arkadaşlar bizi şimdi ist nyc alıyoruz ya. ingilterede falan havalaın vergisi gibi olaylarla ek masraflar çıkıyor mu ?bi defa oyle bişey okumustum gibi geliyor ama tam emin değilim..
teşekkurler
arkadaşlar bizi şimdi ist nyc alıyoruz ya. ingilterede falan havalaın vergisi gibi olaylarla ek masraflar çıkıyor mu ?bi defa oyle bişey okumustum gibi geliyor ama tam emin değilim..
teşekkurler
faruk iadede 160 $ kesintisi bu 500 $ lık BA biletleri için geçerli mi? yani iade var mı bu biletlerde biliyo musun??Binlerce dolar yatırmışsın zaten bu işe. Görüşmeyi de yapmışsın. Daha ne bekliyorsun? Red alsan görüşmeye tekrar gitmeyecek misin sanki? Diyelim hiçbiri olmadı, en fazla $160 kesintiyle paranı geri alırsın. Bence beklemenin alemi yok.
Dediklerimi alıntı yapmışsın ve soru sormuşsun. Yazdım zaten kesinti miktarını ve iade edebileceğini.
belki genel Ba biletleri için konuşmussundur diye sordum. bu bilet bayağ ucuz olduğu için iade olmayabilir diye düşündüm de.
söz yok.
yaw ben bişey sorcam kardeşler kankalar
şimdi benim bilet flexible olcak.ben normalde 1 temmuzda gitcem ama büte kalırsam 11 temmuzda gitcem o yüzde 1 temmuz alayım dedim biritishin biletini ama 800 dolar çıktı.29 haziran dedim 493 dolar çıkıtşimdi ben 29 hazirana alsam bileti sonra büte kalırsam 11 temmuza degiştirmek istesem 125 euroyu ödesem ardında bana derlermi bu bilet kampanya bileti sen temmuz fiyatınıda üzerine eklicen diye
![]()
çok güzel bir soru
ama sana şöyle söyliyim ben
bizim okulda(fakültede) final sınavı sonuçları büt sınavlarından 1 bilemedin 2gün önce açıklanıyor
11temmuzdaki bütün açıklanma tarihi en iyi ihtimalle 5temmuz olur bence o yüzden iyi düşün derim
Evet derler. Eğer değişim yaptığın gün içinde o fiyatta bilet yoksa fiyat farkını alırlar.
---
Azimle çalışıp bütlere kamayacağını garantilemen lazım. Mesela ben ilk gidişimde ortalamayı çok düşürür diye vizelerinden 0 ve 35 aldığım dersin finaline çalıştım bir hafta ve D+ ile kurtardım. Sanırım biraz abarttım olayı, ortalama 2,59 geldi![]()
ya zaten önemli 2 sınavım var onların hocalarıylada konuştum finalden hemen sonra bana sölicekler kaç aldıgımı![]()
Finallere kadar bekledikten sonra bir hafta daha beklemenin farkı olmaz. Önemli olan şimdiden emin olabilmek. Otur çalış işte. WAT videoları falan izleyip aşka gel. Böylece yaz tatilinin derslerine bir katkısı olur![]()
su büt olayına bnde kalmayı dusunmuyorum hatta 4 yıldır daha bütsüz bir donem gecirmemiş olmama ragmen,son donemim de finallere girip gidicem nasıl kendime bu kadar guveniyorsam ee ne yapalım bi hafta erken baslayacaz ders calişmaya...![]()
ben cesaret edemedim ya yoksa süper bi iş vardı 10 dolar + arada tip. ama başlangıç 6 hazirandı. Ama 1 sınawdan kazara kalırsam okulum 1 sene daha uzayacak ve o dönemde çalışamayacağımı düşünerek zararda olacağımı hesapladım ve vazgeçtim![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
valla bn zaten onumuzdeki senemi tamamen dile adamayı dusundugumden en fazla bi dahaki donem kasımda gelecem 2 ay daha bekler tek ders sınavına falan girerim zaten kalırsada kazayla bi tane falan kalır ama bırakmayacam okulu şöle bütlere kalmadan bitirdim derim millete havam olur...![]()
umarım kalmaz dedim ya ben cesaret edemedim..
Electricity Paralyses..!
britishden alacakları belirleseydik 20-30 kişi neyse toptan gitseydik de artı indirim almaya çalışsaydık çok mu komik olurdu
Wat
biz arkadaşla bu biletten almayı planlıyoruz.500 tllik kredi kartımdan almayı planladım bileti.müşteri hizmetlerini aradım.burada bir arkadş anlatmıştı kredi kartına 800 tl yatırsam 800 tllik alışverişte sorun olurmu dedim.büyük ihtimalle red yersiniz dedi.sorun olma ihtimali yüksek dedi.bu arada banka yapıkredi.bende güvenip kartıma o parayı yatırmadım.abimin kartından alacam mecbur.
bizim biletlerimizde yemek dahil değilmi? yer ayırtma işlemlerinde ilerlerken meal not guaranteed gibi bir yazı gördüm.her uçuşta böylemi yazıyor yoksa harbiden yemek vermiyorlarmı?gerçi aradaki fiyat farkına amerikada 20 gün yemek yerim ben
biz arkadaşla yan yana oturmak istiyoruz.ama farklı kartlardan alacağız.bu uçuşta yer seçimine imkan vermiyor expedia da orbitz de.ne yapmamızı önerirsiniz?
arkadaşlar temmuzda gidecek birisi için ortalama uçak bileti ne kadardır ?
check in yaparken yanyana seçersiniz.. kredi kartına gelince de karta para yatırdığında limitin otomatik yükselir.. Bankadan bankaya değişmez ve bu karttan alabilirsiniz biletinizi sorun olmaz..
Electricity Paralyses..!
Polish gidiş Swiss dönüş 640euro civarı thy direk uçuş 680 Euro![]()
arkadaşlar alınan biletin vize reddi yenmesi durumunda parasının geri iade edileceğini söledi firmam.bunu yazılı bi kanıt olarak nasıl bişey alabilirim sizce havayolu firmasından?
söz senet değil sonuçta![]()
ya şu anda british'in başlığında olduğunun farkında değilsin, ya da 500 dolar fiyatlı biletlerin bulunabilirlik potansiyelinden haberin yok...
şirketinin sana verdiği fiyatı düşün, bulabildiğin en ucuz bileti düşün, yine 200-250 euro az fiyatta british'in biletleri. benim şirket 650 demişti. ben 545 e buldum. british 325 euro... bilmem anlatabildim mi...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
haziranın 29 una kadar 497 euro new york - istanbulwww.expedia.com
![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks