Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 403 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vizede sorulan sorular

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

turk akli diilmi herkesin aklina hep ters taraflari aklina geliyor..sirf bu yuzden turk zekasina hastayim
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar merhaba benimde 26 şubatta istanbulda vize randevum var umarım alırım vizeyi not ortalamam yaklaşık 2.21 we ingilizce seviyemde fena değil ancak bu ilk vize görüşmem olacak ve gerçekten çok heycanlıyım vizeye giren arkadaşların yazdıklarını okudum...paylaşımları için teşekkür ederm...herkese bol şans...!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

slmm arkadaslarr bu transktiripti herkes ingilizce verceksin diolar benimde vize tarihim 24 şubatta..gerçi ben hazırlık oldugum için transkiript vermiolar sadece not dokumu verebiolarmış.bende bu not dokumunu ogrenci belgesinin altına sadece 1. ve 2. vize notlarımı yazdırarak kapalı zarf içinde aldım.ama turkce olarak.bi sorun teşkil edermi gidip ingilizcesinimi alayım?? yada bu ogrenci belgesinin altına yazdırdıgım vize notlarım yeterlimi sadece??tam olarak ne yapmalıyım?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar bi sorumd aha var bunada cevap verebilirseniz cok mutlu olucam..abim benim miamide calısıo bende watla miamiye gitcem..sorduklarında tanıdıgın varmı die ne diim??orda abim yok desem cıkarmı bilgisayarlarında??yadaa evet orda abim var desem vize vermemezlik yaparlarmı?? bu arada abim yasal olarak calısıo orda

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

transkript türkçe olcak zarfta olan.şirket öyle söyledi bize.ingilizce olursa da sorun çıkarmı bilmiyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Voltage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    transkript türkçe olcak zarfta olan.şirket öyle söyledi bize.ingilizce olursa da sorun çıkarmı bilmiyorum
    Bana da Türkçe veya İngilizce fark etmez dediler ben her ihtimale karşı İngilizce götürdüm ve hiçbir sorun çıkmadı.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

pekii bu not dokumuu nasıl yazdırayım???sadece 2 vize olduk ve bunların notunu yazdırdım??geçme notunu falan yazdırmadım ki geçme notumuz 60..ortalamamda 64 küsür fln..vizedekiler bilirmiki geçme notunun 60 oldugunu fln??yoksa gidip tekrar yazdırayımmı geçme notuyla birlikte tekrardan?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı zeratulhak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slmm arkadaslarr bu transktiripti herkes ingilizce verceksin diolar benimde vize tarihim 24 şubatta..gerçi ben hazırlık oldugum için transkiript vermiolar sadece not dokumu verebiolarmış.bende bu not dokumunu ogrenci belgesinin altına sadece 1. ve 2. vize notlarımı yazdırarak kapalı zarf içinde aldım.ama turkce olarak.bi sorun teşkil edermi gidip ingilizcesinimi alayım?? yada bu ogrenci belgesinin altına yazdırdıgım vize notlarım yeterlimi sadece??tam olarak ne yapmalıyım?
    Alıntı zeratulhak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekii bu not dokumuu nasıl yazdırayım???sadece 2 vize olduk ve bunların notunu yazdırdım??geçme notunu falan yazdırmadım ki geçme notumuz 60..ortalamamda 64 küsür fln..vizedekiler bilirmiki geçme notunun 60 oldugunu fln??yoksa gidip tekrar yazdırayımmı geçme notuyla birlikte tekrardan?
    Notlarinin ortalamasini aldir . Altina da gecme notu 60 'tir ibaresi eklettir . Turkce olmasi sorun teskil etmez (Hazirlik isen direkt olarak bolum baskaninin yanina git ingilzice iste) . Bu kagidi aldiktan sonra bolum sekreterligine git ve orada muhurlettir zarfini , muhursuz gitme .

PS = http://www.turkishwat.net/not-ortala...77.html?t=3677
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

break saolsunn gereken acıklamayıı yaptıı hazırlık sınıfı okuyanlar için..bir sorun daha var benim için..abimin miamide çalışması vize almama sorun çıkarırmı??yanii orda tanıdıgın varmı dediklerindee yok desemmi acaba??bilgisayardaa cıkar mıkar bide bu sefer yalan soledigim için vermez vizeyi..napcam bilmiorum?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sorular bittikten sonra 'have a nice summer holiday' derse bil ki vizeyi kaptın
    KAYIT YAPTIRMADAN ÖNCE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ŞİRKETLERİNİ KENDİ SİTELERİNE BAKARAK DEĞİL,GİDEN ÖĞRENCİLERİN YAZDIĞI FORUM SİTELERİNE BAKARAK ARAŞTIRIN!(eksisozluk vb...)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar ya ...ailenize ve size ait banka hesap cüzdanları ya da mal varlığı belgelerine falan ihtiyaç oldumu vize görüşmesinde...şirketimiz bu belgeleri de her ihtimale karşı yanımızda götürmemiz gerektiğini söyledi...yani orda parasız pulsuz kalsan kim sana para göndericek gibisinden bi mantık var sanırım...

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı kremkaramel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ya ...ailenize ve size ait banka hesap cüzdanları ya da mal varlığı belgelerine falan ihtiyaç oldumu vize görüşmesinde...şirketimiz bu belgeleri de her ihtimale karşı yanımızda götürmemiz gerektiğini söyledi...yani orda parasız pulsuz kalsan kim sana para göndericek gibisinden bi mantık var sanırım...
    O belgelerin hicbir onemi yok , ekstradan istenen belgeler . Icim rahat olsun diyorsan gotur . Mantigi da , ulkene olan bagliligini gostermek amaciyla .

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bugun bana sorulan sorular şu şekildeydi

what do you study?
    what is your subject? (burada tıkandım kaldım anlamsız ifadelerle bakınca what is your favourite lessons diyince hea ok dedim
    when will you finish your school?
    where will you go?
    what do you do there?
    what is your gpa?
    what do you do your father?

bunları kısa ve net cevapladım dediğim gibi tek soruda kaldım ama onu da düzelttim sayılır...

önümde 2 kişiye red veren sarışınımsı asık suratlı kadınla görüştüm. ve baya bi tırstım red yicem diye.
    ama yeşil kağıttan verdiler eksik belgelerle pasaportunu gönder dediler. ama vize basacağız dediler mi demediler mi o heyecanla anlayamadım ama o an sevindim baya almışımdır diye

şimdi birşey sormak istiyorum size
    önümdeki arkadaşlara direk red dediler ve sebebini türkçe olarak anlattılar ama benle tek kelime türkçe konuşmadılar. ve iletişim hiç kopmadı. akıcı bi konuşma oldu.çok iyi ingilizce bilmesem de bu forumdan çalıştım sorulara ve cevaplara. bu aşamada reddedilmiş olma ihtimalim var mıdır? varsa nedir? ve önümdeki arkadaşlara direk red dediler bana direk demediler. şimdi alıp almadığımızı anca ds formlarımızı gönderdiğimizde mi anlarız yoksa biryerlerden duyurulacak mı?
    Konu hellguard tarafından (02-03-2009 Saat 11:46 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi alıp almadığımızı anca ds formlarımızı gönderdiğimizde mi anlarız yoksa biryerlerden duyurulacak mı?
    ds yi yolladığınız zaman belli olur bir kaç güne kadar..Ancak almışsın vizeyi bence bunu görevlinin sende öncekilere karşı olan tavir farklılığından söylüyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu arada arkadaşlar

what did you do last weekend?
    what did you eat this morning?

gıda mühendisi ne iş yapar?
    gibi extra sorular da vardı.

Önemli bir not önümde red alan arkadaşların ortalaması 2nin üstündeydi ve ingilizce konuşabiliyorlardı ama notları düşüşte olduğu için reddedildiklerini söylediler.
    ama benim de dahil olduğum bir kaç kişinin transkriptine hiç bakmadılar bile.
    tüm belgeleri de boşuna götürmüşüm.
    formlar,transkript ve makbuz dışında hiçbiri lazım olmadı.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bu yıl redler biraz fazla gibi geldi bana ing konusu ve son sınıf olayı busene sıkacak gibi biraz bende son sınıfta olmamdan dolayı biraz moralim bozuluyor red haberlerini duyunca

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart golden inn zede:(

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yıl redler biraz fazla gibi geldi bana ing konusu ve son sınıf olayı busene sıkacak gibi biraz bende son sınıfta olmamdan dolayı biraz moralim bozuluyor red haberlerini duyunca
    slm cinobili ya bizde üç arkadaş aynı otele yerleştirildik..iş kabul belgelerimiz de geldi lakin şirketten aradılar ve golden inn sözleşmeleri fesh etti dediller yani adamlar yabancı uyruklu çalıştırmaktan vazgeçmişler..
    ayrıca bizim 6.senemiz ve okul uzuyo aynı zamanda destekleyici belge falan istiolarmış okul uzadığına dair belge aldık onun haricinde ne yapılır bilio musun?
    bi arkadaş red yedi bizde ankarada değil de istanbulda görüşmeye girmeye karar verdik ankarada sorun bi çekik gözlü var hekese red verio..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben yaklaşık 30kişinin vize görüşmesine tanık oldum direk red alan 3kişi idi
    yani 10da 1 gibi bir oran var o kadar da korkmamak gerekir bence

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Benim gorusmemde adam elindeki kagitlara bakti, Ocean City'e gidiyorsun, restaurantta calisiyorsun diye kendi kendine soylendi ben sadece yes dedim ve bana tek bir soru sordu "Do you have a relative there?" Ben de no dedim adam da "Ok, enjoy your summer" dedi... O kadar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ortalamam 2.08'di fakat 1.94'e dustu bu donem. 3.siniftaym. sikinti olur mu notun dususte olmasi ?

Efsane Watçı chipmunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Kendine güven, güzel ingilizce konuş sıkıntı olmaz.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar..Vize görüşmesinde en sonda good luck denmeyipte vize alan arkadaş varmı...yanii bu şart mı...bana oyle bir şey demediler dee en sonda....???

Efsane Watçı chipmunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Yok canım, Good luck denilen vizeyi aldı , denmeyen alamadı gibi bir durum söz konusu olamaz. Good luck duymamış olman kesinlikle vizeyi almadığın anlamına gelmez.

Tecrübe Puanı
    10

O soyledigi sadece bi tuyodur . Iyi tatiller diyebilir veya baska birsey fakat vize alamazsin diye bir sart yok tabikide ...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Burda nerden baksan 100 soru yazmışsınız Bunları çalışıp Gitsem sadece Vize alabilirmiyim sizce ? Vize alamıcam diye Çok Korkuyorum İngilizcem gerçekten Berbat İnşallah bir sorun çıkmaz !!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu sorulara çalışıp gidince aslında sadece kendine güvenin geliyor daha emin adımlarla ilerliyorsun en azından konsolosluğun içerisinde.ama çoğu zaman muhabbetin akışına göre ekstra sorular geliyor ki bunlarda hepimizin yanıtlayabileceği tarzda sorularve bence güler yüzlü olmak önemli birazda rahat görünmek tabikideanlayışlı insanlar yaa sen gülünce onlarda gülüyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

o esmer manyaktan bugun fırca yedimgıtmeyen arkadaslarda hıc kasmayın hemde hıc peynır ekmek dagıtır gıbı vıze dagıtıyorlar 5 soru bılın yeter.aılenın işi nerede okuyorsun bölüm sınıf nereye gideceksın ne işte calıscaksın orada tanıdıgın varmı?bugun 1 soru farklı farklı duymadım 3 gısedende

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Hilary Clinton Turkiye ziyaretinde facebook u en çok kullanan iki ülke tr ve usa daki genclerin olduğunu, Turkiye-Amerika arasındaki öğrenci değişim programlarını arttıracaklarını belirtip.Bunun için gerekli yerlerin (konsolosluk olsa gerek) düzenlemeleri yapacaklarını ifade etmişti..
    Gecen yıllara göre bencede kolay veriliyor vize artık

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı
    Hilary Clinton Turkiye ziyaretinde facebook u en çok kullanan iki ülke tr ve usa daki genclerin olduğunu, Turkiye-Amerika arasındaki öğrenci değişim programlarını arttıracaklarını belirtip.Bunun için gerekli yerlerin (konsolosluk olsa gerek) düzenlemeleri yapacaklarını ifade etmişti..
    Gecen yıllara göre bencede kolay veriliyor vize artık
    hilary teyzenin agzından bal dalıyor valla...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

merhaba biz 3 arkadas 1 hafta sonra vizeye qidicez .. notlarımızı 2.50 civarında . inqiLizcemizce sorulara cvp verebilecek seviyede
    çok tırsıyoruz vize alamazsak die ... İST'de qiricez qörüşmeye... amerikadaki işyerimizle sözLeşme imzaLadık 25 mayısta orda oLmamız qerek vizeye biraz qeç kaLdık sanırım... inş bi sorun çıkmaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks