 19-Apr-2013
Status Updated Date: 08-May-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
Ben de name check mağdurlarındanım. 17 Haziranda iş başım var ve bir ay oldu hala bekliyorum. CEAC da
Case Creation Date: 14-May-2013
Status Updated Date: 15-May-2013
diyor. Update olmaması kötüye mi işaret acaba? Ve Six Flags bu sürece kalanlar için ne yapıyor? İşi iptal mi ediyor yoksa geç gelmene müsade ediyor mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, hepimize geçmiş olsun
arkadaşlar benim ceac da hala bi değişme yok aynı
Case Creation Date: 29-Apr-2013
Status Updated Date: 06-Jun-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
yazmaya devam ediyo. Ayrıca pasaportu da salı gönderdim elcılıge ondanda henüz bi haber yok :/
dostum defalarca aramama rağmen henüz hiç düşüremedim,düşüremiyorum.pazartesi perşembe saat 11 12 arası aramama rağmen ; pazartesi ve persembe günleri saat 11 12 arası arayın diyor telesekter. düşüremiyorum bir türlü. ayrıca benım verdıgım kargonun iadesi mi yapılacak bana ? yani elimde ki takip numarasıyla pasaportun dün ıtıbarıyle elcılıge ulasıtıgını ögrendim yine aynı takip numarasıyla mı takip edicem acaba pasaportun elcılıkten cıkıp tarafıma gönderilip gönderilmeyeceğini.
Konu Leppävaara tarafından (13-06-2013 Saat 08:05 PM ) değiştirilmiştir.
Kaya merhaba ben bir şey sormak istiyorum.Benim vize soruşturmam açıklandı diye konsolosluktan mesaj geldi sonra send passport yazısı çıktı ben yolladım passaportum ve belgelerimi.1 hafta sonra pasaportum geldi gönderdiğim bir belgenin üstünde J1 yazıyor o belgeye konsol yardımcısı mühür imza ve tarih atmış(Göndermeden önce yoktu).Ama pasaportuma vize basmamışlar.Email ile ulaştım idari işleminiz devam ediyor dedi ve 3 gün sonra Send passport yazısı tekrar Pending oldu.Ve ''Status Updated Date'' 3 kere değişti benim vizeye girdiğimden beri. Sence sorun ne olabilir.Şirket şu anda konsolosluğa ulaşmaya çalışıyor.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks