çok iyimiş ya saol bunu nerden alabiliriz oraya gidince mi internetten sipariş verecez?
çok iyimiş ya saol bunu nerden alabiliriz oraya gidince mi internetten sipariş verecez?
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Selam
Benim istedigim prepaid hattidir. Bu hatti Amerikaya gitmeden once nasil temin edebilirim. Duyduguma gore Amerikada hat tek basina satilmiyor ve mutlaka bir cihazla birlikte olmasi gerekiyormus mu bu dogru mu ?
bu makinayı aldık tamam da sonra tarife bitince biz Türkiye'ye dönerken napacağız telefonu türkiye'de çalışıyorsa problem yok ama eğer çalışmıyorsa çöpe mi atacağız?
Konu yakuza tarafından (26-04-2008 Saat 09:43 PM ) değiştirilmiştir.
en iyisi skype'le aramak
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
cep telefonu kullanicamda kullamasina ama evi skype'ten aramayi dusunuyorum.
Şirket Seçim Yönergesi
ya skype'da aklıma gelio aslında ama şimdi bilgisayar lazım ve buradan giderken bnm laptop'u götürmek istemiyorum malum yeni bi laptop yeni bi başlangıç![]()
amerikada internet kafe falan yokmu![]()
Şirket Seçim Yönergesi
amerikada internet kafe kültürü varmı yokmu bende çok kişiye sordum..ama yok sanırım..halk kütüphanelerinde ücretsiz internet erişimi varmış ama msn falan yokmus sanırım :S
bide bu satılan telefonun yanında şarj aletini de veriolardır umarım
şu wall mart da olmasa napcaz yahuu![]()
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
internet cafe var ben gordum. biraz pahalıydı ama. tam hatırlamıyorum ama 15 dakikası 3 dolar gibi bişeydi.
bk şarj aletini vermiyolar onu türkiyeden getiriyosun :P
wallmart da bulamazsan keymart tan alırsın.![]()
evet orda bizim türk telekom gibi kartlar varmış 5*7 dolara yaklaşık yarım saat konuşabiliyomuşsun +
makro tebrik ederim doçent olmuşssun![]()
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Walmartlarda var, ister internetten ister alısveris merkezinden alabilirsin. Zaten bu da prepaid hat, konusma süresi bittikce süre 15$ lık, 30$lık konusma süresi satın alıcaksın. (30$ = 300dk) Linkte de görüdügü gibi hat da Nokia 1600 veya baska telefonlarla gelebiliyor, tek basına alamıyorsunuz.
Konu yakuza tarafından (26-04-2008 Saat 09:43 PM ) değiştirilmiştir.
gerçekten iyiymiş bu. 30$ ver 300 dakika konuş. hem tr hem abd içi. gider gitmez almak lazım bi tane. teşekkürler
valla sizleri bilmem ancak ben telefonla iletişime geçmem...internetten skype den baglantı saglamayı dusunuyorum...hem goruntulu hem ses..açıkçası daha ii olacagını dusnuyorum..
http://www.turkishwat.net/forums/tel...esi-t1891.html
Şöyle bir konu hazırladım. Bu konu çok spesifik olmuş. Hazırkart ile girilmiş olaya.
yakuza sen yazmasan ben yazacaktım. arkadaslar bende her yolu denemıs biri olarak net10 u tavsiye ediyorum. cunku 30 dolara net10 300 dakıka verırken tmobile sadece 30 dakıka veriyor. artı hem net10 dan hem tmobile den turkıyeyı arayabiliyor ve aranabiliyorsunuz. hem cep hem sabit telefonlar tabiki. üstelik kendinize ait bi numaranız oldugundan ailenizin size ulasması cok kolay oluyo. sanki turkıyede baska bi şehirdeymiş gibi. calling kartlar ucuz vs diyolar ama amerikada 10 bin çeşit calling kart var. turk firmalarınınkini almanız lazım o da marketlerde satılmıyo yada heryerde bulunmuyo. internetten alıyosunuz ancak. ayrıca 4 saat yazıyo ama devamlı konusursanız 4 saat. her arayıp kapattıgınızda 1 saat düşüyo zaten yani hiç mantıklı degil.
http://www.dialturk.com/workandtravelpromotion.asp
bide buna bakın arkadaslar işinize yarar muhakkak yeni ögrendim bende.
geçen sene bir arkadaşımla beraber gittim, Avea kontörlü hattı vardı, orada konuştukça Avea kontör yüklüyordu otomatik olarak. Neyse bütün yaz boyunca yaklaşık 300-400 ytl falan yüklemiştir en fazla...türkiyeye döndükten sonra evine fatura geldi, 3200 ytlBu da T-Mobile ın ücretlendirmesiymiş. Avea T-Mobile üzerinden görüşme yaptığı için...ödemek zorunda kaldı...o yüzden benim tavsiyem siz siz olun Türk GSM i falan kullanmayın. Benim T-mobile hattım vardı prepaid, gayet ucuzdu görüşmelerde. Uluslararası içinde Int.Calling cardlar çok ucuz
cep telefonu ile goruşme çift taraflı yazıyor bildiğim kadarıyla...tercih edilecek en son çaredir bence..
kendi cep telefonumuzu götürüp ordan hat fln alamıyomuyuz acaba illaki ordan hatlı telefonmu almamız lazmm
Arkadaslar sirketim bana DÜnya telekomdan 30 dakikalık konusma kartı verdi bu iyi bi firma mı bundan mı devam edelim birazda ben alayım mı siz ne onerirsiniz su kartları anlatsanıza biraz
su konuya goz at istersen,telefon meselesi baya konusuldu.
http://www.turkishwat.net/forums/sho...hlight=telefon
Şirket Seçim Yönergesi
ya ordan pek bisi anamadım su bnm kartdan kullanan var mı
bi kez lik mi yoksa bizim turk telekom kartları gibi kontorlu mu
Dunya telekom senin icin bi account acıyor... Sonra kontor yukler gibi para yukluyorsun icine... Servis numaraları var... İstersen ailen Turkiye'den de yukleyebiliyor... Yanlıs hatırlamıyorsam yarım saati 1 dolardı ABD'den Turkiye'ye... Bole bisi...
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
he ben direk o kartla gorusemiyom yani islem yapmam lazım bi kac tane
Ya islem dedigin bi telefon acıp su kredi kartından su kadar para yukluyorum demen o kadar..Sonra telefon numarasını arıyosun accountuna gşris yapıyorsun istedigin teli cevirip pasa pasa konusuyosun..
![]()
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
ya bisi yuklemicem ustunde 30 dakkalık kart yazıyo benolanı kullancam :-)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks