Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456
Toplam 156 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 156 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikada Staj ve Internship

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benimde durumum şu şekilde. 2 yıllık turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum, okuldan mezun olacağım sene wat yaptım. şuanda da açıköğretim işletme 4.sınıftayım. kısmetse mezun olup aralıkta askere gitmeyi planlıyorum. askerlik dönüşüde amerikaya yerleşmek istiyorum açıkçası, sizlere danışmam gereken konu ise şu şekilde; benim durumuma en uygun internshipmi yapmalıyım yoksa başka yollarmı denemeliyim? en önemlisi açıköğretim mezunu olacağım için ınternship yapabilirmiyim? bana uygun olan sanırım Professional Career Training (PCT)kısmı oluyor, çünkü 5 yıla yakın turizm tecrübem var. sonuçta askerlik sonrası gitmek istediğim için mezuniyet tarihi üzerinden 1 yıl geçebilir. bir düşünce daha var kafamda dil okuluna gidip dil okulu bittikten sonra orada kalmanın bi çaresine bakmak. nasıl kalacan dersenzi o ayrıca düşünülebilir. yardımcı olabililecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaslar bu sene mezun oluyorum sızce Bır ısletme mezununa internshıp yapmak ne katar? herturlu fıkrınızı acıklar mısınız? wat a 1 defa katılmıstım 2 yıl once.herturlu konuda dusuncelerınızı alayım.1 yıl yabancı bır ortamda 7bın tlyı askın bır malıyetle gıtmek,ıntern programının daha cok truzım ogrencılerı ıcın olması,orada basımıza gelebılecek herturlu sey saglık sorunu vb ısten cıkarılma ..herseyın basında ogrenmek ıstedıgım bunun bana faydası ne olacak mı work and travelden farklı olarak?
    Konu sucre tarafından (09-06-2012 Saat 05:52 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben halkla ilişkiler ve tentım reklamcılık diede gecer bölümü okuyorum ve 3 bitti 4 olucam.4. sınıf bittikten sonra ıntern yapmak istiyorum bu sene wat yapıcam iş alanımla bölümüle ilgili iş bulabilir miyim acaba

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar abd'de staj yapınca staj defterine kaşe basıyorlar mı? yani amerika'da kaşe kullanılıyor mu yoksa işlerini imza ile mi hallediyorlar?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar 2016 için staj yapıcam 1 yıllık. Dil seviyeme güveniyorum hali hazırda şirket mulakatından geçtim zaten fakat ücreti cok fazla geldi 4500usd... Diğer şirketlerin bazılar 9bın fılan sebebi nedir veya tavsıyesı olan var mıdır?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Muhendislik alaninda staj yapan var mi? Ya da en azindan biraz daha detayli bilgi edinebilecegim bir yer?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)