arkadaşlar merhaba.18/06 gidiş 689 € alitalia ile ama henüz kestirmedim biletimi haftaya vize görüşmesinden sonra düşünüyorum.bu arada delaware tarafına gidecek olan varm?
arkadaşlar merhaba.18/06 gidiş 689 € alitalia ile ama henüz kestirmedim biletimi haftaya vize görüşmesinden sonra düşünüyorum.bu arada delaware tarafına gidecek olan varm?
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
arkadaşlar herkese merhaba. aranıza yeni katıldım. bu ilk mesajım kendimi tanıtma bölümünde tanıtmadım ama tanıtma bölümünü bulamadım açıkçası. bende biletimi 670 euroya aldım. thy ile jfk ya gidicem. 8 haziranda izmir çıkışlı istanbul aktarmalı uçacağım..
Merhaba arkadaşlar ben de bugün aldım biletimi 1018 $
Expediadan aldım İstanbul- South Car.-Myrtle Beach biraz pahalı oldu ama geç kaldık normal heralde=))
Bilet alan arkadaşlara hayırlı olsun İnşallah sorunsuz gider gelirler...
Bi kaç gündür bilet bakıyordum hep 700 Euro civarı fiyatlar veriliyordu bana netten araştırdım, en ucuz 617 Euro ya British Airlines'dan oda Londra'da Hava alanı felan değiştiriyordun , aradım taradım derken dün gece expedia.com dan süper bi uçuş yakaladım başkaları ile kıyastlayınca bedava gibi geldi (:, çekine çekine aldım inşallah bi aksilik olmaz,Pazartesi Delta'nn sitesine girdiğimde bana 647 Euro bir bilet verdiydi heyecanlanmıştım ama o günde alamamıştım çünkü akşamına dolu göstermeye başladı, arada tekrar tekrar check etmekte fayda var bazen biletler rezerve ediliyor anlaşmalı şirketler tarafından, Neyse sonunda şöle bi bilet aldım
Fri 18-Jun-10 Istanbul (IST) Depart 12:15 pm Terminal INTERNATIONAL TERMINAL
Flight: 73
Fri 1-Oct-10 New York (JFK) Depart 4:55 pm Terminal 3 to Istanbul (IST)
Arrive 10:15 am +1 day Terminal INTERNATIONAL TERMINAL
5,019 mi
(8,077 km)
Duration: 10hr 20mn DL Delta
Flight: 72
Fiyat : 648 $
forum.mezun'dan birisi mayis sonu gidis agustos sonu gelis ( miami ) biletini satiyor 800$
Peki.
ne kadar guvenilir bir olaydir yani orasi oldukca supheli..senin kotu bir niyetinin olmadiginin farkindayim ama guvenilirliginden %100 emin olmayiz bu bilet satisinin ve buna inanip dolandirilan insanlar olabilir buna katki saglamamaliyiz bence...
siteden uzaklastirma nedenleri cok aciktir. uzaklastirilanlar nedenleriyle beraber yayinlanmaktadir.. ayrica uzaklastirilan kisilere de bu nedenler ulasmaktadir..su ana kadar anlasilmis olmasi gerektigini dusunuyorum ve sunu da soyleyim kimse azuhazunun yazdigi gibi bir mesaj yuzunden uzaklastirilmamistir siteden.. alinganlik yapmaya gerek yok bence..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
8 Haziran ny-jfk THY kalitesi ile 1250 TL ...
21 haziran british airways 13:55 uçağı ny (588 euro)
14 haziran klm ist-anchorage , 28 eylul ist-ny 860 euro![]()
Ben o bilet satani tanidigimdan ya da ona aracilik ettigimden dolayi yazmadim.Dun gordum sitede yazayim dedim.Kimse hadi biletini alayim diye bir anda 800 dolari bayilacak degilya.Herneyse,konuyu kilitliyorum ve scapegoat oldboy kullanicisini yarindan itibaren suresiz olarak siteden uzaklastiriyorum.![]()
Peki.
gidiş: 02 temmuz 05:55 istanbul-amsterdam-minneapolis-anchorage KLM
dönüş: 15 ekim 16:55 new york-istanbul delta airlines
1164€ biraz pahalı oldu galiba ama temmuz ayında uçuk fiyatlar vardı![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks