Work and Travel
Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 345678 SonuncuSonuncu
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 210 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı DaniFilth06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haa tamam yaw hesabimda yaziormus Dialling PIN nin altinda. Saol Bu sifreyi aileme de birakmam gerekior mu?
    Evet pin number i ailene de birakman gerekiyor. Ailen seni ararken dunya telekom numarasini girdikten sonra pin numarasini tuslayacak sonrada senin numarani.

Ama siteye giris yapip ev telefonunuzu, cep telefonununuzu falan yazarsan, seni aradiklarinda bu pin number i girmelerine gerek yok.
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya arkadaşlar 10. sayfaya kadar okudum ve artık strese girdim =) bugün cuma oldu artık ve ben pazar günü gideceğim. hattı dün aldım firmadan. bu 2 gün içinde hattım açılırmı? tabi aktivasyonu daha sabah bankaya gidip kart borcunu ödedikten sonra yapacağım. ayrıca bunlarla uğraşmadan direk amerikada at&t ye gitsem şu kartı açın desem açmazlarmı hemen ben 1 hafta nasıl beklerim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı By_KIRTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar 10. sayfaya kadar okudum ve artık strese girdim =) bugün cuma oldu artık ve ben pazar günü gideceğim. hattı dün aldım firmadan. bu 2 gün içinde hattım açılırmı? tabi aktivasyonu daha sabah bankaya gidip kart borcunu ödedikten sonra yapacağım. ayrıca bunlarla uğraşmadan direk amerikada at&t ye gitsem şu kartı açın desem açmazlarmı hemen ben 1 hafta nasıl beklerim

Havaalanina iner inmez arama yapmam diyorsan:
    Kart icin ucret odemediysen git herhangi bi at&t subesine 5 dkda bi faturasiz hat al.
    Sonra dunyatelekom.com a girip uye ol para yukle hesabina.

Sonra kullan.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

amerikadan slmlar;;att pin nosunu giriyorum kabul etmiyor nicin acaba;;unseccusful bisey yaziyor 888 ve pin nosunu giriyorum
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikadan slmlar;;att pin nosunu giriyorum kabul etmiyor nicin acaba;;unseccusful bisey yaziyor 888 ve pin nosunu giriyorum
    Numaranin basina 1 koyup girmeyi denesene. 8881numara....

Kayit ekranindaki sim card number i istiyorsan kartin uzerine bak numara olacak 8901.... li bisey Onu yazip dene.

Hangi numarayi istedigini tam anlamadim
    Konu manhattan tarafından (18-06-2010 Saat 03:16 AM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bence benim 3d acik degil ..gerci full cekiyor att ama bilmiyorum yuklenmiyor kontur
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bence benim 3d acik degil ..gerci full cekiyor att ama bilmiyorum yuklenmiyor kontur
    3d ne oluyor abi

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

3 band ;;;;;;;;

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

3 band ;;;;;;;;
    N72 nin calismasi gerekiyor. Bildigim kadariyla destekliyor. Desteklemiyorsa orada yeniden hat alip sorunu cozebilirisn. Yaninda telefon hediye ediyorlar.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    N72 nin calismasi gerekiyor. Bildigim kadariyla destekliyor. Desteklemiyorsa orada yeniden hat alip sorunu cozebilirisn. Yaninda telefon hediye ediyorlar.
    Şebeke
    Servis 900, 1800, 1900

N72 destekliyor telefonda cekme problemi yoksa eger herhangi bir aksillik cikmamasi lazim.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şebeke
    Servis 900, 1800, 1900

N72 destekliyor telefonda cekme problemi yoksa eger herhangi bir aksillik cikmamasi lazim.
    Evet normalde desteklemesi gerekiyor bende sasirdim. Ama bazi telefonlarda triband yok. Yani N72 900,1800,1900 u destekliyor ama bi telefonda.

N72 amerika modelinde 1800,1900 u destekliyor.
    N72 avrupa modeli 900 u destekliyor.

Arkadastaki de avrupa modeli olabilir. Tribandsiz. Ama N72 de nasil triband yok ilginc. Normalde 3 unude calistirmasi lazim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Evet normalde desteklemesi gerekiyor bende sasirdim. Ama bazi telefonlarda triband yok. Yani N72 900,1800,1900 u destekliyor ama bi telefonda.

N72 amerika modelinde 1800,1900 u destekliyor.
    N72 avrupa modeli 900 u destekliyor.

Arkadastaki de avrupa modeli olabilir. Tribandsiz. Ama N72 de nasil triband yok ilginc. Normalde 3 unude calistirmasi lazim
    ya abi simdi sebeke full cekiyor ama yildiz888yildiz pinno ve # yolluyorunm basarili olmadi yaziyor anlamadim ..sebekenin full cekmesi tri band destekledigini gosterir mi

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

gidip bi sorayim ozaman

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Lutfen kredi/banka kartinizin adresini yaziniz ve billing password için ne yazacagız acaba..bı de bu kartları telefona takıp hemn kullanabılcek mıyız?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mussusi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lutfen kredi/banka kartinizin adresini yaziniz ve billing password için ne yazacagız acaba..bı de bu kartları telefona takıp hemn kullanabılcek mıyız?
    Billing password uye girisi yaparken kullanacagin sifre. Normal parola yerine boyle sacma bi isim koymuslar

Adres olarak ev adresini yaz gitsin o kadar onemli degil.

Dunyatelekom telefona takilan bi kart degil. At&t hattinla kullandigin bi hizmet. Pin number veriyor sana. O numarayi arayip kullaniyorsun. Telefonuna aldigin at&t hattini takiyorsun.

Satin alinca direk kullanabiliyorsun bekleme yok

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Billing password uye girisi yaparken kullanacagin sifre. Normal parola yerine boyle sacma bi isim koymuslar

Adres olarak ev adresini yaz gitsin o kadar onemli degil.

Dunyatelekom telefona takilan bi kart degil. At&t hattinla kullandigin bi hizmet. Pin number veriyor sana. O numarayi arayip kullaniyorsun. Telefonuna aldigin at&t hattini takiyorsun.

Satin alinca direk kullanabiliyorsun bekleme yok
    pin number nedir peki ben de öle bişe yok dialling pin yazan seyle aynı sey mi

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cuatro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pin number nedir peki ben de öle bişe yok dialling pin yazan seyle aynı sey mi
    Evet ayni sey

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

[QUOTE=manhattan;120856]Evet ayni sey[/QUOT
    bi sorum daha olcaktı abd ye indigimiz zaman bizim gibi bi at&t numarasını arayacagımızda basında herhangi bir sey cevirmemize gerek var mı direkt numaramı yazılacak.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

msji nasil atiyoruz turkiyedeki bi telefona

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    msji nasil atiyoruz turkiyedeki bi telefona
    At&t hattin varsa dunyatelekoma gerek kalmadan mesaj atabiliyorsun. Mesaj ucreti 25 veye 35 centdi. Direk telefonu mesaji yaz yolla.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

amerika da satılan calling kartlarla türkiyeyi aradık diyelim aradığımız numaradan bi ücret kesilio mu?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aykutdikmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerika da satılan calling kartlarla türkiyeyi aradık diyelim aradığımız numaradan bi ücret kesilio mu?
    Hayir.....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tamam tesekkür ederim.yukarıda gördümde nokia nın bazı modelleri bile desteklemiyomuş güzel modeller onlar sonuçta benimki dandik biraz destekler diye baktım ama aklım karıstı.model 6125 ve sitesinde şöle yazıyor 'Dört bant GSM/EDGE ile 5 kıtaya kadar kapsama alanı (850/900/1800/1900'destekler degil mi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cuatro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam tesekkür ederim.yukarıda gördümde nokia nın bazı modelleri bile desteklemiyomuş güzel modeller onlar sonuçta benimki dandik biraz destekler diye baktım ama aklım karıstı.model 6125 ve sitesinde şöle yazıyor 'Dört bant GSM/EDGE ile 5 kıtaya kadar kapsama alanı (850/900/1800/1900'destekler degil mi?
    1900 u destekliyorsa calisir. Demekki calisiyor

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya ansini satayim ya Dialling PIN in son rakamini yanlis giriyomusum bugune kadar ondan sorun cikariyomus yeni hesabima girdim ve gordum..tlfn calisiyo yani N72 ..az kalsin yeni bi tlfn alcaktim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya ansini satayim ya Dialling PIN in son rakamini yanlis giriyomusum bugune kadar ondan sorun cikariyomus yeni hesabima girdim ve gordum..tlfn calisiyo yani N72 ..az kalsin yeni bi tlfn alcaktim
    N72 nin calismamasi skandal olurdu zaten

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Türkiyeyi her aramamda AT&T hesabımdan da 1$ kesiliyor merak ediyorum yanlış erişim numarası mı kullanıyorum sizde de oluyor mu aynısı?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sem077 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Türkiyeyi her aramamda AT&T hesabımdan da 1$ kesiliyor merak ediyorum yanlış erişim numarası mı kullanıyorum sizde de oluyor mu aynısı?
    Büyük ihtimalle yanlış erişim numarası kullanıyorsun. DÜnyatelekom dahil istediğin kadar at&t numarasını ara günlük 1$ düşer.

Ya aradığın numara at&t erişim numarası değil.

Yada at&t tarifen değişmiş olabilir. at&t nin sitesine girip kullandıgın plan ı görebilirsin. Orada günlük 1$ olan seçeneği seçersin (şayet farklı bi tarife seçiliyse...)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Yahu deli oldum bu türkiyeyi nasıl arayacagım
    1-484-547-9977
    1-856-217-2923
    1-484-505-9135
    1-856-217-2920
    1-609-420-6233
    1-610-762-8279
    bunlardan birini cevirmem gerekiyor diye biliyorum sonra dunya bilmemnesine baglanacak sonra numarayaı cevirecegim de ben daha erişim numarasını ararken kontor yukleyin diyor anlamadım gitti att köntorumun olması sartı mı erişim numaralarını ararken ? adamlarda musteri destegi sıfır aynı maili copy paste edip gonderiyolar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu deli oldum bu türkiyeyi nasıl arayacagım
    1-484-547-9977
    1-856-217-2923
    1-484-505-9135
    1-856-217-2920
    1-609-420-6233
    1-610-762-8279
    bunlardan birini cevirmem gerekiyor diye biliyorum sonra dunya bilmemnesine baglanacak sonra numarayaı cevirecegim de ben daha erişim numarasını ararken kontor yukleyin diyor anlamadım gitti att köntorumun olması sartı mı erişim numaralarını ararken ? adamlarda musteri destegi sıfır aynı maili copy paste edip gonderiyolar
    Telefonu kullandığın gün At&t hattından kullandığın gün 1$ düşeceği için att de kontor olması gerekiyor.

Att de 10$ ın varsa 10 gün kullanabilirsin hattı. Günlük 10$ düşmüyor tabi. 3 günde 1 telefonunu kullanırsan 1 ay yeter sana.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)