sorulara bi göz gezdirin yeter. okuldaki öğretmenden bile daha net konusuolar. yani bnm oklmdaklerdenpaniğe hiç gerek yok gerçekten ama ben bnu grnce farkettm
memleketin nere, hangi takımlısın vs diye de soruyolar![]()
helecan küpü
bende son sınıfım 18 mayısta vize görüşmesine girdim transkiriptime bile bakmadı
hangı universite hangi bölüm ne zaman mezun olacaksın gpa kac nereye gıdıyorsun nerde calısacaksın gibi sorular sordu o kadar, tabi ben ne zaman mezun olacaksın sorusuna seneye diye cevap verdım alttan derslerım oldugu ıcın buna istinaden de birşey sormadı banaaldım vizeyide .. ing ve ort yeterli kriterler galiba
evet bence de biz de girince farkedebiliriz ancak..
Koskoca WAT maceramda en çok heycanlandığım an vize görüşmesine gittiğim andı ama inanın en kolayı oymuş, yeterki heyecan yapmayın![]()
ben çok panik bir insanım nasıl rahatlayabilirim sizce o an nasıl davranmalıyım ??
Ya hiç heyecanlanmaya gerek yok.Rahat olmaya çalış.Hiç farklı bir şekilde falan da davranmaya gerek yok.O soruları çalışırsan girmeden zaten aynılarını soruyolar.Cevaplarsın vizeni de alırsın rahat rahat.
""Let the game begin""
wat macerasinin belki de en kolay asamasidir vize sureci.. genelde cok kasilir ama rahat olmakta fayda var![]()
Arkadaslar ortalama 2 nin altinda olunca vize alma sansimiz ne durumdadir?
ortalamanın vizeyle doğrudan ilişkisi yoktur... eğer forummu biraz araştırırsan konsoluslukla olan röportajıda bulup ayrıntılı inceleyebilirsin...vizede önemli olan consul u geri döneceğin konusunda inandırman o kadar...![]()
2010 da bana sorulan sorular hatırladıgım kadar 10 dakıka surdu ama surme nedeni kadının içeriye transkriptimle gidip 5 dakika sonra gelmesinden kaynaklandı
-merhaba nereye gideceksin
-merhaba. aynı yere alaskaya
-seviyor musun alaskayı
-evet
-notların cok dusuk (1.8)
-evet ama gelince düzelteceğim.
içeri gitti bir bayanla uzun süre görüştü. sonra geldi ok dedi.
arkadaslar tesekkur ederim yorumlariniz icin.Bazi sirketler 2.0 nin altindaysa basvurmayin seklinde yazilar yazmislar sitelerinde o nedenle merak icindeydim
son sınıfta gidenler yada gitmiş arkadasi olanlar .. son sınıf ogrencılerıne sordukları sorular hakkında bılgısı olan varmı ?? benım bu sene ucuncu gıdısım olacak fakat son sınıf oldugum ıcın merak edıyorum farklı neler sorabılırler yoksa klasık sorulara devammmı ederler![]()
3. gıdısınse bu sefer sana neden green card almıyosun dıye sorarlar![]()
![]()
bu senede vizeyi ver oraya gidince ılk ısım ona basvurmak olacak derım bende :P![]()
![]()
gorevliyi anlamadiginizda I dont understand yerine I couldn t hear you deyip zaman kazanin.
çalışacağımız işle alakalı sorularda geliyor mu acaba? ben lifeguard olucam atlantada onunla ilgili sorular gelir mi?
en fazla gelecegı soru oda geyık ıcın demek ıyı yuzme bılıyorsun bu ısı sectıgıne gore takılır okadar
kalasık sorular soruluyo ısler ıcın oyleozel nıtelıklı sorular soruyolar genelde![]()
guzel bı de benım gıbı sıranızı beklerken sızden oncekı cocukların gorusmelerını dınleyın aynı sorular sıze de gelebılır..ben ılk soruyu anlamamıstım ılk basta kadın 3 defa tekrrlattırdı en sonunda yes dedım gectı kadın ok dedı cunku benden oncekı cocugun aynı soruya yes dedıgını hatırladım o da baslarken yes demıstı..sanırım sonra anladgım kadarıyla o soru ''wat a katılmaya nıyetlısın dı mı '' gıbı bı soruymus ben anlamadıgım halde yes dedım gectım
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks