ben 5 ay boyunca kuafore hic gitmedim hem para vermem hem de rezil etmem sacimi![]()
ben 5 ay boyunca kuafore hic gitmedim hem para vermem hem de rezil etmem sacimi![]()
Her ne yaşıyorsan,seni öldürmediği müddetçe, güçlü kılar.
Bu sezon ben de kuaföre gittim, 45-49 'C sıcakta dayanamadımAynı azuhazu gibi benim de sacımı 20 li yaslarda hos bir bayan kesti. Anlattım basladı kesmeye tabi ben bakıyorum ucundan azıcık kesiyor, dur dedim bir fotografım var ona bir bak da ne dedigimi daha iyi anlarsın. Cıkardım gösterdim, hee dedi sen very short istiyorsun evet dedim, getirdi geldi tras makinasını ve bnm kafaya daldırması ile trasın bitmesi 3 dk aldı
O arada da havadan sudan muhabbet ettik. Abd yi sevdin mi, kız arkadasın var mı, ne is yapıyorsun, nerelisin falan filan. Muhabbet esnasında yasımı da 25-26 olarak tahmin etti tabi bnm moral gitti o anda
Kız arkadasım olmadıgını da söyleyince smart guy dedi, Abd ye kız arkadasla gelinir mi gibisinden
Burdan da Abd ye kız arkadasla gitmek baslıgına atıfta bulunalım
Ucret 10$ dı ama hos bi bayan oldugu icin ve hızlı ve accurate kestigi icin 5$ da ben verdim. O sıcakta kısa sac cok da iyi oldu ayrıca...
Belki dikkatinizi çekmiştir ama Amerika'da çoğu genç saçlarını Wal-Mart vb büyük marketlerde gördüğünüz saç kesme makinaları ile kendi başlarına kesiyor. Saça şekil vermek olsun, uzatmak olsun, briyantin ve jöle kullanımı olsun pek revaçta değildir oralarda.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmanı
Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
Valla benim bi arkadaş vardı (kendisi buraya da üye ama pasif biraz) helal olsun, 10 numara kesiyordu saçlarımı. 2 kez uçlarından kısalttırdım canavar gibi yaptı sağolsun
![]()
Bakalım ben gidince ne yapacağım saçlarımı 1 ayda bir kestiririm ve çok gür olduğundan çok kabarıyor, inşallah kötü bir tecrübe olmaz![]()
ben 3 ay kestirmedim ,sonunda miami'de sicaga dayanamayip 21 dolar odedim, siz yine sanslisiniz, benim sacimi kesen unisex biriydi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
benmde en cok dusundugum konulardan biri bu.sac neysede 2 ye vurduruum oyle gıderım amerikaya.sorun sakal burda 2-3 tl verıosun sakalın kesılıyo yanak tuylerın alınıo.orda her hafta berbere sakal tırası ıcın gıtsen evın tapusunu verırsın cıkarsın heralde.hem allahın amerikalısı yanaklara ıp cekmeyı bilirmi?
![]()
once bi gidelim onunda caresine bakarız![]()
Adamlarda sakalla ilgili bi kural olmadığı için ben bikaç kez sakal traşı oldumSözde garsonduk, bi nizam bişey olur ama sergerde gibi dolaşıyorduk
![]()
[QUOTE=azuhazu;87014]emin ol onlar daha cok ozen gosteriyor saclara. eger karsilarindakileri begenirlerse onlarada ozen gostermeye basliyorlar
sen nerden biliyorsun ayiptir sormasi?![]()
secret affairs?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
gecen hafta calistigim otele geldi onlardan iki tane. iki tek yatak mi isterseniz yoksa bir buyuk yatakmi istersiniz dedim.bir gulduler utandilar kendi aralarinda.cok bakimlilardi ikiside.ordan biliyorum.yoksa dusundugun gibi degil yani.
Peki.
bizim işyerinde sakala izin yoktu
benm keçi sakalları 2haftada 1 sıfırlıyodum kalanı 2günde 1 ama son zamanlara doğru saldım ben de iyice haftada 1traş olmaya başladım
ama saçlarım için giderken 3numaraya yakın kestirdiğimden hiç berbere gitmedim
bizim arkadaşlar 16dolara kestirdiler ama bende makina vardı
walmarttan değil de bimden almıştım giderken
kısaltma ve ense traşı işlemlerini öyle yaptık
Doğrusunu söylemek gerekirse bende çalıştığım yerde şapka kullandığım için berbere gitme gereği duymadım 3 ay kadar..sonra baktım travel zamanı geliyor Türkiyeye donus zamanıda yaklasınca berber olayı iyi olur diye dusundum...
Florida-destin taraflarında berberler genelde alısveriş merkezleri içinde ve coğunlukla wal mart vb. yerlerde bulunuyordu..
Walmart evin 200 metre yanında olunca bende kalktım bir sabah gittiim berbere...berber dediğim hem berber hem kuafor aslında....aile kuaforü.....
kasaya yaklastım ve öncelikle fiyatı sordum oncelikle...sonra görevli bayan yanımda dev gibi duran iri puntolu fiyat listesini gosterdi bana...saç kesimi 15 dolar yazıyordu...iyi dedim yapacak bir şey yok girecez...isim yazma kayıt mayıt derken,, sırada 2 kişi vardı,, oturdum bekliyorum...neyse..
cagırdılar sonra,, ameliyat onluğune benzeyen bir onluk giyip dooğruu lavaboya gittik saçları yıkamaya,,, once yıkanırmıs saçlar...sooyle masaj yaparak saç diplerine yıkama işlemini tamamladı ablamızz...
sonrasında oturdum tekrar koltuğa....nasıl yardımcı olabilirm diyince ,, kısaltalım dedim...I need short hair gibi birşey soyledim sanırım
ok,, makinamı yoksa makasmı diye sorduu bende makas dedimm demez olaydımm
bir basladııı ,, sacların ucundan mlim milim kesiyorr ,, oğlum bunların kısa sac anlayısı boyle sanırım dedim,, sen sunu uyar...
sonra,, ben daha kısa istiyrm,, bu cok uzun falan dedikten sonra...amerikan trası diyesim geldi)...sonrasında aynadan marketten gecenleri gordum,, like this man and like a soldier hair diyincee jeton dustu.....ok dedi,, you want number zero, right? diyincee heee dedimm bu adamlardada numara olayı varmıss,, yes dedim,,, sonrasındaa ortak noktada anlastık,, elime bir kart verdi,,,bayanın kart viziti ve arkasındada benim istediğim model yazıyordu...aynen su;,, side number zero,, top number 3..
bilseydim bu numara olayı türkiyedeki gibi bastan soylerdım dedim içimden...neyse ya uzatmaya gerek yok epey bir sohber ettik,,,30 dk sürdü sanırım,,, türkiyedeki berber fiyatlarından girdik calıstığım iş yerine kadar konustuk...
güzel bir deneyim oldu tabi,,
buarada bazı arkadasların yaptığı gibi satı aldığı cihazlarla saclarını kesen arkadslarda yok değildi,, ama cokta güzel kesen makinalardı diyemem,, hele benim uzun saclara o makinayla girmeyi denemek makinayı direk cope atmak gibi birşeydi....ama ekonomi acısından saclarını sık sık kesenler için ideal bir çözüm tabi...
bukadar uzun yazmaya degermiydi bilmiyorum ama umarım keyifle okursunuz....
selamlar
Konu aalpinistt tarafından (05-12-2009 Saat 10:31 PM ) değiştirilmiştir.
yapmadigim tek birsey vardi, o da bir bayana saclarimi kestirmek.artik rahatlikla olebilirim.Allahim sana geliyorum... :S
Konu azuhazu tarafından (06-12-2009 Saat 10:56 AM ) değiştirilmiştir.
Peki.
ben de sacimi kac kez bayana kestirdim.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
bayana saç kestirmek hiç hoşuma gitmezdi, Allah'tan çözümlemelerimizle berbere gitmeden sezonu kapattık zamanında
Gerçi berbere giden arkadaşla gittim bende ordan biliyorum.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
chicagoda bir tane turk kuaforu var.basta biz ona giderdik sonra adam apacik bize gelmeyin dedi sizinle fazla ugrasamam dedi yani der gibi konustu
ben bayanlardan 50 dolar aliyorum diyordu oysa tras sadece 15 dolardi.bende ondan sonra kariya kiza kime olursa kestirdim.kari sacini kesecek sadece iliskiye girecek halin yok ya
haha eywallah dextro,
tabi öyle ama ben istemem yine de,
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
bir yil falan kalmak zorunda kalirsan mecbur kestiricen hacim.
Bayanlar cok da kötü kesmiyor hani. Benim bir arkadasım aynı kuaföre gitmisti begenmemisti. Ben de mecburiyeten gittim ama benim sacımı iyi kesti. Alısmıslar bayan sacı kesmeye, kısa kes dememe ragmen ucundan ucundan azıcık kesmisti. Sonra anlatınca cok da hızlı ve iyi kesti. İşini iyi yaptıgı sürece kuaförün de bayan / erkek olması cok önemli degil bence. Örnek olarak bir sürü cok ünlü erkek bayan kuaförü veya sac uzman da var. Bence is kuaföre sacı nasıl kesecegini iyi bir sekilde ifade edebilmekte, cüzdandaki bir adet eski fotografı göstermenin de cok faydası oluyor ona göre...
2008'de bende bayanlara kestiriyordum.. hic de fena kesmiyordular. iyi anlata bildinse is tamamdir.
Şirket Seçim Yönergesi
benimkisini de guzel bir hatun kesti,kendi guzelligini sac trasina yasitti
Peki.
Benimki orta yasli kadindi gogusleri kocamandi ve hep kafama degdiriyordu.
benim beraber gittiğim arkadaşlarım walmarttan bitane normal makas, bitane de ara makası aldılar gider gitmez.bazen ben kestim, bazen de onlar birbirlerinin saçlarını kestiler.berber kesse ancak o kadar olurdu.hem de bedava![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks