Şuradakinden alacaksınız arkadaşlar:
$2.03 - Universal US Travel Power Adapter Plug - Travelling Needs
Şuradakinden alacaksınız arkadaşlar:
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Yok usta bu her yerde kullanılandan değil. Bu sadece amerikan priz çeviricisi. Fiyatı da sitede gördüğün üzere 2 dolar. Hong Kong'tan geliyor. Ben verdiğim siteden sipariş etmiştim. 10 gün içinde 3 lira gibi bir rakama geldi.
Sitedeki prizin çıktısını al götür. Versinler aynısından. Türkiye'de genelde 10 lira civarında satıyorlar bu aparatı.
Voltaj olayinda sikinti yasamamak icin neye dikkat etmeliyiz? Bugun gidip bende soriyim bi elektrikciye...
Ataba 110-220 400Watt Çevirici 110 Volt 220 Volt GittiGidiyor.com'da #37774510
bu ürün kapanmış ama satışı devam eden bazı diğer ürünleri görebilirsin. voltaj dönüştürücüye ihtiyaç yok. bir çok şey çalışıyor. yalnızca emin ol elektronik cihazın adaptörunun üzerinde 100-240V gibi bir ibare olduğuna.
bu ibare varsa voltajı dönüştürmeye gerek yoktur.
ama bu ibare yoksa sıkıntı yaşayabilirsin. o zaman da voltaj dönüştüreninden alman lazım illa o aleti orada kullanman gerekiyorsa.
edit: yukarıdakini boşver tam olarak alınması gereken ürün budur:
http://www.vatanbilgisayar.com/s-lin...spx?I_ID=33219
Konu kayhan86 tarafından (02-06-2011 Saat 12:54 PM ) değiştirilmiştir.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
180 tl lik fön makinem var. üzerinde 220V 50-60 Hz yazıyor.voltajını nasıl düşürürüm ve buna değer mi yoksa gidip ordan yeni mi alim?
abooo yandım walla.saçlarımı da kaldıramıcam orlarda bikaçgün desenene yapıp edip ucuzundan 110 volttuk bi makine ayarlamalıyım
ha saçım inik ha çıplağım bişi farketmez
![]()
Benim tras makinemde 230V~50 Hertz yaziyor.Hem sif aparati hem adaptor almam gerekicek sanirim.Peki adaptorun uzuerinde 230 V mu yazmali alirken neye dikkat etmeliyim?
ABD den olmassa donusturucu alirim artik...
arkadaşlar görsel fikri olmayanlar için yeni konu açtım buradan yada başka bildiğiniz yerden alabilirsiniz. daha büyük ve çoklusu vardı ama bu yeterli dediler. tabii 110-220V uyumlu olanlar için..
TÜRK FİŞİ AMERİKAN SİSTEMİNE ÇEVİREN ADAPTOR FİŞ GittiGidiyor'da 56378904
Arkadaşlar şimdi oradaki fiş girişi hangi şekilde tam anlamadım
Universal US Travel Power Adapter Plug - Free Shipping - DealExtreme
Türk Fişi Amerikan Sistemine Çeviren Adaptor Fiş GittiGidiyor'da 56378904
hangisine ihtiyacımız var ?
Ya nerden alıyosunuz bu prizleri bende yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyacağımda bir de sırt çantası götürmeyi düşünüyorum sizce hangi boyutta sırt çantası alırsam uçakta problemem yaşamam![]()
ben de dun baktm priz meselesne . Internette 5 liraya da var 20 liraya da. ucuzlardan bir iki tane alaym diyorum. Kucuk siyah birsey.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks