ben de tek gidiyorum harrisburg, PA'ya. o tarafa giden benden başka da kimse görmedim turkishwat'ta. varsa çıksın ortaya.yoksa da tek başıma gitmek benim için daha eğlenceli ve macera dolu.
aynenbuluşma noktamız NYC
![]()
NYC JFK! 2 Gün arkadaşta konaklanır, oradan trenle Harrisburg. Amtrak sağolsun. 49$ mis gibi![]()
ben de yalnız gidiyorum Atlantic City,NJ varsa giden beraber eve falan çıkabiliriz.
Bende yalnız gidiyorum, north dakota, var mıdır o taraflara giden? en azından travel kısmını beraber yaparız![]()
İŞ YERİ: Merrick Engineering
BÖLGE: Corona, Los Angeles California
İŞ POZİSYONU: Montajcı ve Malzeme Sorumlusu
CİNSİYET TERCİHİ: BAY
İŞ BAŞLANGIÇ: 15 MAYIS – 15 HAZİRAN
İŞ BİTİŞ: 7 EYLÜL
İNGİLİZCE SEVİYESİ: Konuşulabilir düzeyde
SAATLİK ÜCRET: $ 8.00, mesai durumunda $ 12
HAFTALIK ÇALIŞMA SÜRESİ: 35-40 saat haftalık
KONAKLAMA: $90.00 - $100.00 haftalık + depozito $100.00 - $150.00
arkadaslar benim iş bu seklde ne düsünüyorsunuz acaba iş hakkında veya yer hakkında.bi de acaba staj formumu da götrsem staj saydırabilirmym okula oradan bi elekt.müh. imzalatsam(varsa) daha önce böyle bişey yapan oldumu..: )
![]()
Experience USA ile gitmeyinnnnn
tek başıma ohio ya gidiyorm, ohio düşünen arkadaşlar varsa irtibata geçebilirz
Minnesota/Minneapolis varmi baska?
High View West Virginia var mı ? gerçi hiç sanmıyorum ama
ben gideceğim..
wisconsine ama (;
ben de tek gidiyorum tanışalım![]()
Coloradoya giden yok mu arkadaşlar ben de tekim yaa![]()
yau koca sitede louisianacı kimse yok mu yau
virginia beach .
bende tek gidiyorumalaska/kodiak
boston gidiyorum 5 hazıran
İlk Defa Gidiyorum, Hep Yanlız, Tam YanlızımUçaktan İn Evini işini bul böyle yani
cumartesi yolculuk... 12:15 pm
Florida/Panama City Beach
Konu sportvas tarafından (03-06-2011 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir.
ben tampaya tek gidiyorum, ama tek gitmek daha iyi bence.
Tek gitmek iyidir arkadaşlar imkanım olursa çantamı sırtıma takıp tek başıma gezeceğim abd yi..Boşverin arkadaşı sevgiliyi falan.
... değilmi bende öyle düşündüm birşeyden haberim yok sadece net ve şirketimin bilgilendirmeleri, herşey hazır ya Allah çıkacağım yola![]()
bende 2 gün önce tek başıma gideceğimi öğrendim koskoca şirkette benden başka bu işi seçen olmamış.
benim varda onlar 15 gün sonra gelecek ben erken gidiyorum... iyi olur umarım, senin içinde benim içinde...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks