UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
bu arada arkadaşlar bende food host oldum yaa bilmiyorum görüşmedeki bayan yer yok dedi hatta yanımdaki herkes foodçu oldu.bilmiyorum ne olcak ama umarım herkes için çok ama çok iyi bir deneyim ve yaz olur.ben 14 haziran gidiyorum eylül sonu iş bitiyor 7 ekimde de new york tan bincem.1 haftamı alışverişe ve gezmeye ayırdım.bakalım umarım para kazanabiliriz...şimdiden herkese bol şans...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
hımmm şeey kaymakamın ewinin orda..bu arada cedardan maıl geldı bıze havuz ısıymıs yemek bolumuymus sızınkıler bellı oldumu?
food host napar yerine gore mutfakta calisir yerine gore satis yapar yerine gore servis yapar ama cogunluk mutfakta calisir eger sansliysaniz satis elemani olurusnuz bence en iyisi bu iyi saatte aliyolardi gecen sene..bide burda yapilan planlar orda pek uymuyo ya simdiden plan yapmayin bence son iki hafta travel yaparim alisveris yaparim orda hepsi alt ust oluyo..duruma gore hepsi degisiyo biz iki haftanin day off pespese aliyoduk pazar pzt gibi ole gitmistik belli yerlere eylule kadar bos zman bulabilceginiz sanmiyom pek eylulde is olmuyo haftada 3 gun bos oluyosun..alisverise gelince pennsylvania da outlet magazlari war ordan yapin derim cok ucuz oluyo sakin new yorktan yapariz filan gibi dusuncelere kapilmayin asiri pahali..tekrardan soluyorum guzel bi yaz gecirceksiniz..sizlere bide ekstra gecim kaynagi soylebilirimpark temmuz sonu gibi butun calisanlarina 4 adet park giris bileti verir ee bizim bunlari kullabilme ihtimalimiz yok tabi
eger yakalanmadan satarim diyosaniz bunlari ototparkta tanesi 35 dolardan cok rahat alici bulabiliyosunuz yarim saatte 140 dolar kazanabilirisniz
gecen sene iyi satmistim onlardan ama dikkat yakalnadiginiz an kapi disi
![]()
işte budur yaaa ağzından bal damlıyor konuş bee kim tutar seni...valla arkadaşlar önemli olan güzel bir tecrübe olması diilmi sonuçta...ben eylül sonuna kadar orda kalcam isterse iş haftada 3 gün olsun.yaa maksat anlatılacak güzel bir anı olsun.iyi yada kötü oldu artık orda daha da iyi bir yaz için neler yapabiliriz onları düşünmeliyiz bence...bu arda herkes bana eylülün 10.dan sonra iş olmuyor diyor diyorda yaa kaç kez daha gidebilcez ki amerikaya yawww...
şimdiden herkese ii tatiller...
![]()
hadi yaa bende ılk ıscı havuzu dıe dusundum amaa ıscı havuzu dıınce bıse cagrıstırmamstı) hadı bakalımmm...
he ne yani bizim oraya gidince food host olmamak gibi bir ihtimalimizde mi varaman ne karışık işmiş
![]()
welcome to peanuts 500 !!! ..... here we gooooo!
![]()
girmemmiiicedar a özellikle bakıyorum. gençtik o zamanlar. eski gücümüz olsa da tekrar gidebilsek.
notların under foot olması sorun teşkil etmezse vizede hakanı bi daha yolcu ediyoruz bakalım![]()
yeni aldigim duyumlara gore ikinci kez gidenlerin vize gorusmesine girmesine gerek yokmus direkt basiyolarmis die duydum yeni cikan bi yasaymis galiba ama yine ne kadar dorudur bilemem..tugrulda gecen beni aradi yine gidelim filan die ama cedara diil tabiki o bi kac is bakmista cok gec kaldik pek gidesm kalmadi seneye olursa gidicem ins..
artık vakit geçti ya iyi işler kapılmıştır muhtemelen. boşver seneye bakarsın zaten. tuğrul ilk önce istanbula gelsin bıraksın amerikayı. adamları bi getiremedik ya. herneyse
ya bu arada hiç mi shop assistant yok. herkes ridehost foodhost olmuş
herkese mrh,bizde bu sne cedar pointeyiz 4 arkadaş,kodakçı olduk,çok ani bi şekişlkde gitmeye kara verdik,mayıs başında vizeleri almış oluruzz sanırımm,innş o zman ucuz bilet bulma şansımız olurr=(((
innnşş ya vize almada problem çıkmaz diolar ama bkarsın piyango bize vurur belli de olamz tabi=))
cedar yolcuları nerdesiniz yawww_?![]()
hayir abi tam gidiş tarihlerini söylesin herkes de ona göre erken giden yer ayarlasın bize...şimdi diceksin ki onlar eski sayfalarda var.var var da o sayfalar iş fuarından önceydi.iş fuarında kim alındı kim alınmadı bilmiyoruz tam olarak...
mesela ben 14 haziranda ordayım..sizler arkadaşlar_?
16 hazirann
ben de 16 haziran....
tabi güvenl,k soruşturmasından bi aksilik çıkmazsa![]()
şimdilik en erken benmiyim yawww...![]()
14 hazirana kadar orda yaklaşık 50 kişilik bi Türk topluluğu olmuş olur![]()
Şu anda 42 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 42 misafir)
Bookmarks