Arrkdslar mrhba pasaport gonderilmeden once bize bi mail geliyo degilmi konsoloslukdan ?
Pasaportunuz gonderildi diye degilmi mail gelmeden pasaport gelmiyo degilmi
Birlikte gideceğim arkadaşlarım şuan da uçaktalar , içim bir buruk.Bir şeyler olsun artık.
[QUOTE=Leppävaara;185616]arkadaşlar bugün buraya yazdığımı duymuşlar sanırım , ankara daki konsolosluk az önce listeyi güncelledi ( islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye ) ve ben mutlu sona ulaştım. darısı diğer bekleyen arkadaşların başına[/QUOTE
Cok sevindim dostum guzel bir yaz gecir![]()
Arkadaşlar bugün Eskişehir'den kalkıp Ankara'ya elçiliğe gittim belki elden teslim edebilirim pasaportumu ve DS-2019 formumu diyerekten bir umutla fakat doğal olarak elden teslim alamayacaklarını söylediler bende elçiliğin arka caddesindeki ( güvenlik caddesi ) ptt kargoya gidip belgelerimi aps ile yolladım. ptt de ki görevli belgelerin yarın sabah elçiliğe ulaşacağını söyledi artık pasaportuma vizenin basılıp tarafıma gönderilmesini beklemekten başka birşey kalmadı fakat işin ilginç kısmı bana hala elçilikten ne bir mail geldi nede ceac deki durumum değişti umarım bi sıkıntı çıkmaz. bekleyen arkadaşlarında umarım en kısa zamanda sonuçlanır sorusturmaları.saygılar . iyi günler.
Konu Leppävaara tarafından (11-06-2013 Saat 09:42 PM ) değiştirilmiştir.
Arkdslr merhaba 14 unde ucagim var pasaportum 13 unde elimde olmasi gerekiyo yetsmem icin konsoloslukdan halen mail gelmedi bilgisi olan varmi
Kardes nereyi ariym bana no ve dahili biliyossan verirmsn
[QUOTE=kaya0133;185747]maalesef dostum. hala
Case Creation Date: 29-Apr-2013
Status Updated Date: 06-Jun-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
yazıyo ceac de.
ama burda ; islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye takip numaram çıktı ve karşısında Lutfen pasaportunuzla beraber DS-2019 formunuzu kargo ile gonderiniz yazıyo ve bende dün ankarya gidip ankaradan kargoya verdim.
arkdslar ben sımdı anlamadım name check e kalanlar beklıyo sonra numaraları göçmen olmayan vize bolumunden cıkınca evraklarını gonderıyo ve pasaportun gelmesını beklıyo oyle degılmı..banada oyle dendı fakat bnı konsoloslukdan aradılar ve evraklarını gonder dedıler bnde gonderdım 10 hazırazndan berı beklıyorum bu nezaman gelır veya ceac ın sayfasında issued mu olcak bırılerı bısey desın lutfen
Case Creation Date: 06-Jun-2013
Status Updated Date: 07-Jun-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
bende halen boyle bı yazı var
name check e kalanlar numaraları internette göründükten sonra bekliyorlar süreç tamamlanınca mail olarak size dönüyorlar aynı zamanda numaranızın yanında pasaportunuzu gönderin yazısı çıkıyor süreç böyle işliyor 2012 öncesinde numaranız çıkınca gönderiyordunuz ama şimdi send passport yazısından sonra..
evraklarını gonderıpde halen bekleyen arkdaslar varmı aramızda
canakbay kardsım bana maıl falan gelmedı bende ondan sıkıntı yapıyorum benım gıbı baska bırının basına daha gelmedımı bu olay acaba bu formda herhalde sey olcak benm pasaport gelmeden once bana bı maıl gelıyo dıye bılıyorum bıde bu issud olması gerek oyle deglmı
kaya ben barkod numarsından baktmm benım evraklar 10 hazıranda saat 4:50 cıvarında konsolosluga ulastı daha cok beklermıyım acaba ondan merak edıyorum cunku yarın ucak bıletının tarıhını falan degısıtrmem gerekcek
arkadaşlar bana henüz bir mail gelmedi yada aranmadım elçilikten pasaportunuzu gönderin sorusturmanız tamamlandı diye yada ceac de ki status um de hala Your visa case is currently undergoing bla bla bla yazıyo , yani değişmedi hala ama takip numaram listede yayınlandı ve bende dün ankaraya gidip ordan ptt kargoya verdim pasaportumu ve bugun 16.20 sularında elçiliğe ulaşmış pasaportum. sorum şu bana mail gelmemesi yada elcılık tarafından aranmamam yada ceac deki durumumun degısmemıs olması bir sıkıntı yaratır mı ? birde pasaportum sizce ne kadar sürede vize basılmış bir şekilde elime ulaşır ? ne zaman ulaşacagı onemlı cunku henuz bılet alamadım ve bılet fıyatları aldı basını gıdıyo ayrıca işverenimle sözlesmemde 15 haziran yazıyordu iş başlangıc tarihim ve kendsine durumumu anlatan bir mail attım şirketime de mail attırdım fakat işverenim geri dönüş yapmadı ne bana ne de şirketime. açıkcası korkmaya basladım tam isim sorusturması tamamlandı derken bu seferde işden olucam diye
Konu Leppävaara tarafından (12-06-2013 Saat 07:16 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks