Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345678 SonuncuSonuncu
Toplam 237 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: [GENEL]Tavsiye-Şikayet-Uyarı-İstek Başlığı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

seçerken adamın tipine baktım kırk firma dolaşınca adamlarda bakacak başka özellik bulamadım, hepsi öğrenci kapmayı öğrenmiş abi ben de dedim bu çocuk temiz yüzlü bişe, yapsa yapsa bizim işi bu yapar diye eh şimdiye kadar da yanılmadığımı görüyorum inş. hep böyle olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı wtfck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seçerken adamın tipine baktım kırk firma dolaşınca adamlarda bakacak başka özellik bulamadım, hepsi öğrenci kapmayı öğrenmiş abi ben de dedim bu çocuk temiz yüzlü bişe, yapsa yapsa bizim işi bu yapar diye eh şimdiye kadar da yanılmadığımı görüyorum inş. hep böyle olur
    sitcom gibi adamsın arkadaşım..gül gül okuyamadım walla yazdıklarını (sağa sola yerleştirdiğin smile efektlerinden mi acaba). her şirkete, her çalışana öcü gibi yaklaşmak çocukluğunuzdan kalma bir durum mu? Freud'a sormak lazım.. Yok yok bence site yöneticilerine de sormak daha iyi olur. Sanki bu sitede tüm şirketleri tüm çalışanları kötüleyerek kendilerine pay çıkarmaya çalışanlar war gibi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar *****e giden var mı biz *****le gitmeye karar verdik. bi de GENÇ TUR hakkında ne düşünüyosunuz?

Sansürlenen şirket kendisi hakkında yorum yapılmamasını hukusal gerekçeleri göstererek avukatları aracılığıyla bizden talep etmiştir. Sansürlenen kelimelerin sansürünün kalkması şu an için imkansızdır. Anlayışınız için teşekkürler.

turkishwat.net

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

açıkçası arkadaşın izlediği yol bana mantıklı geldi,sonuçta türkiye iş hukuku yönündende biraz geri kaldığı için ancak bu yollardan tesbit edebiliyoruz insanların güvenilirliğini
    Fakat merak ettiğim neden idealsas?soruyorum çünkü bende edurehber ile gitmeyi düşünüyorum.Edurehberi eleme nedenin nedir?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

idealsas ın da calıstıgı sponsor firma CHI 'ıda tavsiye etmiyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

O zaman o söz konusu şirket hiç düşünmemiştim daha evvelden ama artık aklımın ucundan bile geçmez..

Bu şekilde kendilerini belli etmeleri çok güzel...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben academix e kayıt oldum.. Bu şirketle giden warsa nası bilgi werebilir mi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart en kritik konu... şirket seçimi!!!

arkadaşlar bu konuya aylar öncesinden çok kafa patlatmıştım... bi çok şirketi araştırdım.bazılarıyla yüzyüze görüştüm.ve bi ay önce karar kıldım.ve şirketimden çok memnunum.avustralyalı bayandan ders alıoruz haftada iki gün... herşey mükemmel ve resmen bir aile ortamı kurulmuş durumda.her konuda sonuna kadar ilgililer çünkü bir amerikan şirketi... amerikada ofisleri var hiçbir şekilde yalnız olmicaz orda.her arkadaşa iyi şirket seçebilmeleri dileğiyle experience usa şirketine çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ne dersi alıyosun avusturalyalı bayandan ingilizce yse eğer nasıl bir program bu? nedir anlaşılmıo pek mesajından

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Amerikada ofisi bulunmayan şirket neredeyse yok.Önemli olan sizlere, herhangi bir problemle karşılaştığınızda yardım etmeleri.Gidenlerin yorumlarından genel bir kanıya varmak gerekirse söylenecek tek cümle var. "Oraya indiğiniz andan itibaren yalnızsınız."

@dersimli1917 açıklamalarım senin şirketini bağlar mı bağlamaz mı bilemem ama ben genel olarak böyle yorumluyorum.Geri döndüğünde tecrübelerini ve şirketinin sana sunduğu olanakları bizimle paylaşırsan, hem bundan sonra gideceklere yardımcı olursun hemde en doğru yargıya böyle ulaşabiliriz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikada ofisi bulunmayan şirket neredeyse yok.Önemli olan sizlere, herhangi bir problemle karşılaştığınızda yardım etmeleri.Gidenlerin yorumlarından genel bir kanıya varmak gerekirse söylenecek tek cümle var. "Oraya indiğiniz andan itibaren yalnızsınız."

@dersimli1917 açıklamalarım senin şirketini bağlar mı bağlamaz mı bilemem ama ben genel olarak böyle yorumluyorum.Geri döndüğünde tecrübelerini ve şirketinin sana sunduğu olanakları bizimle paylaşırsan, hem bundan sonra gideceklere yardımcı olursun hemde en doğru yargıya böyle ulaşabiliriz
    sana katılıyorum.bende başvurmadan önce 4-5 şirketle görüştüm.giden kişilerle konuştum.bence hepsı hemen hemen aynı.bu şirket süper hiç sorunsuz demek tabıkıde ımkansız.ama o kadar başvuran kişiyle de birebir ilgilenmek ne kadar mumkun.ayrıca x şirketıyle gidip memnun kalanda olmuş sakın onla gitme memnun kalmadım dıyende.e şimdi o zaman neye göre seçicez.böyle bişey çıkıyor ortaya.bence önemli olan seçeceğimiz işi iyi araştırmak ve ordaki işvereninde iyi olması.tabıkı bu bırazda şansa bağlı..umarım gidecek olan herkes minimum sorunla bir wat yazı geçirir

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FONT][/I][/B] "Oraya indiğiniz andan itibaren yalnızsınız."

[I]I]
    bu okaar doğru bi sözki bende ordayken şirketten pek bişey beklemiorum
    herşey laf
    burdayken bile bazen ulaşamıyoruz ordayken bu olay daha zo olur

bu arada arkaşaşın amerikalı şirketine baktım internet sitesi çok hoşuma gitti
    daha önce hiç duymadım ama
    !!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tabiki bu forumun müdavimi olucam.seneyede bu yollarda olucam.mezun olmama çok var ben bunları paylaşim istedim çünkü neler neler okuyorum ve farklı şirketlerle giden arkadaşlarımla sohbet edioruz.ne sıkıntılar yaşanmış neler....yabancı şirketlerin işlerine gösterdikleri özeni hepimiz bilioruzdur,gerçek şuki bizim insanımız her yönüyle fırsatçı menfaatçi, ticari konuda da olsa öle.sözü verirler tutmasını bilmezler.
    tabiki belli başlı yanlız olucaz,ben demiorum her akşam uyuyana kadar başımızda hikaye okuyacaklar...en azından karşılanmayı ve yön gösterilmesini hakedioruzdur ve tek amerikan şirketi olunca amerikayı türklerden de iyi bildikleri için seçtim açıkçası...
    Olanaklara gelince, ilk önce işe gösterilen özen ve ifadedeki samimiyet önyargı oluşturdu bu tercihteki ilk sebepti sonrasına geçersek, en önemli etken amerikan şirketi olmaları,amerikanın 5 değişik noktasında onlarla bağlantıya geçecek ofislerinin olması.orda karşılaşabilceğimiz sorunları dürüstçe açıklamaları ve oluşacak sorunlara nasıl çözüm getirecekleri. sürekli iletişim halinde olmamız için günlük 1 dolara sınırsız konuşabilmemizi sağlıyacak hat ve telefonlar giderken verilcek olması 7/24 iletişim, çok kaliteli bir avustralyalı öğretmenle hafatada 2 gün ing dersi alıo olmamız(bedava),uçaktan inince dünyanın heryerinden gelen watçılarla newyorkta orientation ve kahvaltı ve belli bi sayıda giden gruplara verilen limuzin turu ve son olarak mayıs ayında yapılacak çekilişte 5 kişi bedava,3 kişiye apple i phone,1 kişiye laptop...
    bundan iyisi şamda kayısı derim.orda kurduğumuz aile ortamıda cabası.aklıma gelenler bunlar.umarım herkes mutlu gider mutlu gelir.kimse sorun yaşamaz.sadece verilen sözlerin tutulması yeter bizler için.bakalım benim şirket tutacakmı! herşey yolunda gidiyor.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart İlgilendiğim firma hakkında doyurucu cevaplar arıyorum

Merhaba arkadaşlar bir haftalık süreç içersinde firmayı seçip işlemlere başlamak istiyorum.Öncelikle birkaç arkadaşım gidip memnun kaldığı için EduRehber ile anlaşmayı düşündüm fakat önümde birden fazla seçenek varken biraz daha araştırma yapayım dedim.Edurehber hakkında doyurucu cevaplar verebilcek olan varmı?Giden arkadaşlar yada şirketle görüşen konuşan ve hakkında bilgi sahibi olanlar cevap yazarsa memnun olurum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben edurehberle gittim. ufak tefek iletişim kopuklukları hariç problem yaşamadım. istanbul şubesini bilmiyorum ama ankara şubesindeki arkadaş bayağı iyiydi. öğrencileri olayı abartmadan anlatıyordu en azındansonuç olarak işlemlerini sıkı bir şekilde takip edersen bir sorun yaşamazsın.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

işlemleri sıkı takip etmek derken?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arayın şirketi hem de sıksık.. aklınıza takılan her şeyde arayın

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı wasab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arayın şirketi hem de sıksık.. aklınıza takılan her şeyde arayın
    eğer aksine aramazsanız şirket sizi her zaman ikinci planda tutacaktır. bezdirmek gerekiyo bunları

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

çok teşekkürler başlıyorum rehin almaya

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ankaradaki subeyi bilemem ama istanbuldakilerle gitmeyi dusunuyorsan cok gec olmadan bir daha dusun derim..
    http://piqzelwars.deviantart.com
    Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

İkinci kez düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır kanımca. Çok ağır konuşmak istemiyorum trajedi kısmını geçtik şuan tekerrürden komedi ye dönüşmüş durumda.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende ankara olan Campus e kayıt yaptırdım. Başka yerde şubesi yok. Adamlar Tüm ankara yı götürüyor zaten. Hacettepe Odtü öğrencileri full onlarda. zaten sahipleri 2 abimiz odtü mezunu. Şuana kadar hiç bi aksilik görmedim. hatta job faire gittigimde işvereni temsil eden kadınla konuşurken bana o işin türkiyeye gelmeden doldugunu başka iş verim demişti. Sonra şirkete tee Mersinden bura geldim ve iş dolu deniyo ne olacak bu iş dedim. 2 hafta ugrastan sonra o işe kabul edildim kızarkadaşımla birlikte. Şimdi Boston a fotoğrafcılık için gidiyoruz inşallah. Tavsiye ederim. Nette hakkında şikayet bulamayacağınız tek firma diyebilirm o*z*m*a*n* çok ii reklam yapıyo ama hakkında inanılmaz şikayet var. benim mezun arkadaşlar da gitmişti pek tavsiye edilmiyo bilginize

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı quemmaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ankara olan Campus e kayıt yaptırdım. Başka yerde şubesi yok. Adamlar Tüm ankara yı götürüyor zaten. Hacettepe Odtü öğrencileri full onlarda. zaten sahipleri 2 abimiz odtü mezunu. Şuana kadar hiç bi aksilik görmedim. hatta job faire gittigimde işvereni temsil eden kadınla konuşurken bana o işin türkiyeye gelmeden doldugunu başka iş verim demişti. Sonra şirkete tee Mersinden bura geldim ve iş dolu deniyo ne olacak bu iş dedim. 2 hafta ugrastan sonra o işe kabul edildim kızarkadaşımla birlikte. Şimdi Boston a fotoğrafcılık için gidiyoruz inşallah. Tavsiye ederim. Nette hakkında şikayet bulamayacağınız tek firma diyebilirm o*z*m*a*n* çok ii reklam yapıyo ama hakkında inanılmaz şikayet var. benim mezun arkadaşlar da gitmişti pek tavsiye edilmiyo bilginize
    peki su gittiginiz sirket,ciee lemi calisiyor yoksa aspire mi?

ben pek anlamiyorum,bulundugum yerde is fuarlarini ya aspire'la calisan sirket yapiyor,amerikan elcisini is fuarina getizdiriyo,ama her kes ciee'le calisan sirketin daha iyi oldugunu soyluyor..
    anlamadim gitti...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

campus CIEE ile çalışmıyor. Bildiğim kadarıyla 3 firma var benim bildiğim. Cetusa, Intrax ve AWA. Bunların dışında da olabilir. Şuana kadar 3-4 job fair yapıldı çünkü. Maryland ocean city taraflarında özellikle aşırı sayıda iş vardı ben job faire katıldıgımda. Boston merkezde bile iş buldum ilk defa giden ben olacam WAT öğrencisi olarak. Daha önce hiç boston merkezde çalışan görmedim duymadım. Hala arıştırıyorum belki giden biri bulurum bilgi paylaşımı olur diye ama daha hiç karşılaşmadım :S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar inanın iş sizde bitiyor kolay kolay hiç bir şirket size incik cıncık hiç bir şeyle ilgili devamlı bilgi verip- haberdar etmez sizin işin peşine düşmeniz gerekiyor aklınıza ne takılıyorsa danışmanıza sormalısınız evet o kadar masraf yapıyoruz bu iş için ama sadece işi resmiyete dökmek için bu masraflar bilgilenme kısmını parayla alamıyoruz iş girişken ve dişli olmayı gerektiriyor. bir çok arkadaşımız ds2019 formunu beklemekte mesela benim katıldığım şirketle ilgilide bir cok soz var dogrudur veya degıldır belkıde ben işin pesıne bu kadar cok dusup adamları bezdırmemden dolayıdır ama ds2019 formu ıcın bekletmedıler ve pasaportum konsolosluktan gondırelı 10 gunu gectı bile

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı jeyda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar inanın iş sizde bitiyor kolay kolay hiç bir şirket size incik cıncık hiç bir şeyle ilgili devamlı bilgi verip- haberdar etmez sizin işin peşine düşmeniz gerekiyor aklınıza ne takılıyorsa danışmanıza sormalısınız evet o kadar masraf yapıyoruz bu iş için ama sadece işi resmiyete dökmek için bu masraflar bilgilenme kısmını parayla alamıyoruz iş girişken ve dişli olmayı gerektiriyor. bir çok arkadaşımız ds2019 formunu beklemekte mesela benim katıldığım şirketle ilgilide bir cok soz var dogrudur veya degıldır belkıde ben işin pesıne bu kadar cok dusup adamları bezdırmemden dolayıdır ama ds2019 formu ıcın bekletmedıler ve pasaportum konsolosluktan gondırelı 10 gunu gectı bile
    Selamlar jeyda hangi şirket olduğunu öğrenebilirmiyim?Ben bu sene ozmanla gidcem Ozman içinde ne kadar şikayet warsa bile gayet iyi ilgilenildiğini gördüm umarım beni de uğraştırmadan getirirler ds mi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bazı şirketler arasında inanılmaz fark oluyor..bence wat programında en iyi we sistemli çalışan UNITED TOWERS..DS formunu en erken getiren şirkettir heralde türkiye'de..benim formum ocak sonu gelmişti.İzmir de şubeleri var hiç düşünmeden git bir görüş..bu arada benim vizem 7 şubatta elime geçti..bu işin profesyoneli united towers..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

söylerim tabikide böyle bir sitede ne kadar etik olur bilmem sonucta belırttıgım gıbı her sey bızde bıtıyor sımdı soylerım sırketı fakat belkı sen memnun kalmazsın sonra ufakta olsa bır aksılık meydana gelırse ben mahcup olurum sole bır sey dıyebılırım cok reklamı yapılıyor veya cok ogrencı talep edıyor dıyerek sırket secmek yanlıs oyle kı o reklamları yaratanda bizleriz aksine kalabalık olmayan sırketlerın bırebır ılgılenme oranı daha yuksek dıye dusunuyorum ben

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Güzel bi örnek vardı;
    CIEE Numune Devlet Hastanesi
    CET USA Özel hastane,
    seçimi siz yapın demişti geçen seneki sirketimiz.

arkadaşlar mutlaka sorun yaşayan arkadaşlarla konusun hangi amerikan sponsorla gitmişler ogrenin.
    sorunlarıunı hemen karsılayabilmişlermi.
    Orada 1 gun dısarda kalmanın bedeli 120 - 130 dolara kdar cıkabiliyor. bunun için bu durum cok onemli.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

experience ile gidenler yada görüş belirtmek isteyen varmı ? işleri ve ilgileri çok iyi ama hala kararsızım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)