Work and Travel
Sayfa 8 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 456789101112 ... SonuncuSonuncu
Toplam 403 adet sonuctan sayfa basi 211 ile 240 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vizede sorulan sorular

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vize sorularına baktım. genel olarak o soruların yazım tarihi 2008 2009. ben 2010 haziranda gidiyorum. daha işim belli degil. hatta vize randevusu bile alınmadı. amerikadaki sponsor firmayla birkac gun icinde mulakat yapacagım. işin ozu 2010 vize soruları farklı mı?? nedir yani.. teşekkürler.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sevkiburak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vize sorularına baktım. genel olarak o soruların yazım tarihi 2008 2009. ben 2010 haziranda gidiyorum. daha işim belli degil. hatta vize randevusu bile alınmadı. amerikadaki sponsor firmayla birkac gun icinde mulakat yapacagım. işin ozu 2010 vize soruları farklı mı?? nedir yani.. teşekkürler.
    arkadaşın hazırlamış olduğu 20 soruyu oku yeter. birebir çıkar. ilaveten belki bi kaç şey sorarlar.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı merka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşın hazırlamış olduğu 20 soruyu oku yeter. birebir çıkar. ilaveten belki bi kaç şey sorarlar.
    eywallah teşekkür ederim. kardesim... hayırlısı olsun

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sorulara bi göz gezdirin yeter. okuldaki öğretmenden bile daha net konusuolar. yani bnm oklmdaklerden paniğe hiç gerek yok gerçekten ama ben bnu grnce farkettm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet bence de biz de girince farkedebiliriz ancak..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

memleketin nere, hangi takımlısın vs diye de soruyolar
    helecan küpü

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende son sınıfım 18 mayısta vize görüşmesine girdim transkiriptime bile bakmadı
    hangı universite hangi bölüm ne zaman mezun olacaksın gpa kac nereye gıdıyorsun nerde calısacaksın gibi sorular sordu o kadar, tabi ben ne zaman mezun olacaksın sorusuna seneye diye cevap verdım alttan derslerım oldugu ıcın buna istinaden de birşey sormadı bana aldım vizeyide .. ing ve ort yeterli kriterler galiba

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Koskoca WAT maceramda en çok heycanlandığım an vize görüşmesine gittiğim andı ama inanın en kolayı oymuş, yeterki heyecan yapmayın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben çok panik bir insanım nasıl rahatlayabilirim sizce o an nasıl davranmalıyım ??

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Ya hiç heyecanlanmaya gerek yok.Rahat olmaya çalış.Hiç farklı bir şekilde falan da davranmaya gerek yok.O soruları çalışırsan girmeden zaten aynılarını soruyolar.Cevaplarsın vizeni de alırsın rahat rahat.
    ""Let the game begin""

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

wat macerasinin belki de en kolay asamasidir vize sureci.. genelde cok kasilir ama rahat olmakta fayda var

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaslar ortalama 2 nin altinda olunca vize alma sansimiz ne durumdadir?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ortalama 2 nin altinda olunca vize alma sansimiz ne durumdadir?
    Eğer ilk gidişiniz ise ve ingilizceniz iyi değilse ciddi riskli vize başvurunuz.Ancak ingilizce olarak neden notlarınızın düşük olduğunu ifade edebilir ve notlarınızda 1,80 den daha yüksek ise vize alabilme şansınız daha yüksek.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ortalamanın vizeyle doğrudan ilişkisi yoktur... eğer forummu biraz araştırırsan konsoluslukla olan röportajıda bulup ayrıntılı inceleyebilirsin...vizede önemli olan consul u geri döneceğin konusunda inandırman o kadar...

BannedUser
    Guest

2010 da bana sorulan sorular hatırladıgım kadar 10 dakıka surdu ama surme nedeni kadının içeriye transkriptimle gidip 5 dakika sonra gelmesinden kaynaklandı

-merhaba nereye gideceksin
    -merhaba. aynı yere alaskaya
    -seviyor musun alaskayı
    -evet
    -notların cok dusuk (1.8)
    -evet ama gelince düzelteceğim.

içeri gitti bir bayanla uzun süre görüştü. sonra geldi ok dedi.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaslar tesekkur ederim yorumlariniz icin.Bazi sirketler 2.0 nin altindaysa basvurmayin seklinde yazilar yazmislar sitelerinde o nedenle merak icindeydim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

son sınıfta gidenler yada gitmiş arkadasi olanlar .. son sınıf ogrencılerıne sordukları sorular hakkında bılgısı olan varmı ?? benım bu sene ucuncu gıdısım olacak fakat son sınıf oldugum ıcın merak edıyorum farklı neler sorabılırler yoksa klasık sorulara devammmı ederler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

3. gıdısınse bu sefer sana neden green card almıyosun dıye sorarlar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu senede vizeyi ver oraya gidince ılk ısım ona basvurmak olacak derım bende :P

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

gorevliyi anlamadiginizda I dont understand yerine I couldn t hear you deyip zaman kazanin.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gorevliyi anlamadiginizda I dont understand yerine I couldn t hear you deyip zaman kazanin.
    gğzel br noktaya degısmıssın kardesım guzel taktık paylasım ıcın tesekkurler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

BRAVO! iyi fikir miş!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

guzel bı de benım gıbı sıranızı beklerken sızden oncekı cocukların gorusmelerını dınleyın aynı sorular sıze de gelebılır..ben ılk soruyu anlamamıstım ılk basta kadın 3 defa tekrrlattırdı en sonunda yes dedım gectı kadın ok dedı cunku benden oncekı cocugun aynı soruya yes dedıgını hatırladım o da baslarken yes demıstı..sanırım sonra anladgım kadarıyla o soru ''wat a katılmaya nıyetlısın dı mı '' gıbı bı soruymus ben anlamadıgım halde yes dedım gectım
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel bı de benım gıbı sıranızı beklerken sızden oncekı cocukların gorusmelerını dınleyın aynı sorular sıze de gelebılır..ben ılk soruyu anlamamıstım ılk basta kadın 3 defa tekrrlattırdı en sonunda yes dedım gectı kadın ok dedı cunku benden oncekı cocugun aynı soruya yes dedıgını hatırladım o da baslarken yes demıstı..sanırım sonra anladgım kadarıyla o soru ''wat a katılmaya nıyetlısın dı mı '' gıbı bı soruymus ben anlamadıgım halde yes dedım gectım
    ne cesaret ! bbravoo!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyiki sorunun içeriği farklı değilmiş hiç bilmemektense mantıklı gibi duruyor,denemeye değer

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çalışacağımız işle alakalı sorularda geliyor mu acaba? ben lifeguard olucam atlantada onunla ilgili sorular gelir mi?

BannedUser
    Guest

Alıntı poemalbus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalışacağımız işle alakalı sorularda geliyor mu acaba? ben lifeguard olucam atlantada onunla ilgili sorular gelir mi?
    Tabi ki soruyor. Eğer yüzme bilmiyorum dersen vize reddini alacagın kesın zaten

Bunu unutmayın gideceğiniz iş hakkında gitmeden bilgi toplayın. Kesinlikle soru sorabilirler.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi ki soruyor. Eğer yüzme bilmiyorum dersen vize reddini alacagın kesın zaten

Bunu unutmayın gideceğiniz iş hakkında gitmeden bilgi toplayın. Kesinlikle soru sorabilirler.
    bingo! bana sormuşlardı, ozellikle tanınmamış firma ismi varsa mesela benimki gibi ne yapıyor onlar diyorlar.

BannedUser
    Guest

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bingo! bana sormuşlardı, ozellikle tanınmamış firma ismi varsa mesela benimki gibi ne yapıyor onlar diyorlar.
    Mesela bana mesleğimi sordu. Dedim ki raker. Aha dedim şimdi yan bastık nasıl anlatcam ben raker işini dedim. Vize memuru ayağa kalktı. İşimi nasıl yaptıgımı gosterdı böyle mi yapıyorsun dedi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela bana mesleğimi sordu. Dedim ki raker. Aha dedim şimdi yan bastık nasıl anlatcam ben raker işini dedim. Vize memuru ayağa kalktı. İşimi nasıl yaptıgımı gosterdı böyle mi yapıyorsun dedi
    vize memuruyla görüşme camekanın arkasından mı abi yoksa karşılıklı mı ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks