off gelde şu yorumlardan sonra karar ver ucuz olan alitalia'dan mı ? pahalı olan diğerlerinden mi alsak ?
her gelişmeyle kararsızlığa sürükleniyorum yau![]()
off gelde şu yorumlardan sonra karar ver ucuz olan alitalia'dan mı ? pahalı olan diğerlerinden mi alsak ?
her gelişmeyle kararsızlığa sürükleniyorum yau![]()
birkaç yorum okudum hızlı hızlı ama galiba pek memnun değil uçanlar çeşitli nedenlerden dolayı.dün ben de biletimi alitaila'dan aldım.umarım pişman olmam.yolculuk sırasında uyurum zaten orasını geçtim ama bavul kaybolması falan başıma gelmez umarım![]()
yahu gidişte o kadar önemli değil aslında şahsen çok bişey götürmeyeceğim için bagaj kaybı olsada üzülmem ztn 3 gün içerisinde verilen adrese gönderiyolarmış ama dönüş önemlivallahi yakarım o havayolu şirketini deltayla döncem o yüzden
)))
Arkadaşlar rahatlığını düşünen ve sorun istemeyen benim gibi türk hava yollarından alsın. Biliyorum diğerlerinden daha pahalı ama süper hizmet var. İnanılmaz rahat. Aktarma yok ve hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Hostlar ve hostesler türk olduğundan muhabbette ediyorsunuz. Gece uyku tutmadı gittim en arka da onlarla oturup muhabbet ettimdönüşte öpesim geldi onları
inanılmaz anlayışlı ve iyiler. Tekrar giderken THY kullanacağım. Erken alırsanız fiyatı da uygun oluyor ve her kuruşuna değiyor.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
evetttt bende 1 arkadaşımla ucuz olması sebebiyle alitalia'dan aldık bileti
1350 lira tuttu istanbul new york roma aktarmalı
new york - miami uçusu(travel için)
miami istanbul roma aktarmalı
hepsi 1350 lira tuttuçok ucuz gerçeten dayanamadık aldık
bakalım umaırm pişman olmayız
19 haziranda gidiyoruz
aynı tarihte gelen varsa birlikte gidebiliriz.
umarım bagaj kaybolması gibi bir durum yaşamayız
bende 9unda gidicem alitalia ile, umarım iyi bir yolculuk geçiririm. herkesin italyanca konuşmasından bi ben şikayetçi olmam sanırım bölümüm gereği![]()
haydeee Alitalia ile gidiyom bende ,bi kaç italyanca bişey ögrenıp sempatık takılak bari![]()
18 haziran sabahı 6.20 roma aktarmalı JFK'ya uçan var mı ?
7 haziran 6,20 alitalia roma aktarmalı Chicago![]()
zorunda değilseniz kullanmayınız.gecen sene newark roma, roma istanbul seklinde dönücektim.newark'a gittik 5 6 saat gecikceğini söylediler.okey dedik (her ne kadar istanbul izmir biletim yansa da).sonra romaya vardık ve 12 saate yakın romada beklettiler.hic bir hava mualefeti olmamasına rağmen.yerlerde yattık falan.kavgalar gürültüler cıktı.hic bir özür dilenmedi, yemek veya barınma karsılanmadı.cok saygısızca davranıldı.bir daha tövbeeee.
8 haziran 06.20 alitalia![]()
14 haziran sabah 6:20 roma aktarmalı jfk var mı ?
arkadaşlar siz alitalianın sitesinden uçuş bilgilerinize nasıl baktınız ?
12 haziran sabah istanbul-roma aktarmalı- chicago.
bende 9 haziran sabah 6:20 de istanbul-roma-newyork aktarmalı las vegasa gidiyorum bu zamanda gidicek arkadaşlar varmı?
selam arkadaşlar
uçak biletleriyle ilgili sıkıntı yaşayanlara her ay düzenli hak ettigim 4000 tl ye kadar olan mil puanlarımla yardımcı olabilirim.
uçuşlar hem size daha ucuza gelir hemde ben kullanamadıgım millerimi paraya çeviririm
05349823444 den ulaşın görüşelim
Gençler online check-in yapabilen varsa anlatsın.
E-Bilet numaramı giriyorum, adımı soyadımı giriyorum hata veriyor sürekli.
benim de 28 haziran roma aktarmalı-jfk ..
arkadaşlar alitalia ile 24 eylül de dönüş yapıcak arkadaşlar varmı??
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks