O zmn değiştiriyorum 600 euronun altında bilet bulamazsınızz
uygun tarihte bulmak çok zor oluyo işte o var yoksa bende 620 ye bulmuştum.genelde de herkesin aynı tarihlerde o yüzden yükseldi fiyatlar.. Keşke daha önce konuşsaydık da yardımlarını alsaydık bilet bulma konusunda![]()
scapegoattan ses çıkmayınca 715€ ya şirketten aldım..
8 haziran gidiş thy newyorka direk uçuş deltayla cleveland a aktarma, dönüş thy newyork..
Arkdaşlar bende bugün aldım biletimi en sonunda 640 euro 8 haziran istanbul-jfk gidiş dönüş thy dönüş tarihi esnekbilet olayı vizeden daha stresliydi bunu anlamış bulunmaktayım
![]()
Konu euromad tarafından (23-04-2010 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir.
tekrar kusura bakma ya mahçup oldum cidden :S hayırlı olsun biletin![]()
bizde 1200tl ist-ny thy aldık610euro yani.
arda'ya selam![]()
I made a promise never to settle...
ne zaman aldınız bileti
ben sana diyorum benden haber bekle diye ama sabırsızsınstar'a ben ayarladım bileti
bu arada @star olsun reklam olsun farketmez çok pis tutuldum yarım saat konuştuk leyla gibi dolaşıyodum ortada ama daha adını bile bilmiyorum![]()
@mustafa:
demişsin ya nasıl oluyor daha yakın mesafe daha pahalı oluyor diye; soyle bir durum var gidiceğin yerler merkeziyse ucuza gidersin mesela thy bilet temin ediyordu new york ve chicagoya gidersen 580 euro yok virginiaya gidicem dersen 700 euro bir de havaalanına göre değişiyor mesela ben cedar point'e gideceklere hep şu güzergahları onerdim
İst-Chicago(O'Hare Airport) ve ya Detroit (Dane Country Airport) yanılmıyorsam havaalanlarının adları buydu..buraya gidin oradan greyhound ile sandusky'ye geçin diyordum çünkü bu iki havaalanı merkezi uluslararası havaalanları ve direkt uçuşları karşılayabiliyor buraya gidersen 580 590 euroya bilet alabiliyordun ama yok ben direkt Clevland'a gidicem dersen o zaman Hopkins Airport'a iniş yapıyorsun ki orası bir iç hatlar terminali yani aktarmalı uçuşları alıyor o yüzden pahalı oluyor .. daha önce verdiğim örnek gibi new york'tan çıkıp doğrudan antalyaya gelemezsin istanbul aktarmalı gelirsin gibi![]()
Mustafa zaten aktarma yapılan Dallas'a daha pahalı çıktığını söylüyor.. İst-NY-Norfolk olan biletin, İst-NY'tan daha ucuz olması gibi..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
şuanda baktım sucrenin biletine expedia dan londro aktarmalı 540€ istanbul-londra londra -newyork British ile.
Deltayla direk uçuş 580€ istanbul-newyork 16 haziran gidiş 4 Ekim dönüş.
Konu beysin tarafından (23-04-2010 Saat 10:00 PM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Konu sucre tarafından (24-04-2010 Saat 12:16 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ben valiz işini unutmuştumbütün havayolları alıyor mu?
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
http://www.expedia.com/daily/flights...es.asp#airline
Londra aktarmalı. Transit vize gerekmiyor. 2. bavul için ekstra 50 dolar ücreti var. 2. bavul..
arkadaşlar şirket en ucuz 754 euro ya bulduğunu söyledi yarın almayı düşÃ¼nüyoruz fiyat nasıl 15 hazıran thy ile direkt dönüş ise 1 ekim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks