Work and Travel
Sayfa 62 Toplam 79 Sayfadan BirinciBirinci ... 125258596061626364656672 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 1.831 ile 1.860 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu muhabbet daha geniş ve uzun ayrı başlıkta yapılabilir ama kısaca;
    ben geleli 1,5 sene oldu diyelim ama artık alıştım sayılır,
    yani ilk başta yoksa şimdi oraya gitmek için minibüse/otobüse mi binicez?!!!
    diye düşünüyordum, zor geliyordu ama şimdi çok normalleşti.
    yani döndükten sonra ilk 6 ay zor ama sonra alışıyorsunuz, hepimiz bu süreci yaşamışızdır ve hepimizin hikayeleri vardır.
    bi zaman sonra gitmek mi kalmak mı diye düşünüyorsunuz, ki zamanında gelmeyi hiç istemeseniz de, döneceğim diye ayrılsanız da. zamanla...
    ben normalde komplike cümleleri çözerim ama bunu tam anlamadım hocam şimdi bu yorumun ana teması nedir

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

evet cevp verirken fiorex den koptuğumun farkındaydım ama senden de baya kopmuşum işte koptuğum nokta

"hocam insan gezip gördükçe şimdi şurda olup bunu yapmak vardı orda olup şölee şundan yapmak vardı falan diyoo "

yani anılar ve kıyaslama...
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

aslında oturup adam akıllı düşÃ¼nünce bizler o kadar şanslıyız ki!!!
    çok uzağa gitmeden kendi hikayemden örnek vereyim..ben şuan geçmişime dönüp baktığımda hep gördüğüm Seda maddi manevi eksik büyümüş arkadaşlarına özenerek büyümüş yaşıtlarının sıradan gibi yaşadığı şeyleri hep hayal ederek büyümüş özgüven desen bunlarla mümkün değil zaten yani özetle hep birşeylere üzülerek büyümüş tam anlamıyla saf!...düşÃ¼nün Adana'nın bilmem ne ilçesinde ilkokul okuyan küçük bi kız çocuğu adana merkeze ilk geldiğinde şuan burdan new york a giden birisine o binalar ne kadar şatafatlı ne kadar devasa geliorsa aynı hisleri yaşıyor.ve gel zaman git zaman büyük şehre taşınınca kendi,dünyası,hayalleri de büyüyor.ortaokuldu liseydi derken eskişehire getiriyor kader ve her ne kadar istemeyerek ağlaya zırlaya gelse de burda asıl hayatı öğreniyor,hayallerinin peşinde koşmayı,büyük düşÃ¼nmeyi öğreniyor..
    şu an her arkama baktığım da sonsuz şÃ¼kran duyuyorum yaratıcıya.bir zamanlar Adana kadarken hayalim,sınırlarım, şimdi amerika,erasmus,interrail planları yapıyorum,yapabiliyorum..hayat gerçekten çok garip ama kalbini temiz tuttuktan,özünü yitirmedikten,geçmişinle ne olursa olsun barışık olabildikten sonra mutlaka layık olduğun bi hayata kavuşuyorsun..
    ve üstelik o kadar çok hikaye gördüm ki benim hikayem çok sıradan kalıyor yanında..hala hayalleri yalnızca bir oyuncak olan,yalnızca yeni bir kıyafet olan,yalnızca liseyi okuyabilmek olan,yalnızca normal bi aile olan ve televizyonda gördüğü bırak amerikayı istanbulu bile hayal edemeyen çocuklar ve gençlerin hayatına şahit oldum oluyorum.biliyorum ki bizim yerimizde olabilmek için herşeylerini vermeye hazırlar ve o yüzden tekrar tekrar şÃ¼krediyorum!
    evet küçük dünya, küçük hayaller küçük beklentiler demek,evet gündüzleri ordaki insanlar bu sebepten daha mutlu olabilirler ama eminim ki herbiri gece başını yastığına koyduğunda bizim sahip olduklarımıza sahip olabilmeyi hayal ediyor ve 'neden' diye sorgulayıp derin bi mutsuzluk hissediyorlar..
    sonuç olarak arkadaşlar lütfen basit şeylerle isyana mutsuzluğa sürüklenmeyelim şÃ¼kretmeyi ve bizden kötülerini düşÃ¼nelim...
    Konu rise'nfall tarafından (14-04-2010 Saat 09:22 PM ) değiştirilmiştir.
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında oturup adam akıllı düşününce bizler o kadar şanslıyız ki!!!
    çok uzağa gitmeden kendi hikayemden örnek vereyim..ben şuan geçmişime dönüp baktığımda hep gördüğüm Seda maddi manevi eksik büyümüş arkadaşlarına özenerek büyümüş yaşıtlarının sıradan gibi yaşadığı şeyleri hep hayal ederek büyümüş özgüven desen bunlarla mümkün değil zaten yani özetle hep birşeylere üzülerek büyümüş tam anlamıyla saf!...düşünün Adana'nın bilmem ne ilçesinde ilkokul okuyan küçük bi kız çocuğu adana merkeze ilk geldiğinde şuan burdan new york a giden birisine o binalar ne kadar şatafatlı ne kadar devasa geliorsa aynı hisleri yaşıyor.ve gel zaman git zaman büyük şehre taşınınca kendi,dünyası,hayalleri de büyüyor.ortaokuldu liseydi derken eskişehire getiriyor kader ve her ne kadar istemeyerek ağlaya zırlaya gelse de burda asıl hayatı öğreniyor,hayallerinin peşinde koşmayı,büyük düşünmeyi öğreniyor..
    şu an her arkama baktığım da sonsuz şükran duyuyorum yaratıcıya.bir zamanlar Adana kadarken hayalim,sınırlarım, şimdi amerika,erasmus,interrail planları yapıyorum,yapabiliyorum..hayat gerçekten çok garip ama kalbini temiz tuttuktan,özünü yitirmedikten,geçmişinle ne olursa olsun barışık olabildikten sonra mutlaka layık olduğun bi hayata kavuşuyorsun..
    ve üstelik o kadar çok hikaye gördüm ki benim hikayem çok sıradan kalıyor yanında..hala hayalleri yalnızca bir oyuncak olan,yalnızca yeni bir kıyafet olan,yalnızca liseyi okuyabilmek olan,yalnızca normal bi aile olan ve televizyonda gördüğü bırak amerikayı istanbulu bile hayal edemeyen çocuklar ve gençlerin hayatına şahit oldum oluyorum.biliyorum ki bizim yerimizde olabilmek için herşeylerini vermeye hazırlar ve o yüzden tekrar tekrar şükrediyorum!
    evet küçük dünya, küçük hayaller küçük beklentiler demek,evet gündüzleri ordaki insanlar bu sebepten daha mutlu olabilirler ama eminim ki gece herbiri gece başını yastığına koyduğunda bizim sahip olduklarımıza sahip olabilmeyi hayal ediyor ve 'neden' diye sorgulayıp derin bi mutsuzluk hissediyorlar..
    sonuç olarak arkadaşlar lütfen basit şeylerle isyana mutsuzluğa sürüklenmeyelim şükretmeyi ve bizden kötülerini düşünelim...

ay aprişieyt yu !!!

plaudits

süpersin !!

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

birazdan sağlıklı yaşam koşusu kod adı altında az bişi zayıflamak için koşuya çıkıcam gelince grsrz !

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Belki de suç Amerika'nın... Her ne kadar göreceli de olsa günümüzde hayal edebileceğimiz bir çok şeyin en fazlası en iyisi en güzeli Amerikada.. Örneğin en yüksek binalar, en iyi araçlar, en iyi yollar, evler, okullar... Dediğim gibi bazı istisnalar olabilir ama günümüzde Amerika'yı çok kişi en üst noktaya koyar. Belki biz farklı kültürleri tanımaya direk en üstünden başladığımız için bir nevi o konuda tatmin olmuş görüyoruz kendimizi.. Şöyle örnek vereyim. Misal benim de bir çok kişi gibi ilk ciddi yurt dışı deneyimim Amerika oldu. Tamam hepimiz ülkemizi seviyoruz ama maalesef herkesin bir tane hayatı var ve onu en güzel şekilde yaşamak istiyor. Dolayısıyla çoğumuzun düzenini kurma planlarını Amerika için yaptığı olmuştur. Bende geçen sene ordayken yoğun bir şekilde istedim bunu.. Özellikle New York da.. Hala böyle planlarım var ama o anki gibi yoğun değil. Nedense arada böyle bir şeyler oluyor, bir çok şeyi sorguluyor insan.. Her ne kadar Avrupa Birliği vatandaşlığım olsa da en başta dediğim gibi beklentilerin zirve noktası Amerika'yla başladığım için Avrupa'da yaşama fikri Amerika kadar cazip gelmiyor. Tabi muhtemelen oraları görünce fikrim değişebilir. En azından yüksek lisans için Avrupa'ya bir şans verdikten sonra tekrar aklımdaki şeyi gerçekleştirmek adına Amerika yollarına düşebilirim.

Aslında bu satırları yazarken aklıma geldi de bunları belirleyecek şeylerden en önemlisi muhtemelen hayatımızı paylaşacağımız insan olacak. Çünkü şehirleri bizim için anlamlı kılan, orda yaşayan insanlardır. Gerçekten birini sevip, düzenli bir hayat kurarsak, bunun nerde olduğunun çok da önemli olmayacağı kanaatine vardım...
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bu satırları yazarken aklıma geldi de bunları belirleyecek şeylerden en önemlisi muhtemelen hayatımızı paylaşacağımız insan olacak. Çünkü şehirleri bizim için anlamlı kılan, orda yaşayan insanlardır. Gerçekten birini sevip, düzenli bir hayat kurarsak, bunun nerde olduğunun çok da önemli olmayacağı kanaatine vardım...
    + 1 milyon.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında oturup adam akıllı düşününce bizler o kadar şanslıyız ki!!!
    çok uzağa gitmeden kendi hikayemden örnek vereyim..ben şuan geçmişime dönüp baktığımda hep gördüğüm Seda maddi manevi eksik büyümüş arkadaşlarına özenerek büyümüş yaşıtlarının sıradan gibi yaşadığı şeyleri hep hayal ederek büyümüş özgüven desen bunlarla mümkün değil zaten yani özetle hep birşeylere üzülerek büyümüş tam anlamıyla saf!...düşünün Adana'nın bilmem ne ilçesinde ilkokul okuyan küçük bi kız çocuğu adana merkeze ilk geldiğinde şuan burdan new york a giden birisine o binalar ne kadar şatafatlı ne kadar devasa geliorsa aynı hisleri yaşıyor.ve gel zaman git zaman büyük şehre taşınınca kendi,dünyası,hayalleri de büyüyor.ortaokuldu liseydi derken eskişehire getiriyor kader ve her ne kadar istemeyerek ağlaya zırlaya gelse de burda asıl hayatı öğreniyor,hayallerinin peşinde koşmayı,büyük düşünmeyi öğreniyor..
    şu an her arkama baktığım da sonsuz şükran duyuyorum yaratıcıya.bir zamanlar Adana kadarken hayalim,sınırlarım, şimdi amerika,erasmus,interrail planları yapıyorum,yapabiliyorum..hayat gerçekten çok garip ama kalbini temiz tuttuktan,özünü yitirmedikten,geçmişinle ne olursa olsun barışık olabildikten sonra mutlaka layık olduğun bi hayata kavuşuyorsun..
    ve üstelik o kadar çok hikaye gördüm ki benim hikayem çok sıradan kalıyor yanında..hala hayalleri yalnızca bir oyuncak olan,yalnızca yeni bir kıyafet olan,yalnızca liseyi okuyabilmek olan,yalnızca normal bi aile olan ve televizyonda gördüğü bırak amerikayı istanbulu bile hayal edemeyen çocuklar ve gençlerin hayatına şahit oldum oluyorum.biliyorum ki bizim yerimizde olabilmek için herşeylerini vermeye hazırlar ve o yüzden tekrar tekrar şükrediyorum!
    evet küçük dünya, küçük hayaller küçük beklentiler demek,evet gündüzleri ordaki insanlar bu sebepten daha mutlu olabilirler ama eminim ki herbiri gece başını yastığına koyduğunda bizim sahip olduklarımıza sahip olabilmeyi hayal ediyor ve 'neden' diye sorgulayıp derin bi mutsuzluk hissediyorlar..
    sonuç olarak arkadaşlar lütfen basit şeylerle isyana mutsuzluğa sürüklenmeyelim şükretmeyi ve bizden kötülerini düşünelim...
    +1 süper

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

@sincili gecenin konusunu acarda ben cevaplamazsam olmaz
    kücük bi yerde kalıp orda büyüsek daha mutlu olur muyduk sorusunun cevabı muhtemelen kücük düşÃ¼necegimiz icin evettir..
    bende örnek vereyim ben aslen Mackalıyım..Macka trabzonun 11.000 nufuslu bi ilcesi.orada baya tanıdıgım var. genc arkadaşlar TV lerde gördüklerine özeniyorlar bu yüzden bizim gibi olmak istiyorlar..istiyorlar ama yinede hayatları onlara göre cok eglenceli..
    biraz orta yaşlı insanlar zaten mutlular..dertleri sıkıntıları cok kücük önemsiz şeyler ya tarladır ya bahcedir ya da ne biliyim onun şu kdar borcu varmış falan...
    yani diyecegim sabah işe gidip akşam gelip kahvede cocukluktan beri beraber büyüdügün arkadaşlarınla batak oynanıp h.sonları köye cıkıp akraba ziyaretleri yapmak hayata bakışını da değiştirdigi icin öyle yaşasaydık eger kesinlikle daha mutlu olurduk..
    diceksiniz biz niye sıkıntılıyız biz 4-5 sene sonrasına bakıyoruz ama mackadaki arkadaşlarımız 4-5 gün sonrasına Biz tüm dünya ya bakıp onun sıkıntılarıyla yaşıyoruz onlar sadece Mackaya bakıp onun sıkıntılarıyla yaşıyor..
    bu nedenle şanslı olanlar bence onlar ..
    Konu cAv tarafından (14-04-2010 Saat 10:46 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

konuya noktayı koyan cümleler bunlar olmalıydı bencede bu arada salak saçma bi günün ardından herkese merhaba

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diceksiniz biz niye sıkıntılıyız biz 4-5 sene sonrasına bakıyoruz ama mackadaki arkadaşlarımız 4-5 gün sonrasına Biz tüm dünya ya bakıp onun sıkıntılarıyla yaşıyoruz onlar sadece Mackaya bakıp onun sıkıntılarıyla yaşıyor..
    @cav'a bu noktada katılıyorum...!

ya bişiyide duygusala bağlamasak olmuyomu tamam güzel şeyler yazmışsın hocam haklısında belki bilemiyorum ama illa o kişi mi olmalı yani birimi olmalı hayatı güzel kılan tek başınada hayat anlamlı ve güzel olamaz mı ?

yani birini sevdiniz diyelim onlada olmadı oda başkasıyla evlendi sizinde başka birini sevme ihtimaliniz yok diyelim yani bu noktada hayat anlamsız mı olacak ?

yanlış anlaşılmasın olması tabikide güzel bişi ama sanki hayatımızda bunun yeri ve önemi bizim için gereğinden fazla gibi geliyor bana belkide bunu düşünürken hayattaki başka şeyleri kaçırıyoruz !

not: yukarıda yazdıklarımın dogru oldugunu savunmuyorum sadece sesli düşünüyormuşum gibi düşünün !

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani birini sevdiniz diyelim onlada olmadı oda başkasıyla evlendi sizinde başka birini sevme ihtimaliniz yok diyelim yani bu noktada hayat anlamsız mı olacak ?

yanlış anlaşılmasın olması tabikide güzel bişi ama sanki hayatımızda bunun yeri ve önemi bizim için gereğinden fazla gibi geliyor bana belkide bunu düşünürken hayattaki başka şeyleri kaçırıyoruz !
    hocam zaten hayatta ilk bulduğunu bağlanacaksın diye bişi yokki..elbet buldun birini bişiler yaşadın ve o insanın olmadığını anladın.başka bi insan oldu başka bi insan gitti gitti...en sonunda zaten doğru insanı bulduğunda bu denilenler geçerli olacaktır.yoksa birini bulup bu o demekde doğru değil.işte o zaman senin dediğine gelir...o zaman kaybettiklerin büyük olabilir.

!!!diye düşünüyorum!!!

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

sayfalarca yazarım bu konuda ve aşk ın ne kadar mantıksız seyler üzerine kurulu anlık bir duygu oldugunu anlatırım ama aşka inanan çok insan vardır diye düşÃ¼nüyorum ve ugrasmak istemediğimden bu konudaki fikirlerim bana kalsın diyorum ve yatıyorum baya yorgunum !!

iyi geceler herkese !!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya bişiyide duygusala bağlamasak olmuyomu tamam güzel şeyler yazmışsın hocam haklısında belki bilemiyorum ama illa o kişi mi olmalı yani birimi olmalı hayatı güzel kılan tek başınada hayat anlamlı ve güzel olamaz mı ?

not: yukarıda yazdıklarımın dogru oldugunu savunmuyorum sadece sesli düşünüyormuşum gibi düşünün !
    Hayatı boyunca hiç aşık olmamış biri yazdı o cümleleri Ama sana o noktada katılmıyorum. Bence insan olmanın gereklerinden biri de çift olmak. İnsan muhakkak yalnız olduğunda da çok mutlu olabilir ama her zaman bir eksiklik olur. O eksikliğin farkında olmadan da hayatına gayet mutlu mesut devam edebilir tabi.. Dediğim gibi ben henüz 24 saat aklımdan çıkmayan birine rastlamadım, belki de hayatım boyunca rastlamayacağım ama bence dediğim gibi insan olmanın doğası bu, çift olmak.. Her şeyin o zaman daha anlamlı bir şekilde anlam kazanacağını düşünüyorum. Zaten demiyorlar mı mutluluk, paylaştıkça artar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Hayatı boyunca hiç aşık olmamış biri yazdı o cümleleri Ama sana o noktada katılmıyorum. Bence insan olmanın gereklerinden biri de çift olmak. İnsan muhakkak yalnız olduğunda da çok mutlu olabilir ama her zaman bir eksiklik olur. O eksikliğin farkında olmadan da hayatına gayet mutlu mesut devam edebilir tabi.. Dediğim gibi ben henüz 24 saat aklımdan çıkmayan birine rastlamadım, belki de hayatım boyunca rastlamayacağım ama bence dediğim gibi insan olmanın doğası bu, çift olmak.. Her şeyin o zaman daha anlamlı bir şekilde anlam kazanacağını düşünüyorum. Zaten demiyorlar mı mutluluk, paylaştıkça artar
    aynen katiliyorum kardesim..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

rüyanda new yorktaki halı saha maçını gör ii geceler

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bi köy kent veya kasabada doğup hiçbiyere gitmeseydik oradan hiç çıkmasaydık beklentilerimiz de az olacağı için daha mı mutlu olurduk ??
    If you don't know heaven, hell can be fun

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Arkadaslar su soruya nasil cevap versem? aklima hic bisey gelmiyor

what was your biggest conflict with your customer and how did you handle it?
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

bi köy kent veya kasabada doğup hiçbiyere gitmeseydik oradan hiç çıkmasaydık beklentilerimiz de az olacağı için daha mı mutlu olurduk ??
    Bence çok daha mutlu olurduk.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok daha mutlu olurduk.
    İnternet olmazdı belki hayatımızda ama TV radyo kesinlikle olurdu ve bence daha mutsuz olurduk şimdiki hayatımıza sahip kişilerin hayatını yaşamak isteyerek, bu hayatı görerek falan.

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternet olmazdı belki hayatımızda ama TV radyo kesinlikle olurdu ve bence daha mutsuz olurduk şimdiki hayatımıza sahip kişilerin hayatını yaşamak isteyerek, bu hayatı görerek falan.
    biz nasıl ünlülerin falan hayatına bakıp öyle yaşanırda onlarda mutlu degil o var bu var diyorsak onlarda hemen hemen bizim icin aynı şeyleri söylüyorlar.
    örnegin:istanbula yanıma gelen dayıoglumun istanbul un serserisini hırsızını görünce dedikleri gibi..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

biz nasıl ünlülerin falan hayatına bakıp öyle yaşanırda onlarda mutlu degil o var bu var diyorsak onlarda hemen hemen bizim icin aynı şeyleri söylüyorlar.
    örnegin:istanbula yanıma gelen dayıoglumun istanbul un serserisini hırsızını görünce dedikleri gibi..
    Soru senin bahsettiğinden daha farklı gibi geldi bana. Şuan köy kasaba vb yerlerde yaşayan insanlar büyük şehirde yaşamayı hayal etmiyor mu yani? Birde ne durumda olursan ol herşeyiyle mükemmel bir hayata sahip olamazsın, hiçbirşeyin tam oalrak mükemmel olmadığı gibi. Ondan küçük biryerde yaşıyor ve ordan hiç çıkmamış olsak TV'de gördüğümüz çekici şeylerin cazibesine kapılırdık ister istemez.

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soru senin bahsettiğinden daha farklı gibi geldi bana. Şuan köy kasaba vb yerlerde yaşayan insanlar büyük şehirde yaşamayı hayal etmiyor mu yani? Birde ne durumda olursan ol herşeyiyle mükemmel bir hayata sahip olamazsın, hiçbirşeyin tam oalrak mükemmel olmadığı gibi. Ondan küçük biryerde yaşıyor ve ordan hiç çıkmamış olsak TV'de gördüğümüz çekici şeylerin cazibesine kapılırdık ister istemez.
    yukardaki uzunca yazımı okudun mu bilmiyorum ama TV de gördüklerine özeniyorlar ama yinede gayet mutlular..ben yaşadıgım tecrübeler üzerine yazıyorum..
    köy kasaba gibi bi yerde yaşayanlar büyük şehirlerde yaşamak istemiyor mu dersen kişiye göre değişir..dayıoglum gezip gördükten sonra burda yaşanmaz demişti..ayrıyetten Giresunlu arkadaşım istanbulu gezmeye gittiginde bana gelip orada nasıl yaşayabilionuz dedi..
    Dedigim gibi kişiye göre degişir..ama meselemiz mutluluksa kücük dünya daha fazla mutluluk demektir fikrimce..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yukardaki uzunca yazımı okudun mu bilmiyorum ama TV de gördüklerine özeniyorlar ama yinede gayet mutlular..ben yaşadıgım tecrübeler üzerine yazıyorum..
    köy kasaba gibi bi yerde yaşayanlar büyük şehirlerde yaşamak istemiyor mu dersen kişiye göre değişir..dayıoglum gezip gördükten sonra burda yaşanmaz demişti..ayrıyetten Giresunlu arkadaşım istanbulu gezmeye gittiginde bana gelip orada nasıl yaşayabilionuz dedi..
    Dedigim gibi kişiye göre degişir..ama meselemiz mutluluksa kücük dünya daha fazla mutluluk demektir fikrimce..
    Malesef okumadım yazını önceki sayfalara bakmadım. Tabiki sende dediklerinde haklısın ve dediğin gibi kişiden kişiye değişir. Ama ben genel için daha büyük dünyaya, daha cazip yöneleri olan dünyaya (ne kadar kötü yönleri de çok olsa) bir ilgi olur. Bu arada ben Ankara doğumluyum, 18 yıl Ankara'da yaşadım ve 3 yıldır da İzmir'deyim. Ancak İstanbul'a her gidişimde bıktırıyor İstabul'un günlük yaşamı beni de. İstanbul ayrı bişey, gerçekten yaşamak zor orda Arada sırada gidip 1 hafta 10 gün gezmek en iyisi İstanbul'u şahsi düşüncem

Tecrübe Puanı
    24

@Cesc
    zaten bu tarz konular teknoloji yararlı mıdır zararlı mı veya biz mi yorganı ısıtırız yorgan mı bizi ısıtır tarzı sonuna kadar tartışılacak kişisel görüş farklılıklarının oluşacagı konulardır
    istanbula gelince gercekten acayip bi şehir izmire de düzenli giderim gercekten istanbul un yanında cennet..
    Her acıdan

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Bu saatte de economi sınavına çalışılır mı arkadaş yaaa... Uyumak lazım artık.
    ""Let the game begin""

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@Cesc

istanbula gelince gercekten acayip bi şehir izmire de düzenli giderim gercekten istanbul un yanında cennet..
    Her acıdan
    Kesinlikle Üniversite İzmir'de okunur ya
    Bu arada bende Sayısal Bilgisayar Tasarımı dersi vizesine çalışıyorum güya RAM, işlemci ve diğer değişik değişik isimli şeylerin tasarımlarına bakıyorum falan. Sınavda tasarlayabilirim umarım

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Harbiden İzmir'de yaşamak ve üniversite okumak çok başka.İzmir çoook güzel.
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

herkese iyi geceler arkadaşlar...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

İyi geceler neolim.
    Bende derse dönüyorum. Diğer arkadaşlara da iyi geceler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)