Bugün 1 haftada geçti . gün bitti ve bugün bir arkadaşım vizesi geldi. Sevindim fakat benimkinden hala ses yokUmarım yarın gelir .. . . .. .
ya DS belgesini kendisi yollayan arkadaslar eve cagırıptamı teslim ettiniz yoksa UPS ofisine mi gittiniz ve hangisi daha hızlı olur....
ofise gitmen her zaman daha iyi olur
yani diğerlerinde öyle bunda da öyledir
besiktas civarında ofis gorunmuyor ama ya taksim tarafında vamıs galiba yerini bilen varmı...
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Arkadaşlar,
Vize sonucu ile ilgili olarak sıkıntı yaşayan katılımcılar, aşağıdaki siteden gerekli yönlendirmelere göre bilgi alabilirler eminim..
Ayrıca yukarıdaki eski tarihli yazılarada bakmanızı öneririrm..Sizin durumunuzda olan ve vize zonucunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa, belki biraz fikir verebilir...
Amerikan Vatandaşları - AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ( ANKARA, TÜRKİYE)
UYARI: Elçilik sayfasında "Lütfen vize ile ilgili sorularınızı Amerikan Vatandaşlık Bölümü'ne yöneltmeyiniz. Telefon ile sorulan sorular vize ile ilgili ise cevap verilmeyecektir! "" yazmakta fakat durumunuzu güzel bir dille anlatırsanız yardımcı oluyorlar..En azından geçen sene oldular....Kargoda sorun olmuş olabilir mi vb....gibisinden bir şekilde durumunuzu anlattığınız taktirde yardımcı olacaklardır eminim....
Arayan arkadaşlar verilen cevapları ve aldıkları karşılıkları da buraya yazarlarsa, diğer arkadaşlara da yönlendirme mahiyetinde bir yardım yapmış oluruz..
Bol Şans:..
benimde bi hafta oldu gelmedi eğer yarında gelmezse ararım belki haftaya salı ucak biletim var gelmesi lazım bu hafta....
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks