Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 234567891016 ... SonuncuSonuncu
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: >>> 2010 Work And Travel Düşünenler <<<

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı S-pectacuLar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende mi memnun olmayanlardansin..
    kesinlikle pişman değilim, çok iyi bi tecrübe oldu. gitmek isteyenlere tavsiye ederim, ama beklentiyi çok yüksek de tutmamak lazım. sonra hayal kırıklıkları olabilir...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Su an tatilde ve San Diego'da olmama ragmen ucak biletimi degistirebilsem hemen yarın ucaga biner dönerim. Bu biraz da yine wat a yanlız gelip bu sene tek basıma fena hırpalandıgımdan da. Ama yetti yani bu seneki ve geri kalan hayatım boyuncaki amerika macerası. Gidecek arkadaslar gidilecek eyalet, is, gidilen sirket ve sponsor, her seyi cok iyi düsünmeli ve 0 beklenti ile gitmeliler bence. İsin ucunda sokaklarda sürünmek de var, 7-8 bin $ yapıp araba alıp amerikanın tozunu attırmak da. 2. secenek artık öldü gibi ama az da olsa hala var. Cok iyi düsünün tasının kasınınmayın derim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence hiç düşünmeyin gelmeyin rahatça oturun trde...
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

eger ayda $20000 para artık dıger ıyı yasam kosulları sunulursa sıze amerıkada,bence dınlemeyın dextroyu
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger ayda $20000 para artık dıger ıyı yasam kosulları sunulursa sıze amerıkada,bence dınlemeyın dextroyu
    eger o koşullar varsa gidimn uçunda ayda 20 000 alabilmek ancak ruyalarda olabilecek birşey...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

gecen bu formda okumustum sanıırım adamın bırısı saatlık 80 dolaralıyormus ama amerıkanmıs kendısı...bizim otelde soforler 30 dolar alıyordu...
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen bu formda okumustum sanıırım adamın bırısı saatlık 80 dolaralıyormus ama amerıkanmıs kendısı...bizim otelde soforler 30 dolar alıyordu...
    amerikada öyleleri çok ama bize zor o işler.ama taxiciler cidi iyi kazaanıyor ve tanıdıgım turk taxiciler var adam ayda 7000 yapıyo...ama 20000 çok uçuk bir rakam harvard mezunu falan olman lazım...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Sokaga her cıktıgımda daha cok üzülüyorum surda. Ne bicim ülke kardesim burası. Bir yanda adamlar Escalade Limolar, Porche lar, Mustang Corvette ile gezip 4th 5th 6th avenue de barlarda keyif üstüne keyif catıyor diger yanda 5 blok ötede yerlerde bir battaniye 2 kuru ekmek parcasıyla yerlerde yatan evsizler. Bir degil 2 degil bir sürü bir de; hepsi de help me out of here, have a coins for food deyip duruyor, icim sızlıyor. Bunların TR deki zengin dilenciler gibi olmadıgını da düsünüyorum. Adeletsizlik, dengesizlik diz boyu, kapitalist ülke anca bu kadar olabilirdi zaten...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

o 20000 dolar abartıydı hanı veren olursada ki biraz zor ama gidin yani...hanı abd de para kazanmak ıcın bıraz kafayı calıstırmak lazım..taksıcılerde oldugu gıbı.kafayı calıstırmak derken banka soymayı kastedmedım.basınızı belaya sokmayın
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dextroyu filan dinlemeyin bu herkesin yaşaması gereken bir macera en azından kendi paranızı kazanıp onunla idare etmeyi öğrenirsiniz bu bile hayata bakışını yeniden yapılandırabilecek bir değişim..tabiki iyice araştırın benim gibi büyük keyif alacaksınız ben şuan nasıl olsa amerika'ya dönsem diye dolanıyorum geleli 10 gün oldu sadece

eğer gidişinizi iyi planlar Allah'a bırakmazsanız ufak tefek sorunlar dahilinde harika bir yaz geçirirsiniz..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen enginay gibi düşünüyorum işi sağlam kazığa bağlayıp büyük beklentiler içinde gidilmezse mutlu olunabileceğimi düşünüyorum ve 2010 yazı için kaydımı yaptırdım...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

umarım saglam kazıga baglarsınızda sorun cıkmazz
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı enginay879 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dextroyu filan dinlemeyin bu herkesin yaşaması gereken bir macera en azından kendi paranızı kazanıp onunla idare etmeyi öğrenirsiniz bu bile hayata bakışını yeniden yapılandırabilecek bir değişim..tabiki iyice araştırın benim gibi büyük keyif alacaksınız ben şuan nasıl olsa amerika'ya dönsem diye dolanıyorum geleli 10 gün oldu sadece

eğer gidişinizi iyi planlar Allah'a bırakmazsanız ufak tefek sorunlar dahilinde harika bir yaz geçirirsiniz..
    beni dinleyin.zenin işler iyi gitmiş ondan ozluyon.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

3000 dolar verip amele olujyorsun ya.git avrupaya gez o parayla dil kursuna git.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sırf tecrübe yaşayacağım diyede 3000 dolar verip amele olunmaz.mapushanede tecrubedir tecrube yaşayalım diye onamı girelim.yurtdışı için çok faha güzel seçenekler var.dil kursunda yurtdışında dilin çok daha iyi gelişir fabrikada balık ayıklarken ne gelişecek diilin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bu sene watin tadi yoktu dogrudur ama bence firsat bulursaniz gidin derim.
    Eger bi pismanlik yasayacaginizi dusunuyorsaniz bu pismanliginiz amerikaya gittiginiz icin olsun,elinizde bi firsat olupta gitmemekten kaynaklanan bi pismanlik olmasin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dextro kimse sana balık ayıklamaya git demiyor sen ameleliği seçmiş olabilirsin ben gittim shallow water lifeguard oldum 3000 dolar verip tatilin kralını yaptım burdan araştırmadan etmeden hababam amerika olsun diye çıkıyosunuz yola sonra yok gitmeyin etmeyin diye insanları karamsarlığa sevkediyosun busch gardens water country gidin burada çalışın arkadaşlar virgiana williamsburgta sorun yaşamazsınız min. 50 saati garanti ediyorum size 60 saati de isterseniz yaparsınız 7,50 ücret eğer tatilden öte para kazanmak istiyorum diyorsanız da mutfakta yada ground maintance olarak çalışırsınız 8,50 den 60..para kazanmak isteyende keyif sürmek isteyende buraya gitsin..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben 5 kez gittim be sen ne diyorsun.amerikayı çok iyi bilirim şanssızlık oldumu herşey bir anda gidiyor başına gelirse gorursun..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 5 kez gittim be sen ne diyorsun.amerikayı çok iyi bilirim şanssızlık oldumu herşey bir anda gidiyor başına gelirse gorursun..
    5 kez gittin 1inde mi mutlu olamadın eğer böyleyse sorun bence sende. eğer arada mutlu döndüklerinde varsa onları da paylaş ki milletin heveslerini baltalama

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

mutlu olduklarımda var ama mutlu olsanda olmasanda bence WAT mantıklıo bir yol değil.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mutlu olduklarımda var ama mutlu olsanda olmasanda bence WAT mantıklıo bir yol değil.
    wat kötü wat kötü diye her konuya mesaj yazıosn wat sitesinden çıkmıosn ne iş milletin hevesini kırma bu siteye giren varsa elbet gitmek için yer arıyodur yardım arıyodur destek olcağınza köstek oluosnz...hayret bişi..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

gerçekleri soyluyoruz.........begenmesenizde ve wata gidenlerin çoguda aynı şeyleri soyluyor.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar bahsedilen seyler cok goreceli kavramlar..wat kotu veya iyi gb seyler goreceli seyler..kimse giderken toz pembe hayaller kurmasin tabi..sonucta calis ve gez programi bu..sadece calismay gtmiyorsun ..ayni zamnda kulturel bir degism programi, ayni zamanda 100 de 2-5 olsada dil gelistrme olarak da bakabilriz..goryurz cogu kimse bankadan kredi cekerek gidiolar..bnce buda yanlis..bole yapilirsa oraya sadece calismay gidiilo anlamina gelir..daha sonra umdugu kadar kazanamiyincada wat kotu olur..sonuc olarak iyi bir arastrmadan sonra hedef belirlenmeli..kendnize orda ne yapicagim diye sorun..dil? gezmek? para? yada para ve gezmek? onceliginizi belirleyip ona gore bir state secmelinz..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

her mesajında gtmeyinnn hiç mantıklı diil diyosunnn sonrada 5 keree gittimm diyosun hiç iyi diildideee niye 5 defa gittinn onuda anlamadımmm neysee bende bu sene gitmeyi düşünüyürummm bide işte bi kaç haftadaır şirketlere bakıyorummm en iyisi campus gibi geldii campus hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimm

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

iyi sirket yoktur, saf ogrenci vardir

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı anilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her mesajında gtmeyinnn hiç mantıklı diil diyosunnn sonrada 5 keree gittimm diyosun hiç iyi diildideee niye 5 defa gittinn onuda anlamadımmm neysee bende bu sene gitmeyi düşünüyürummm bide işte bi kaç haftadaır şirketlere bakıyorummm en iyisi campus gibi geldii campus hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimm
    wattan donuncen ogrenırsın campus nasıl
    Peki.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Daha cok erken sirket secimi icin vize gorusmeleri subat ayinda basliyor zaten .Iyice tartin dusunun ogrencilerin fikrini alin ondan sonra gidersiniz .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

okulda ilk dönem bitimi gibi düşünüyorum ben bir şirket ile anlaşmayı tabi o zamana kadar hem burada diğer arkadaşların görüşlerini alacağım hem de kemdim bazı araştırmalarda bulunacağım...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

wat herkes için iyi geçmiyor.şans lazım bence.kafanızda her türlü şeyi kurmuşken bir anda patlama ihtimaliniz yüksek.çünkü dünyanın bir ucuna gidiyorsunuz.neyle karşılacağınız ne olacağı belli olmuyor.tamamen kötü bir program demek yanlış olur.geldiğimden beri bir sürü türkle karşılaştım.bir sürü aksilik yaşayanda vardı keyfi tıkırında olanda vardı.bir sürü değişken var.ama dil geliştirmeye buraya gelinmez.ancak pratik yapmaya gelinir.kötü ingilizcesi olanı zaten pratik yapabileceği yere koymazlar.sonra ordan çıkınca elinizde olan wash dishes clean floor olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bekleyıncede her ay 50 dolar artıyooo şimdi 950 yken şubata kadr 1200 oluyooo 250 dolarda az diil

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)